2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737851 بازدید | 44694 پست
اها..دو رنگ باید باشه اینا؟بعضیا دیدم همه حوله هاشون سفیده

من خودم سفید دوست ندارم چون بعد یه مدت اون سفیدی اولیه رو از دست میده

ترجیح میدم دو رنگ متفاوت باشه که تشخیص راحت باشه کدوم حوله برای کی هست

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دبه و کتری روحی رو نگهدار برای مسافرت چند روزه با ماشین منم یه ده لیتری دارم قدیما آب میخریدیم دو تا ...

کتری روحی ام کوچولو هست به درد مسافرت میخوره؟قطرش شاید ۱۵ سانت باشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ممنون عزیزم لطف کردی قندون نقره رو خواهرم برام سوغات اورده،از اولم دوسش نداشتم مجبور شدم بیارم خ ...

بعضی چیزها مثه اون سینی که دستش شکسته الان بذار تو بازیافتیا 

هرچی صبر کردی موقع اثاث کشی بذاری بیرون الان بذار عزیزم 

❌لایک❌
اها..دو رنگ باید باشه اینا؟بعضیا دیدم همه حوله هاشون سفیده

اره منم خیلی خوشم میاد

فقط باید وقت بذاری برا شستشو که یه وقت رنگ شون تغییر نکنه

ولی ما ۲ رنگ متفاوت گرفته بودیم که شناسایی شن از هم

الان اون سفید هارو نمیدونم کجا دیدم با حروف انگلیسی بزرگ اول اسم شون رو روش دوخته بودن انگار

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ممنون عزیزم لطف کردی قندون نقره رو خواهرم برام سوغات اورده،از اولم دوسش نداشتم مجبور شدم بیارم خ ...

سماور رو اگه فکر میکنی حالا حالاها مادرت استفاده نمیکنه و دچار انباشت میشه ببر بده از این مغازه هایی که سماور تعمییر میکنن یا بفروشش یا بده بهش، بگو بدن به یه مستحق

❌لایک❌
بعضی چیزها مثه اون سینی که دستش شکسته الان بذار تو بازیافتیا  هرچی صبر کردی موقع اثاث کشی بذار ...

لبست نوشتم ازشون

آخه میخوام یواشکی بعضیارو بذارم،اون سینی شکسته و همسرم چیزی نمیگه

ولی چیزای سالم تو اساس کشی گم شه بهتره😂

الان از چشم همسرم دور بشن،ممکنه شامه اش تیز شه واس نقشه هام

سماور رو اگه فکر میکنی حالا حالاها مادرت استفاده نمیکنه و دچار انباشت میشه ببر بده از این مغازه هایی ...

آره همی بهتره، مامانم از سماور من خوشش نمی اومد

زمان خرید جهیزیه من گفتم سماور یخوام،گفت زشته نباشه

آخرش دیگه از این ۲ تیکه ها گرفتم که بیشتر خوشم می اومد، هم میشه روگازی استفاده کرد و هم با اون زیری اش

پس خدا رو شکر😅 خیلی خوبه اونا منم خیلی تلاش کردم بین خانواده همسر جا بندازم برای تولد ها و.... سکه ...

اره باید بشناسی طرف مقابل رو 

مثلا خاله من کلا دوست داره بچه هاش به جای سکه و شمش و ... بهش پول نقد بدن،ولی مادر من نه،اون تکه شمشی که بهش میدم نگه میداره باز یه جا میخواد به مناسبتی کادو بده استفاده میکنه

فقط هروقت کسی براش سکه ...میاره میده به یکی از ماها براش قیمت کنم چند میارزه تا ارزششو بدونه وقت کادو دادن 

❌لایک❌
جای دستمال کاغذی بله ولی فلسفه اون سطل رو هیجوقت نفهمیدم ما اصن نداریم‌

اون سطل رو مامانمم دارن استفاده میکنن چون مرتب نبتون دستشونه سریع تو اون خالی میکنه یا بچه های من و داداشام اونجان اگه آشغالی رو بخوان بندازن اونجا دم دست تره تا هی برن سمت آشپزخونه و بیان،بستگی به سبک زندگی هرکسی داره 

ما خودمون استفاده ای نداریم قبلی هم تو آخرین اثاث کشی شکست و دیگه نگرفتم 

❌لایک❌

دوستان بحث سطل زباله و جا دستمال کاغذی شد من فکر کردم دیدم اصلا ازش خیلی وقته استفاده نمیکنم 

پس اینم شد خروجی امروزم😍🥰

زودی دست بکار شدم گذاشتم تو یه نایلون تا تو یه فرصت مناسب بدم به کسی که نیاز داره😉😊

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

صحبت سوغاتی شد به نظرم خوراکی اون شهر سوغاتی مناسبیه.

امروز نوبت پنتری بود ولی چون مرتب وبه قدر توان پاکسازی شده رفتم سراغ کمد رختخواب ها خوب خروجی که بتونم ّذارم بیرون نداشتم.بعد از بحث جهیزیه من هنوز با مبحث ورودی ها مسئله دارم.برای دخترم یه دست رختخواب آماده خریده بودیم.مادرم یه دست دیگه دادند نتونستم دست اش رد کنم.یه تشک بچه هم تو جهیزیه ام‌گذاشته بود‌الان این رختخواب هایی که مادرم دادم اضافه است[ناراحت میشه بذارم خروجی]

یه دست رختخواب هم مادرم همسرم تهیه کردند ما منزل شون شب نمی مونیم نهار یا شامم برم یه پتو نازک با کیسه خواب دخترم می برم[حالا خوبه رختخواب ها ندادن به خودم]ولی اونجا هم اضافه است.چند وقت پیش خونه یکی از اقوام‌نزدیک همسرم بودیم بالشت کوچیکی همسرم داد بهمون که اره یادگاری اینا قیافه من این شکلی😐

شادی صدام کنید

سر دیدنی دخترم خوراکی برام آوردند امروز باز کردم دیدم گوشت بوقلمون [خودم نمی خورم]بسته بندی کردم گذاشتم تو سبد تو فریزر هربار یه تیکه استفاده کنم تموم شه نوبت فریزر نبود ولی دیروز لیلی دیلی چالش فریزر داشت  بین کارام یه سر وسامونی به فریزر دارم.فریزرم تقریبا سبک

گوشت ولوبیا سبز وسیر وبستنی یه کم حبوبات آبگوشت که اضافه اومد موقع خیس کردن وکمی قارچ ودو قلم وسیله کیک پزی هام 

شادی صدام کنید
وای حرف سوغات شد انگار یه سنگ ی تنی گذاشتن رو قلبم انقدر ک ناراحت شدم یاد یه خاطره افتادم اولین ب ...

منم برای دختر داداشم (دختر پسرعموم )کلی لباس خوشگل می‌خریدم می‌رفتیم شهرشون می‌بردم براش  مادرش نمیذاشت بچه بپوشه حالا خودشم براش نمیخریدا همش پولشو میداد طلا 

خیلی زن خوبیه ولی خب نمیدونم چرا نمیذاشت (لباسها هم همه نوجوان پسند و خوب و محجبه