2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737016 بازدید | 44690 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبختانه من تو این چند سال زندگی مشترک خرید و انبار نکردم اما خوب وسایلی که باید خروج داده میشدن د ...

دقیقا برای من هم اصل هست بقیه دارن ومن ندارم یعنی الان اصل شده ها واینکه دیگه یانمیخرم یاخوب میخرم

لذت بردم از خروجی هات 😍🌹

جادوی نظم 

هرگز لباسهای رسمی و لباسهای بیرونی رو تبدیل به لباس راحتی نکنید. یعنی نگید من این شلوارو مثلا بیرون میپوشیدم اما به هر دلیلی یا مدش رفته یا دوسش ندارم فقط به خاطر اینکه حیفه حذفش کنم بگم تو خونه میپوشم.بدونید از ده تا لباس اینجوری شاید یکیش استفاده شه.  اینجوری اول اینکه حجم لباسهاتون موقع تفکیک خیلی کم نمیشه، چون این لباسها میمونن و خودمون رو گول میزنیم . تنها اسمشون تغیر میکنه، بعنی فقط اسما تغیر کاربری میدن و تو کاربری جدید هم استفاده نمیشن و علتش هم اینه که برای استفاده تو خونه راحت نیستن.( این جوابیه که مشتری هام بهم میدن در جواب این سوالم که چرا استفادشون نمیکنید). درست نیست لباسهایی رو که ازشون لذت نمیبریم رو به عنوان لباس راحتی تو خونه استفاده کنیم چون زمانی که ما در خونه صرف میکنیم هم   بخشی گرانبها از زندگیمونه   و ارزشش نباید به خاطر اینکه کسی مارو نمیبینه کم بشه. و هم اینکه لباسی که میپوشیم روی  اعتماد به نفس و  تصوری که از خودمون داریم تاثیر داره. ضمنا یه لباس برا اینکه دست از سرش برداریم که نباید حتما نخ نما بشه.  پس نتیجه این شد که تبدیل لباس رسمی به راحتی ممنوع. 

و نکته بعدی اینکه سعی کنید به جای اویزون کردن ، لباسها رو تابزنید. ( با تاز زدن تعداد بیشتری لباس در کمد جا میگیرن  نسبت به اویزون کردن) 

علت اینکه مردم تمایل دارن لباسهاشونو اویزون کنن اینه که اویزون کردن راحت تره ،همین. واغلب مردم  ساده ترین و کم زحمت ترین راه رو  انتخاب میکنند.( همین راحتی و زحمت کم اینجا باز مث جریان نظم دهنده ها باعث شد گول بخوریم و رگال ها رو وارد خونه کنیم که شخصا مخالف این رگال ها هستم که مد شده گوشه اتاق میزارن.  به خاطر همون  طبیعت تنبل ادمیزاد خیلی هم رواج پیدا کرده.. فضای زیادی اشغال میکنه  وخودش  باعث بی نظمی میشه. و البته کاربردش مغازه است نه منزل )  

پس  همت کنید  همه لباسها رو تا کنید جز لباسهایی که با اویزون بودن خوشحال ترن مثل کت ها و ....  

( مث ویترین  مغازه ها مربعی و رو هم رو هم تا نکنید . روش های تا زدن ماری کاندو رو سرچ کنید و کلیپ هاشو ببینید ) 

سلام  دوستان این هم مشق امشبم که خدا رو شکر نوشتم.  امروز  واقعا خسته بودم به خاطر شرایط خاصی که پیش اومد بیرون بودم و استراحتی نداشتم.ولی شاگرد خوبی بودم تکالیفمو انجام دادم. شبتون خوش. 

بسیار عالی ممنون که برامون وقت میذاری دوست عزیز

خواهش میکنم گلم. پپامهای پر از لطفتونو میبینم و اگه فقط لایک میکنم فقط برا اینکه که تاپیک شلوغ نشه وگرنه انگیزه رو از پیامهاتون میگیرم  و همه رو میبینم

سلام 

خروجی این ده روز

تعدادی پارچه 

که یه بقچه از کمد دیواری خالی شد

چند تکه لباس بچم که کوچک شده بود بخشیدم

چندتکه لباس خودم که کهنه شده بود رد کردم

یه جا ادویه که رد کردم

یه شومیز و یک دامن

یه سرویس قهوه خوری که فقط چندبار استفاده کردم و الان چند ساله بی استفاده مونده

سه تا مانتو و سه تا شومیز و دو تا دامنم تو لیست دارم که رد کنم الان جدا کردمشون

این مدت ورودی هم داشتم که همه کارایی دارند

جادوی نظم  هرگز لباسهای رسمی و لباسهای بیرونی رو تبدیل به لباس راحتی نکنید. یعنی نگید من ای ...

ممنون عزیزم چقدر عالی بود   طبق تجربه ام تازدن لوله ای شکل وکنار هم وردیفی چیدن در کشو  هم جای کمتری میگیره وهم لباس چروک وخط تا نداره وراحت تر وسریع تر هم انتخاب میشه برای برداشتن یک لباسی از زیر نیاز نیست لباسای بالایی روکنار بزنی خیلی راحت تره وکمجا تر 

یاخدااااا😵‍💫

همه کسایی ک خواهر و مامانم زیاد باهاشون درارتباطن(فامیل های مرتبط) دقیقا همین طوری فکر میکنن.

مثلا یه دست ماست خوری میخره یکی میگن مگه نداری؟ میگه چرا دارم ولی اینا رو میخوام بذارم کنار برای مبادا😬

اونا اگر شکست اینا باشه.

بعد بقیه میگن وای راست میگه ها بقیه هم میخرن😂😂😂😂

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم