2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742657 بازدید | 44773 پست
واای سقف گفتی سقف خونه مارو ببینی سرت گیج میره بس که شلوغه   سقفشو اصلا دوست ندارم همش با خودم ...

نگو که دل خودم خونه ، سقف اتاق و پذیرایی ما هم از اوناست ،سعی میکنم نگاش نکنم ، سازنده اش خیلی بی سلیقه بوده . 🤧

تازه سقفش هم یکدست باید بکنم 🤣 اون خونه اولی که فرشش سفیده رو نمیخوام ، اون فرش رنگیه رو میخوام ، ...

شما که فوق العاده ای . یادمه میگفتین از مینیمال ترین خونه هام وسیله اضافه پیدا میکنین . عالی هستین واقعا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا . نمیدونم من عجیبم فکر کنم. همه م بم میگن . ولی از درون از خودم راضیم . ی دوستی دارم همش د ...

در نهایت رضایت و راحتی خودت مهمه  هر جور باشی اطرافیان باز یه چیزی پیدا میکنن میگن

به به چه خونه تمیز و قشنگی ، چه با سلیقه 😍😍  اره سقفش برای ما اشفتگی ایجاد میکنه . نگاش نکن ...

مرسی چشاتون قشنگه  اره خیلی ولی همیشه نگاه میکنم و خودمو با یه کلنگی که به جون اون کنافها افتاده میبینم  یعنی این بشر به هیچ جای خونه رحم نکرده اشپزخونه و بالکن و حتی راهرو رو هم کناف زده

شما که فوق العاده ای . یادمه میگفتین از مینیمال ترین خونه هام وسیله اضافه پیدا میکنین . عالی هستین و ...

ممنون عزیز دلی 😍🌹

خوبه ما ها همدیگه رو پیدا کردیم .

ولی منم مثل تو به نظر اطرافیان خیلی عجیبم .

این تاپیک رو دوست دارم چون برای اولین بار افراد از طرز زندگی هم تعجب نمی کنن . 

مواردی که دوستان تعریف میکنن اکثرا مشترکه .

هر روز میام سر میزنم به تاپیک ببینم بچه ها چکار کردن .هر کس از شر وسایل اضافیش خلاص میشه انگار خونه من خلوت شده ،انقدر که ذوق زده میشم .

حالا اخر هفته که خواهرم تعطیل بشه قراره برم خونه اون برای رفع انباشتگی ،انگار میخوام برم تفریح .🤸‍♀️

منم سراغ لباس رفتم که میدونم نمیپوشم و یا واسه بچه هام کوچیک شده،و اسباب بازی هایی که دیگه از سن باز ...

آره منم وسیله های برقیم همه رو نگه داشتم البته ازشون استفاده میکنم فقط پلوپز کم استفاده میشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
لباس های خارج از فصل کجا نگه می‌ دارین؟

خودم و شوهرم لباس گرم نداریم واسه تو خونه 

لباس بیرونی هم شوهرم سه تا بافت هودی داره و یه کاپشن خودمم یه پافر یه کاپشن و یه بافت که همشون توی کمد دیواری به چوب لباسی آویز میشن 

واسه بچه ها هم که دوتا کاپشن و یه سارافن مخمل  برای دخترم تو کمد خودشون آویز هست 

ولباس گرم خونگی هم نفری دو دست دارن که میره توی یکی از کشو کمدشون

چیزی به اسم جمع کردن لباس زمستونه نداریم😄(تو خونه عادت نداریم لباس آستین بلند بپوشیم همه مون تابستانه وار تو خونه میچرخیم😄)

اره واقعا . نمیدونم من عجیبم فکر کنم. همه م بم میگن . ولی از درون از خودم راضیم . ی دوستی دارم همش د ...

یکی از فامیلای همسرم مث شما هستن خونشون سرامیکه ولی موکت انداختن با دوتا فرش یه جفت پشتی بهش گفتم چرا مبل نمیخری موکتا رو بردارین گفت از ساده زیستی خوشمون میاد حتی تلویزیون هم ندارن وضع مالی‌شان خیلی خوبه

ممنون عزیز دلی 😍🌹 خوبه ما ها همدیگه رو پیدا کردیم . ولی منم مثل تو به نظر اطرافیان خیلی عجیبم . ...

منم دقیقا همینطوری شدم هربار که میام خونه مامانم پاکسازی میکنم الان مامانمم خداروشکر وسیله ی اضافی نداره 

منم دقیقا همینطوری شدم هربار که میام خونه مامانم پاکسازی میکنم الان مامانمم خداروشکر وسیله ی اضافی ن ...

باز خوبه میزاره پاکسازی کنی . مامان من شهیدم میکنه برم سر کابینتا. من فقط تو خواهرام خونه م خلوته