2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737032 بازدید | 44690 پست
همه کسایی ک خواهر و مامانم زیاد باهاشون درارتباطن(فامیل های مرتبط) دقیقا همین طوری فکر میکنن. مثلا ...

ای وای🤦‍♀️

میگن با هرکی نشست و برخاست میکنی افکار اونو میگیری واقعا راست میگن

استادم میگفتم با پولدارا دوست بشین که طریقه دراوردن پولو یاد بگیرید

البته نه اونهایی که بهشون ارث رسیده و ثروتمندن

❌لایک❌

در کتاب شور سادگی نویسنده و همسرش هر دو به ساده زیستی روی آوردن

ولی یجایی از داستان میبینن سه تا گلدان توی اتاق خوابشون هست که گل‌های از اول ازدواج تا روزی که تصمیم به ساده زیستی گرفتن توی گلدان ها گذاشتن و هیچکدوم دل ندارن گلها رو دور بریزن

نویسنده میاد گلدان ها رو با گلهاشون بسیار مرتب می‌ذاره توی کارتن و می‌بره به انبار 

میبینه همسرش اصلا سراغ گلدان ها رو نمیگیره و بعد چند روز خودش هم دیگه مثل قبل به گلدان ها وابسته نیست

دوماه میگذره و گلدان ها رو از انبار برمیگردونه سرجاشون

از همسرش می‌پرسه بنظرت این گلدان ها رو به کسی هدیه بدهیم همسرش میگه نه من اینها رو خیلی دوست دارم

اونجاست که به همسرش میگه گلدان ها دو ماه توی انبار بودن و همسرش بسیار متعجب میشه

بعد از اون داستان میان یه بازی راه میندازن هرکسی که بیرون از خانه یا سرکار بود اون یکی یسری چیزها رو میذاشتم توی انبار

و قانون بازی این بود اگر حدس نزنن چی سرجاش نیست پس اون وسیله باید خروجی باشه

از نظر روانی هم این حرکت ترس از دست دادن چیزی و نگرانی از کمبود رو کاهش میده

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در کتاب شور سادگی نویسنده و همسرش هر دو به ساده زیستی روی آوردن ولی یجایی از داستان میبینن سه تا گل ...

من خودم چون دیگه نمیتونم چیزی رو خروجی بذارم به دلیل حساسیت همسر می‌خوام این حرکت رو بصورت یک طرفه انجام بدم

یعنی یسری وسایل رو تو کارتن بچینم و بذارم انبار 

چند ماه فرصت بدم و اگر دیدم متوجه نشده بدون اطلاع بذارم خروجی

البته من بیشتر از دوماه صبر میکنم😅 من خونه تکونی بزرگم هر شش ماه یکباره یعنی زیر و بم خونه رو میریزم بیرون ،تمیز میکنم و دوباره میچینم

پس اون کارتن رو هم میذارم شش ماه یکبار اگر متوجه نشد برای اقلام داخل کارتن بنابر چیزی که هستن تصمیم میگیرم 

قابل فروش باشن، اهدا کنم یا هدیه بدم

ققنوس
سلام دوستان شبتون بخیر گزارشاتون رو خوندم و لذت بردم مشغول تمیزکاری و پاکسازی خونه هستم تا الان خرو ...

ماشالله خروجی های شما بزرگ بوده والان کاملا به چشم میاد فکر میکنم خونتون الان حسابی داره نفس میکشه البته منم دوسه سالی هست که مبلهامو رد کردم رفته انشالله بریم خونه جدید میخریم تخت دونفره وپاتختی هاش هم فروختم وبه جاش یه تکنفره برای پسرم خریدم تا دوسه ماه دیگه هم دو تا کمد ودو تا میز دارم که مال خیلی سال پیشه وکهنه هست میزارم خروجی چون اینجا کمد دیواری ندارم فعلا مجبورم نگه دارم 

