2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736622 بازدید | 44689 پست

دوستان می خواستم یه نکته ای بگم شاید دست به دست هم صدامون به جایی رسید:برای هممون پیش اومده مواد غذایی دور ریز تو یخچال وفریزر داشتیم

مثلا دوتا دونه هویج مونده دیگه داره خراب میشه می ریزیم دور،چندتا بسته از فریزر حالا گوشت یا سبزیجات،غذا پختیم از دست در رفته یه وعده دست نخورده اضافه مونده خوب این ها اغلب می ریزیم دور چون من کجا بگردم یه نیازمند پیدا کنم تازه پیدا کنم روم نمیشه دوتا پرتقال بدم دستش یا سه تا گوجه فرنکی بدم دستش.صادقانه من نوعی انقدر بودجه مالی ندارم پک های کامل درست کنم ببرم بهشون بدم کاش:

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان می خواستم یه نکته ای بگم شاید دست به دست هم صدامون به جایی رسید:برای هممون پیش اومده مواد غذا ...

تو شهر داری یا اتاق،یک خط تلفن،یک خودرو ویک کارمند قرار می دادند که شهروندا زنگ بزنند اون کترمند بیاد اون ماده غذایی یا پوشاک تحویل بگیره وبه دست نیازمند اون شهر یا روستاهای اطراف برسونه.وقطعا اون کارمند یه لیست از افراد کم بضاعت داشته باشه.من به شخصه وقتی می رم پای صندوق رای جدا از بحث های مهم سیاسی اقتصادی دلم می خواد افرادی انتخاب باشند که خیلی جزیی ومهم کار کنند نه اینکه فقط بیاد جاده بسازه وفلان.[نمی خوام تاپیک سیاسی بشه فقط دغدغه ام مطرح کردم]

شادی صدام کنید
دوستان می خواستم یه نکته ای بگم شاید دست به دست هم صدامون به جایی رسید:برای هممون پیش اومده مواد غذا ...

غذای اماده و اضافه دست نخورده  رو میشه تو ظرف یکبار مصرف ریخت با به قاشق چنگال یکبار مصرف و کمی نان یا ماست کوچیک گذاشت تو یک کیسه فریزر و وقتی میری بیرون ، اگر نیازمند یا زباله گرد یا کارتن خواب دیدی ، بدین به ایشون . 

هویج اضافه رو خرد کن بذار تو فریزر ، برای بو زدایی مرغ استفاده کن و بعد هم بریزدور .

گوجه فرنگی هر چی اضافه اومد رو بریز تو مخلوط کن و وقتی میکس شد  بپز و بذار تو یخچال ، پوره گوجه برای خوراک لوبیا و عدسی و دمپخت و ابگوشت و راتوتی و...... استفاده میشه . 

میوه ها هر چی اضافه اومد میشه کردش سالاد میوه و با اعصای خانواده ، میل کنید .

سبزیجات فریزری هم اگه نمیخواین بذارین تو یه کیسه و بدین به سرایدارهای خونه ها ، قابل استفاده است .

سلامت باشی عزیزم 🌹

مرسی عزیزم این سفرا یه جور تمرین مینیمالبست هست من ۱۶ روز یه کشور خارجی رفتم کلا یه کوله پشتم بود ...

۱۶ روز تو یه کشور! دیگه اونم با کوله!!! 

واقعا چالشیه برای خودش👏👏👏👏👏

❌لایک❌
غذای اماده و اضافه دست نخورده  رو میشه تو ظرف یکبار مصرف ریخت با به قاشق چنگال یکبار مصرف و کمی ...

عالی👏👏👏👏👏👏👏

منم اکثرا وقتی غذاهام که دست نخورده ست زیاد بیاد چون بعدا خورده نمیشه همینکارو میکنم 

❌لایک❌
سلام به همه عزیزان در رابطه با کشیدن ورق آلمینیوم روی گاز من با باغچه جان موافقم خانمی که فرزند کوچ ...

