2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست
خانوما اینکه میگین لباس تابستونی زمستونی تفکیک میکنین یعنی چی ؟ اخه من کاپشن و مانتو و شال و هر چی د ...

برای یکی مثل من که ماکسیمالیست لباسه و کمد دیواریا جوابگو نیستن مجبورم تفکیک کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سراغ لباس رفتم که میدونم نمیپوشم و یا واسه بچه هام کوچیک شده،و اسباب بازی هایی که دیگه از سن باز ...

من تمام وسایل برقی رو رد کردم . مثلا چرخ گوشتم دست خواهرمه . ۱۵ سال استفاده نشد .وقتی به خواهرم دادم روز اول استفاده شد . 

این خونه سلیقه منه فقط اون اباژور و تابلو ها و اون شال پرده رو بر می دارم . میزش هم کوچیکه . فقط یه ...

تازه سقفش هم یکدست باید بکنم 🤣

اون خونه اولی که فرشش سفیده رو نمیخوام ، اون فرش رنگیه رو میخوام ، عکس دوم .

من کلا هر چی مبخوام بخرم به شستنش ، لکه نشدنش ، چروک نشدنش ، خوب اتو کردنش و کلا کیفیتش فکر میکنم ، برای همین فرش سفید دوست ندارم البته از نظر زیبایی  بصری هم دوست دارم فرش رنگی باشه .

کلا من ساده پسندم جز در مورد رنگ ها .

پی نوشت : اصلا  اباژور دوست ندارم . 

تازه سقفش هم یکدست باید بکنم 🤣 اون خونه اولی که فرشش سفیده رو نمیخوام ، اون فرش رنگیه رو میخوام ، ...

واای سقف گفتی سقف خونه مارو ببینی سرت گیج میره بس که شلوغه  سقفشو اصلا دوست ندارم همش با خودم میگم سازنده این سقف چه زیبایی دیده اینجوری کرده چرا من هیچ زیبایی درش نمیبینم  

بذا ببینم عکس دارم ازش

اصلا مبل رو نمیتونم تحمل کنم . الان خونه خودمه. تا سه سال پیش مستاجر بودم . میدونم اگه بخرم هر چقدر ...

آره عزیزم نظرها متفاوته هرجور که دوست داری زندگی کن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
آره عزیزم نظرها متفاوته هرجور که دوست داری زندگی کن

اره واقعا . نمیدونم من عجیبم فکر کنم. همه م بم میگن . ولی از درون از خودم راضیم . ی دوستی دارم همش درحال خریده .هی به من میگه استرس نداری چیزی نداری . 

متاسفانه وسايل غير ضروري و بي استفاده هم دارم همش فكر ميكنم يه روزي به دردم ميخوره مخصوصا الان كه هم ...

از وسیله یا لباس های کهنه و بدرد نخور شروع کن قرار نیس از همون اول از وسیله هایی که به چشم میان یا گرونن شروع کنی منم اولش دلم نمیومد حتی یه روسریم بندازم بره ولی رفته رفته خودمو تغییر دادم الان خداروشکر در اون حد به وسیله هام وابستگی ندارم فقط وسیله هایی که استفاده میشه رو نگه داشتم مثلا چایساز من درسال شاید چندبار وقتایی که مهمون دارم و گاز شلوغه وقتم ندارم استفاده میکنم ولی نگهش داشتم منم در اون حدی که باید مینیمالیست نیستم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.