سوپخوری هم دوتاشو دادم کسی که میدونستم استفاده میکنه ولی یدونه برای سرویسم هست دلم نیومد سرویس چینی ناقص بشه😅

دوستان من دیروز ورودی یه تابه وقابلمه تفلون 52 گرفتم چون جندین بار طی این سالها لازمم شده ولنگ موندم ولی حالا پشیمونم به نظرتون ورودیم اشتباه بود ؟چون خیلی هم جاگیره ودر سال شاید یکبار لازم بشه

پارچه هم گرفتم کل لحاف وتشک های مهمان وخودمون رو نو کردم چون واقعا کهنه بودند اون قدیمی ها رو هم گذاشتم برای اسباب کشی لازم میشه چند ماه دیگه اسباب کشی دارم بعدا حتما میزارمشون خروجی انشالله

البته بگم کل لحاف تشک من سه دست برای مهمان سه دست هم برای خودمون و7تا بالش برای مهمان و4 تا هم دم دستی دارم و چند تا هم پتو وتمام به نظرتون کمه یا زیاد ؟

در کتاب شور سادگی نویسنده و همسرش هر دو به ساده زیستی روی آوردن ولی یجایی از داستان میبینن سه تا گل ...

ما عاشق گل و گیاه هستیم 

رو اوپن آشپزخونه کنار پنجره پر گلدون هست 

دوباره ۴تا گلدون تو پذیرایی هست

خونه ی سبز دوس دارم ، خونه ای که رنگ داشته باشه 

ولی کلا اگر وسیله ای داشته باشم استفاده نشه رو مخم هست

منم خیلی نماز قضا شده دارم وهر سال 6 روز ازماه رمضون به خاطر عذر شرعی روزه هام قضا میشه وبعد ماه رمض ...

اگه تاپیک جدا بزنیم تنبلی می کنیم بهش سر بزنیم همین جا کوتاه می گیم.چون اینم پاکسازی ونظم دیگه وگرنه به قول دوستمون صرفا گزارش خروجی ها میشه روزمره نویسی.

✅️من یه ربع پیش نماز قضای ۳ آذر ۱۴۰۱ خوندم

شادی صدام کنید
دوستان من دیروز ورودی یه تابه وقابلمه تفلون 52 گرفتم چون جندین بار طی این سالها لازمم شده ولنگ موندم ...

حرکتتون که برای تغییر رویه لحاف و تشک بود عالیه

قابلمه و تابه هم چون میگید اون سایز لازمه پس اونم حرکت خوبی بود

اگر نزدیک خانواده ها بودید و توان قرض گرفتن داشتید خیلی بهتر بود ولی حالا که خریدید مبارکتون باشه

ققنوس
ما عاشق گل و گیاه هستیم  رو اوپن آشپزخونه کنار پنجره پر گلدون هست  دوباره ۴تا گلدون تو پ ...

تو سبک زندگی مینیمال هم خیلی به گل و گیاه تاکید شده ولی منظور نویسنده گل‌های مناسبت‌های قبل هست که چیدن توی سه تا گلدان

احتمالا منظورش گل‌های خشک هست که تو تاپیک همه معتقد هستن تو خونه نباشه

ققنوس
دوستان من دیروز ورودی یه تابه وقابلمه تفلون 52 گرفتم چون جندین بار طی این سالها لازمم شده ولنگ موندم ...

به نظرم اگه برای وسیله ای لنگ میمونید باید حتما بخرید 

اون ملافه ها رو بعد اثاث کشی دور نندازید تکه تکه کن و بذارش برای گردگیری و تمیز کاری های خونه جدید و بعد دور بندازید 

تعداد رختخوابها کاملا بستگی به مهمون شب خواب داره 

شاید کسی ۱۵ دست رختخواب داشته باشه که استفاده میکنه پس نمیشه بهش گفت تو این زمینه مینیمال نیست عزیزم

❌لایک❌