2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735845 بازدید | 44674 پست

ی نکته دیگه این که یک سری از دوستان بدون این که مطالبی علمی و موثق بخونن نظرات شخصی خودشون رو تحت عنوان مینیمالیست مطرح میکنن . پیشنهاد میدم اگر دوست دارید نظرات درست و کارگشا بدین حتما یکی دو تا کتاب راجب مینیمالیست بخونید . یک کتاب م الان من دارم میخونم واقعا ازش لذت میبرم اسمش هست (کتاب لذت کمتر داشتن ) موفق باشید ❤️🌺🙏

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

خروجی امروز یک دربازکن که تو این سه سال ازدواجم حتی یک بار استفاده نشد ( قوطی های رب و کنسرو الان همه شون راحت باز میشن ) 

پرده اتاق خوابم که دیگه وقتش بود باهاش خداحافظی کنم ب حاش یک پرده از خواهرم امانت گرفتم تا ان شاالله پاییز که برم خونه جدید و متناسب با اونجا خرید کنم 

شیشه پنجره شکسته که بلافاصله جایگزین شد 

درب کولر مون کهنه و زرد شده بود اون هم. تعویض شد 

تابلوی خونه م کمی شلوغ بود من جوری تابلو رو ساختم که بشه با تغییر عکس داخلش ازش استفاده مجدد کرد. یک طرح جدید دادم برام چاپ کنن ساده تر و مینیمال تر هست اونو جایگزین میکنم 

جلد کهنه چرخ خیاطی ک یک جدید خریدم اینترنتی اونو گذاشتم خروجی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کوچولوم الان ۳ سالشه  قبلا که خیلی وابسته تر بود. دست تنها، انجام همه کارها واسم سخت بود صب ...

ونکته مهم این که همین پاکسازی هایی که تو بخش های  مختلف خونه انجام می دیم چقدر برای مادرا کمک کننده است 

همین که چیزای اضافه دم دستشون نباشه ریخت وپاش کمتر وتمیز کردن وجابه جایی کمتری نیاز داره.

شادی صدام کنید
سلام به همه عزیزان در رابطه با کشیدن ورق آلمینیوم روی گاز من با باغچه جان موافقم خانمی که فرزند کوچ ...

حرفت قبول دارم.من شرایط اینطوری با دو تا بچه کوچیک داشتم.اون کاربری که عکس گازش گذاشته بود من از اون کثیف تر هم داشتم.یک دوره ای با بچه کوچیک، کار خونه، کار بیرون و ... این مسائل پیش میاد...طبیعیه بنظرم

همیشه یه تضاد درونی توم هست که یکی میگه همه چیو بریز دور دوروبرتو خلوت کن یکی هم میگه نه اینارو نگه دار بالاخره یه روزی به دردت میخوره

کلی شیشه و بطری جمع کرده بودم شوهرم دور از چشم من جمعشون کرد ریخت دور، واقعا لازمم نشدن ولی خودم نمیتونستم بندازم دور

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
سلام به همه عزیزان در رابطه با کشیدن ورق آلمینیوم روی گاز من با باغچه جان موافقم خانمی که فرزند کوچ ...

گل گفتی عزیزم ، کاملا موافقم 🌹

بله اون ضخیم ها رو حتی میشه  دستمال کشید ، اگر زمانی ادم حالش خوب نباشه و یا سرش شلوغ باشه چه اشکالی داره ؟ 

گل گفتی عزیزم ، کاملا موافقم 🌹 بله اون ضخیم ها رو حتی میشه  دستمال کشید ، اگر زمانی ادم حالش ...

هیچ اشکالی نداره هدف مینیمالیست اینه ما در خدمت وسایل نباشیم بشدت توصیه  میکنم به کسی ک نمی‌رسه تمیز کاری کنه 

گل گفتی عزیزم ، کاملا موافقم 🌹 بله اون ضخیم ها رو حتی میشه  دستمال کشید ، اگر زمانی ادم حالش ...

متاسفانه جامعه ما میخواد مینیمال بودن رو هم یه جورایی خراب کنه 

به سرعت میان و برچسب تنبلی میزنن به کسی که فویل کشیده روی گاز در حالی که اون آدم بسیار رها تر و فارغ تر از خیلی هاست.