اره عزیزم درسته .اون عکس روی گاز مال من بود .من بعد زایمانم افسردگی شدید گرفتم طوری که میخواستن بستریم کنن ..من تو یه شهر غریب و دورازخانوادم دارم زندگی میکنم واین برای من سخته ..بچه ام الان ۱۱ماهشه ..من داروی اعصاب مصرف میکنم .نمیتونم گازمو پاک کنم هرروز .برای همینم چندماهه پاکش نکردم .به دوستان اینجا هم قول دادم که این جمعه پاکش کنم بازم نتونستم   ممنونم برام دعا کنید 

👩‍❤️‍👨

این گاز پاک کردنه برای من شده یه کوه بزرگ .انگار می‌خوام یک کوه رو جابجا کنم .همسرم خدا ازشششش راضی باشه وختی از سرکار میاد کلی کارو انجام میده .لباسارو میندازه ماشین .ظرف میشوره .جارو می‌کنه .اما واقعا اونم بدش میاد رو گازو پاک کنه میگه حوصلم نمی‌کشه بدم میاد .یا مثلا داخل یخچال و پاک کنه .میگه بلد نیستم .منم منتظرم خواهرم یا مادرم همین عید انشاالله بیان برام پاکشون کنن ...خیلی خیلی هم ازشون دوریم .ما یه شهر دیگه ام اونام یه شهر دیگه

👩‍❤️‍👨
اره عزیزم درسته .اون عکس روی گاز مال من بود .من بعد زایمانم افسردگی شدید گرفتم طوری که میخواستن بستر ...

قربونت برم میدونم خیلی سخته منم نوزادم نارس بود بدنیا  اومد دو بار بستری شد از شیر خودم زده شد الان چهار ماهه وزنش اندازه بچه دو ماهه س . درکت میکنم . بهت پیشنهاد میدم اگر امکانش هست برات از این شرکت های خدماتی کسی رو بیاری برات نظافت انجام بده اصلا خودت رو با دیگران مقایسه نکن ❤️

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

قصد داشتم یه نظم دهنده برای دستمال های آشپزخوپه بگیرم 

به جاش دو‌تا جعبه چوبی دستمال کاغذی توی اتاق روی پاتختی ها  داشتم که یکی ش کافی بود اون یکی رو تهش رو در آوردم شبیه یک باکس شد دستمال هام رو چیدم داخلش از سبد پلاستیکی هم خیلی بهتر شد و چون سنگین هست تو کابینت تکون نمیخوره . 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
قربونت برم میدونم خیلی سخته منم نوزادم نارس بود بدنیا  اومد دو بار بستری شد از شیر خودم زده شد ...

قربونت بشم .ممنونم عزیزم .از اینکه منو درک میکنین خیلی خوشحال شدم بخدا ...من متاسفانه روزی ۲۰۰میلی سرترالین میخورم .طوریکه کارکردن تو خونه برام خیلی خیلی سخت شده ...قضیه اش خیلی مفصله.امیدوارم که خودت و بچه ات همیشه سلامت و خوش و خرم باشین  آها راجبع اینکه هم کارگر برای نظافت خونه بگیرم خب تا الان یه چندباری گرفتیم عزیزم .اما الان بودجه ام نمی‌رسه بگیرم .چون مستاجریمو صاحبخونه رهن بیشتری ازمون خواست .ما تو یه شهر بزرگ زندگی میکنیم قیمت اجاره خونه هاش خیلی خیلی زیاده ..براهمین وارد این تاپیک شدم تا راههای کم مصرف کردن و مینی‌مال و یاد بگیرم ..مثلا دارم قناعت میکنم   

👩‍❤️‍👨
قربونت برم میدونم خیلی سخته منم نوزادم نارس بود بدنیا  اومد دو بار بستری شد از شیر خودم زده شد ...

اها یادم رفت بپرسم گفتی بچه ات ۴ماهشه ...یا بچه ات چهار ماهه وزنش ثابت مونده ؟

👩‍❤️‍👨
قربونت بشم .ممنونم عزیزم .از اینکه منو درک میکنین خیلی خوشحال شدم بخدا ...من متاسفانه روزی ۲۰۰میلی س ...

خدا بزرگه گلم . سعی کن فقط روی سلامتی ت تمرکز کنی 

بچه اول از همه به مادر شاد و سالم نیاز داره اولویت بعد از خودت بچه ت و همسرت هستن بعد از اون خونه هم البته مهمه که فضای خونه اگر تمیز و مرتب و آراسته باشه حال خودت هم بهتر میشه . اگر امکانش رو داری از یکی از اعضای خانواده ت بخواه چند روزی بیاد پیشت یا شما برو اونجا برای روحیه ت خوبه . 

چهار ماهه س اما وزنش ۵۱۰۰ بدو تولد ۲۵۰۰ بود

وزنش هم الان تقریبا یک ماهه تکون نخورده البته سرما خورده بود تازه خوب شده دکتر گفت  چون مریض شد اشکال نداره . اما چون وزنش کمه دکتر گفت زودتر غذا رو شروع کنم براش