2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742027 بازدید | 44756 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمونات رو زمين ميشينن؟ خودتون چي بدون مبل اذيت نميشي؟ بيايي خونه من وحشت ميكني  نميدونم چطور ...

رو فرش هستن . بله . من اصلا مبل و وسایل شلوغ دوست ندارم . اطرافیانمم میدونن اینو . هر چی تو خونس وسایل مورد نیازمه 

مهمونات رو زمين ميشينن؟ خودتون چي بدون مبل اذيت نميشي؟ بيايي خونه من وحشت ميكني  نميدونم چطور ...

عزیزم اگه از وسیله هات استفاده میکنی نیازی به دل کندن نیست من اصلا رو زمین نمیتونم بخوابم باید حتما تخت باشه دیگه مهمونی جایی بریم مجبور باشم رو زمین میخوابم من امسال مبل گرفتم قبلش نداشتم بخاطر مستاجریمون نگرفته بودم ولی دیدم واقعا سخته مثلا مهمون مسن بیاد رو زمین نشستنی سختش میشه و واقعا هم برام کاربردی هستن چون مدام استفاده میکنم ،آدم باید از داشته هاش لذت ببره فقط وسیله هایی که اصلا ازشون استفاده نمیکنی کناربذار

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
رو فرش هستن . بله . من اصلا مبل و وسایل شلوغ دوست ندارم . اطرافیانمم میدونن اینو . هر چی تو خونس وسا ...

میتونی اگه دوست داشتنی مبل ساده بگیری منم شلوغ دوس ندارم مبلام سادن،الان خونه ی خودتونه یا مستاجرین؟

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
میتونی اگه دوست داشتنی مبل ساده بگیری منم شلوغ دوس ندارم مبلام سادن،الان خونه ی خودتونه یا مستاجرین؟

اصلا مبل رو نمیتونم تحمل کنم . الان خونه خودمه. تا سه سال پیش مستاجر بودم . میدونم اگه بخرم هر چقدر ساده دوستشون ندارم 

واقعا سبک زندگی فرق میکنه و هرکس هرجور راحته اون بهترین انتخابه.من موقع اسباب کشی میزنهارخوریم رو فر ...

باورتون شاید نشه تک تک وسایلمو میپرستم . خیلی آرامش دارم تو خونه م .مستاجری هم خیلی حق انتخاب داشتم دستم باز بود چون انباری و پارکینگ نمیخواستم . 

عزیزم اگه از وسیله هات استفاده میکنی نیازی به دل کندن نیست من اصلا رو زمین نمیتونم بخوابم باید حتما ...

متاسفانه وسايل غير ضروري و بي استفاده هم دارم همش فكر ميكنم يه روزي به دردم ميخوره مخصوصا الان كه همه چي خيلي گرون شده بدتر شدم ميدونم اشتباهه اما نميتونم خودمو تغيبر بدم 

اتفاقا حدود يه هفته پيش تاپيكي خوندم كه به ادمهاي مثل من ميگفتن سندروم احتكار دارن و يه نوع بيماريه ، مادرم هم همين خصوصيت رو داره 

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
من فعلا دارم لباس گرم ها میشورم و توی ساک مسافرتی میگذارم.اره به قول شما تابستون باید یه بررسی بکنم. ...

منم لباس زمستونیا اعم از پالتو کاپشن وپلیور اینارو موقع گرم شدن هوا جمع میکنم البته اینجا ما اخرای اردیبهشت لباس گرما رو جمع میکنیم و اخرای شهریور باز دوباره میاریم من همه رو زیر تخت دخترم جا میدم.. تختش جکداره و زیرش کلی لباس جا میشه.

در مورد چمدون ما سه تا چمدون سه سایز داریم و تو مسافرتها عصای دستمونن....الان داخل هم بالای کمد دیوارین

متاسفانه وسايل غير ضروري و بي استفاده هم دارم همش فكر ميكنم يه روزي به دردم ميخوره مخصوصا الان كه هم ...

منم سراغ لباس رفتم که میدونم نمیپوشم و یا واسه بچه هام کوچیک شده،و اسباب بازی هایی که دیگه از سن بازی گذشته براشون و چیزهای اینجوری.واقعا الان تو این شرایط گرونی جرات ندارم به وسایل برقی ام حتی فکر کنم با اینکه بعضی هاش رو سالهاست استفاده نکردم مثل سرخ کن و غذاساز و ....

اگه ده سال پیش بود قطعا میفروختم یا رد میکردم و میگفتم اگه واقعا یه زمانی لازم شد میخرم. ولی الان نه دیگه.