2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736626 بازدید | 44690 پست
مرسی عزیزم😍بله نزدیک هستیم ولی چند بار که گرفتم هم زیاد روم نمیشد سختم بود بخوام هم اینکه بردن وپس ...

پس خرید بیهوده نبوده 

انشاالله همونجا تا سالهای سال برات کار کنند و خیر و برکتش رو ببینی

خرید بیهوده وقتی هست که من مثلا سالهاست یکبار هم قابلمه بزرگ نیازم نشده ولی بخرم چون بقیه دارن

ققنوس
بله اینجا بهتره چون من اولین جایی که تو گوشیم میام سر میزنم همین تاپیکه  قبول باشه نمازتون منم ...

زمستان خیلی خوبه برای روزه قضا چون زودتاریک میشه انگار زود میگذره هوا هم خنکه کمتر تشنه میشی 

منم انشاالله هوا رو به سردی برای روزه قضا میگیرم

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله اینجا بهتره چون من اولین جایی که تو گوشیم میام سر میزنم همین تاپیکه  قبول باشه نمازتون منم ...

انشانه منم بتونم با کمک و همت شما دوستان نماز و روزه قضاها رو سبک کنم مث خونه ام رو که خیلی سبک کردم

❌️لایک❌️

بچه ها سلام منو ببخشید بخاطر غلط املایی یا جمله بندی های اشتباه. اینجا گزارش میدم و میرم دوباره سراغ کارام.

امروز اتاقو کلا تکوندیم😂

همه لحاف و تشک ها و وسایل اتاق رو کاملا بیرون اوردیم فرشو کشیدیم تا لبه دیوار.بعد وسایل رو چیدیم.

یه لحاف ک مال ما نبود رفت خروجی💫

دوتا پلاستیک پر لباس رفت خروجی💫

یه سجاده اضافه 💫

یه قوطی مر از میخ های کج و کوله💫

یه مشت خنزر پنزر مثل گیره روسری ک خراب بود،گیره های پرده قدیمی که الان نیستش،انگشترای بدل قدیمی💫

ساعت قدیمی💫

یه پلاستیک پارچه های قدیمی و کهنه💫

اینا خروجی بود

خروجی ها زیاد نبود متاسفانه ولی اتاقو جور دیگه چیدمان کردیم کلی جا باز شد.

یه قاب عکس قدیمی و یه تابلو مادر😁که کادو خودم بود به مامانم رفتن خروجی.

مامانم کلی پارچه نو و تمیز داره انشالله سری بعد بیام رویه بالش هارو عوض میکنیم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام 

لباسهای تازده باید به صورت ایستاده رو لبه شون وایستن هم ارتفاع با کشو. کشو که باز میشه در یک نگاه به تمام لباسها دسترسی هست و با بیرون اوردن یکی از اونا بقیه به هم نمیریزن.