2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736254 بازدید | 44680 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما کاردرست رو میکنی اصلا توجهی به تمسخرشون نکن

بدیش میدونین چیه اینکه نزدیک ترین ادما مسخره میکنن مثلا شوهرم یا خواهرم😅😅😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دوستان واسه وسایلی که میندازین آشغالی عذاب وجدان ندارین،بابت محیط زیست و اینکه خییییلی سال طول میکشه ...

وسایلی که میذارم آشغالی اگه شیشه و پلاستیک و مقوا ست هرکدوم رو میذارم نایلون بازیافتی مخصوصش و هروقت پرشد میدم همسرم ببره بذاره تو سطلهایی که مخصوص بازیافته،سر خیابونمون یکی هست 

پارچه رو دیگه برام مهم نیست،قبل از انداختن تو سطل آشغال یه سری جاهایی که دستمالهای نظافتم خراب میشن،باهاشون تمیز میکنم و بعد میندازم دور

❌لایک❌
با احترام به نظر شما،اینجا از دل این نظرها نتایج خوبی به دست میاد. به نظر من استفاده از ورق الومینی ...

من کوچولوم الان ۳ سالشه 

قبلا که خیلی وابسته تر بود. دست تنها، انجام همه کارها واسم سخت بود صبر میکردم تا همسرم از سر کار بیاد 

بعد ناهار یا شام و استراحتش یه ساعتی بچه رو نگه میداشت تا من به کارهایی برسم که بچه نذاشته بود وقت براش بذارم 

بچه ها هرچی بزرگتر بشن وابستگیشون کمتر میشه مخصوصا وقتی بعد از دو سالگی از شیر گرفته بشن خوابشونم سنگین تر میشه

حالا اگه خواهر و برادر بزرگترم داشته باشن که چه بهتر،به واسطه اونها خیلی سریعتر کارها تموم میشه 

❌لایک❌
منم جدا میکنم،خیلیا مسخرم میکنن🙁🙁🙁

مسخره کردن نداره عزیزم

همون اول بنداز تو نایلون بازیافتی ها

هیچ وقت هیچ حرفی از اطرافیان برات مهم نباشه وقتی خودت میدونی کارت درسته

❌لایک❌

سلام به همه عزیزان

در رابطه با کشیدن ورق آلمینیوم روی گاز من با باغچه جان موافقم خانمی که فرزند کوچک داری یا باردار هستی  حتما این کار رو انجام بده. من بارداری خیلی سختی داشتم از طرفی در اون حین سر کار هم میرفتم . خیلی هنر میکردم غذا درست میکردم و خودمم غالبا نمیتونستم از اون غذا بخورم چون تا روز عمل مرتب بالا میاوردم ‌ خدا رو شکر ک ماشین ظرف شویی داشتم همسرم می‌چید تو ماشین و ی سری کارای این چنینی رو همسرم انجام میداد ک ایشون هم مشغله کاری بسیار شدیدی داشتن . بعد مدتی دیدم واقعا گازم داره خراب میشه ی روز جمعه وقت گذاشتن حسابی تمیزش کردم و روش ورق کشیدم برخلاف سطح گاز ورق خیلی راحت تمیز میشد البته شاید گاز همه این مدلی نباشه نمی‌دونم .من بعد زایمان وزق رو نگه داشتم تا همین الان ک دخترم چند روزه آروم شده و ایشالا عید کامل برش میدارم دیگه اما  از اون موقع تا الان دو‌تا ورق استفاده کردم اگر ورق ضخیم باشه خراب نمیشه برای من ک گازم سخت تمیز میشه نمیذاشتن ورق مساوی بود با ورودی مواد شوینده بیشتر مساوی بود در خدمت وسیله قرار گرفتن که خلاف مینیمالیست هست . هدف نهایی مینیمالیست آسودگی خاطر هست پس این کار منافاتی نداره باهاش .قرار نیست من روزانه به گازم خدمت کنم و براش وقت بزارم در حالی که بچه م داره وق میزنه. البته این نظر منه . شاید ی خانم افسردگی بعد زایمان داره شاید ی نفر شرایط نداره مینیمال باشیم رادیکال گونه نظر ندید چون ممکنه ی نفر واقعا به این محفل احتیاج داشته باشه برچسب تنبلی نزنید ب کسی ک این کارو می‌کنه هر کسی یا توجه به شرایط خودش تصمیم میگیره برای وسایلش چکار کنه 🙏

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم