2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736648 بازدید | 44690 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم اگه برای وسیله ای لنگ میمونید باید حتما بخرید  اون ملافه ها رو بعد اثاث کشی دور نند ...

واقعا ممنون از راهنماییت هیدوا جان بله واقعا لنگ می موندم ملافه ها رم چشم همین کار رو میکنم مهمون شب خواب اصلا ندارم همینا هم اضافیه ولی جرات ندارم بدم بره😅

حرکتتون که برای تغییر رویه لحاف و تشک بود عالیه قابلمه و تابه هم چون میگید اون سایز لازمه پس اونم ح ...

مرسی عزیزم😍بله نزدیک هستیم ولی چند بار که گرفتم هم زیاد روم نمیشد سختم بود بخوام هم اینکه بردن وپس دادنش خودش یه داستان میشد

واقعا ممنون از راهنماییت هیدوا جان بله واقعا لنگ می موندم ملافه ها رم چشم همین کار رو میکنم مهمون شب ...

قربونت عزیزم 

حالا ۳ دست چیزی نیست 

به نظرم نگه دار 

فوقش کم کم رختخوابهای خودتون از دور خارج میشه اینها رو میارید برای استفاده خودتون گلم

❌لایک❌
اگه تاپیک جدا بزنیم تنبلی می کنیم بهش سر بزنیم همین جا کوتاه می گیم.چون اینم پاکسازی ونظم دیگه وگرنه ...

بله اینجا بهتره چون من اولین جایی که تو گوشیم میام سر میزنم همین تاپیکه 

قبول باشه نمازتون منم دعا کن عزیزم سر نمازت لطفا

پس از امروز منم شروع میکنم نمازهامو ولی برای روزه رو نمیدونم چیکار کنم ماه رمضان به عشق اون ماه عزیز راحت میگیرم ولی حالا یه خورده که گرسنه می مونم معده درد امونمو میبره 

ما عاشق گل و گیاه هستیم  رو اوپن آشپزخونه کنار پنجره پر گلدون هست  دوباره ۴تا گلدون تو پ ...

منم خیلی دوست دارم ولی نمیتونم خوب ازشون مراقبت کنم هر گیاهی که گرفتم در عرض دوسه هفته کلا خراب شده و واقعا حیفم میاد وناراحت میشم الان حتی یدونه هم گل وگیاه طبیعی ندارم 😐

منم خیلی دوست دارم ولی نمیتونم خوب ازشون مراقبت کنم هر گیاهی که گرفتم در عرض دوسه هفته کلا خراب شده ...

پتوس بگیر

بی آزارترین گل ، خیلی هم قشنگه ، تو هر شرایطی میمونه

تو این گلدون رنگی ها هم میتونی بزاری

من حتی یه بارم به گل و گیاها ویتامین و آب ندادم 😁 همش کار همسرم هست

ولی تو خونه ی ما هم گل خراب شده ، یه سری گل ها نمی سازن به محیط آپارتمانی ، یا خونه سرد و گرم میشه خراب میشن

ازشون عکس میگیرم میفرستم

تو سبک زندگی مینیمال هم خیلی به گل و گیاه تاکید شده ولی منظور نویسنده گل‌های مناسبت‌های قبل هست که چ ...

من از این گل خشک تزئینی ها خیلی خوشم میاد ، تو خونه پامپاس داریم 

ولی تو ۳ تا گلدون یه سری رفتم کلی گل خشک رنگی خریدم گذاشتم یکی دو سال پیش

سر پاکسازی میخواستم بریزم دور همسرم نباش گفت قشنگن

ولی پامپاس واقعا خوبهه

پتوس بگیر بی آزارترین گل ، خیلی هم قشنگه ، تو هر شرایطی میمونه تو این گلدون رنگی ها هم میتونی بزار ...

باشه عزیزم لطف میکنی ممنون 

لطفا زمان ومقدار آب دادنشم توضیح بده واینکه ویتامین از کجا وچه قدر بگیرم هزینه اش چقدره ؟

بچها مرسی واقعا آبلیمو جای زنگ رو میبره.  اندازه یه نقطه افتاده بود رو لبه بشقاب قشنگ بدون زحمت پاک شد😍❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دوستم میگه حیفه نگه دار

چی حیفه؟ بزودی میخوای بچه دیگه ای بدنیا بیاری؟ اگر همچین قصدی داری نگه دار برای بعدی اگر حالا حالا ها بعدی نیست نگه ندار

اگر بچه نیازمندی اون لباس رو بپوشه هم خدا خوشحال شده هم خلق خدا مطمئن باش حیف نمیشه

ققنوس