2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737359 بازدید | 44691 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صحبت سوغاتی شد به نظرم خوراکی اون شهر سوغاتی مناسبیه. امروز نوبت پنتری بود ولی چون مرتب وبه قدر توا ...

رختخواب اضافه رو تشک دوزی ها میخرن 

اگر هم استفاده دارید و میگی کوچیکن بده برات بزنن همه رو یکی کنن

ققنوس
آره همی بهتره، مامانم از سماور من خوشش نمی اومد زمان خرید جهیزیه من گفتم سماور یخوام،گفت زشته نباشه ...

دو تیکه ها بنظرم هنوز خواهان داره

تو دیوار بذار احتمال زیاد بخرن ازت

من خیلیا رو دیدم هنوز سماور میخرن

ققنوس
لبست نوشتم ازشون آخه میخوام یواشکی بعضیارو بذارم،اون سینی شکسته و همسرم چیزی نمیگه ولی چی ...

فقط اون تکه ای که نوشتی بعضی وسایلا تو اسباب کشی گم میشن!😁😁😁✌️✌️✌️✌️

❌لایک❌
صحبت سوغاتی شد به نظرم خوراکی اون شهر سوغاتی مناسبیه. امروز نوبت پنتری بود ولی چون مرتب وبه قدر توا ...

به نظرم رختخوابهای اضافه رو ببرید خونه باغ 

اصولا خونه باغ ها تو منطقه ایه که هوا سرد یا خنکه

اگه اونجا طوریه که خودتون یا مهمون شب خواب میره و رختخوابهاش کافی نیست ببرید اونجا

❌لایک❌
به نظرم رختخوابهای اضافه رو ببرید خونه باغ  اصولا خونه باغ ها تو منطقه ایه که هوا سرد یا خنکه ...

والله همین قصد دارم ولی اونجا وضعیت اش مشخص نیست.ماجراش مفصله وگرنه کلی وسیله دارم برای اونجا

شادی صدام کنید

من تا اونجایی که خودم می دونم منظمم ولی از لیلی دیلی خیلی چیزا یاد گرفتم حالا نمی دونم واسه عکاسی وبلاگری اس یا واقعا سبک زندگی اش همین.الان داشت کنسول اش خالی می کرد کیف کردم از نظم اش

شادی صدام کنید