دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از لیست دوم ب نظرم اینه شمعدون با میز.،کتاب و پرده ضخیم.اگه استتفاده نمیشن.خروجی
اره اینه شمعدون و میزش رو میزارم بیرون
کتاب هم بخشی اش رو اهدا میکنیم،بخشی میمونه
ولی پرده ضخیم خیلی ضخیم نیست،از این پارچه ای ها هست،اگه نباشه از حریر خونه مون پیداس،واس همین از زیر اونو میزنم
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
تودوخدا هندوانه جان برا من ی دوره خصوصی بذار بتونم از کتابام دل بکنم بدم بره بیرون. ، حالا نه همه شون، حداقل اونا که استفاده نمیکنم یا مثلا کتابای دانشگاه رو من نمیدونم بخدا برا چی نگه داشتم آخه 🤔🤔🤔
من یه جمله از لیلی آویزه گوشم :برای برداشتن چیزی ،نباید چیز دیگه ای جا به جا کنیم.
خیییییییییلی پیجش و دوست دارم، ولی انقد کم کار شده چندبار تصمیم داشتم انفالوش کنم حمیده دانشور و بجاش فالو کنم باز پشیمون شدم، لیلی واقعا مینیمالیست هست،خوشم میاد ازش، دلم نیومد انفالوش کنم ولی کاش بیشتر پست و استوری بذاره، کلی انگیزه میگیرم ازش من ، با وجود اینکه به قول شما خودمم منظم هستم،ولی این لامصب خیلی به دلم میشینه نظم خونه و زندگیش