همین برچسب زدن برنظر من خیلی کار خوبی نیست 

همیشه یه تضاد درونی توم هست که یکی میگه همه چیو بریز دور دوروبرتو خلوت کن یکی هم میگه نه اینارو نگه ...

شاید اول لازم باشه وسایل دور ریختنی مثل شیشه و پلاستیک تبدیل به پول کنی.بدی بازیافت و پولش کنی.یک چند تا شیشه و پلاستیک دم دست داشته باش.قدم های کوچیک... و کم کم.... 

من نمیتونم نظر علمی و منطقی بدم چون هم اینکه سطح سوادم پایینه هم زیاد اهل مطالعه نبودم ولی یادمه بچه هام که به دنیا اومدن نارس بودن و شرایط بسیار سخت طوری که شب روز قهوه میخوردم دریغ از یک ساعت خواب هم اینکه کارام زیاد شده بود هم تجربه بچه داری نداشتم اونم یکدفعه صاحب دو تا بچه بشی و چیزی از بچه داری ندونی روزها که بچه ها آرومتر بودن به خصوص جمعه ها که همسر خونه بود من یه روز اختصاص میدادم به غذا پختن حدود ده پیمانه برنج و دو مدل خورشت یه مدل کتلت  همه رو بسته بندی میکردم میذاشتم فریزر برای یک هفته و از بابت غذا خیالم راحت بود این روال تا پنج ماهگی بچه ها ادامه داشت آشپزخونه هم تیکه تیکه تمیز میکردم و فقط میموند شبها که شوهرم خودش چایی دم می‌کرد واسه همین زیاد گاز کثیف نمیشد که زمان بر باشه نهایت یه دستمال میکشیدم ولی توانایی ها و شرایط آدما رو باید در نظر بگیریم من به شخصه توی کار خونه سرعت عملم بالاست و همزمان چندتا کار رو میتونم باهم انجام بدم یکی میبینی نه یه ظرف شستن هم خیلی طول میکشه تا تموم بشه

ولی باز چندماه یه گاز تمیز نکردن جای تامل داره اگر دو هفته یا سه هفته تمیز نکنی بازم مسئله ای نیست آخه این گاز به واسطه غذا پختن کثیف میشه یعنی اینهمه وقت باشه غذا درست کنی ولی وقت نباشه یه گاز تمیز کنی بازم به هیچ عنوان برچسب تنبلی نمیزنم میگم اولویتش نبوده

من نمیتونم نظر علمی و منطقی بدم چون هم اینکه سطح سوادم پایینه هم زیاد اهل مطالعه نبودم ولی یادمه بچه ...

دقیقا

ما همیشه گفتیم شرایطتون مهمه.

همه اینجا نظرشون رو با توجه به اولویتهای خودشون میگن.

اما نهایتا خودمون باید با توجه به شرایط شخصی مون تصمیم بگیریم چه راهی رو انتخاب کنیم.

اینکه راضیه جان گفتی چند ماه تمیز نکردن جای تامل داره بله. داره شدیدا هم جای تامل داره

پسر من کولیک داشت تا ۴ ماهگی و خیلی اذیت میشدم. تلاشم رو میکردم خونه مرتب بمونه . روزانه گاهی فرصت نمیکردم اما حداقل هفته ای یه بار گاز رو اساسی تمیز میکردم.

با این حال هیچ وقت ذهنم سمت فویل نرفت چون انتخاب من نیست. و به نظرم باعث بی خیالتر شدنم می شد. کما اینکه ظاهر قشنگی هم نداشت و من رو جزئیات بصری حساسم.

اما باز هم دوستان باید با توجه به شرایطتشون تصمیم بگیرن چی کار کنن. اینجا یه سایت عمومیه و هر کس نظرش رو میگه. خودمون ببینیم کدوم نظر با زندگی ما هماهنگ میشه و اونو اعمال کنیم.

انشالا بتونیم با نظراتمون به هم کمک کنیم

پیشاپیش ببخشید پرحرفی میکنم:

اولا که من خیلی دوست دارم همگی با هم دوست و مهربون باشیم. اگر من حرفی زدم و از من ناراحت شدین معذرت میخوام به خصوص از ستینا جان معذرت میخوام

ما اینجا کنار هم جمع شدیم تا چیزی یاد بگیریم. نظرات موافق و مخالف رو بشنویم و به قول شادی جان از دل همین تجربه ها و نظرات نکته های کاربردی و مثبتی که به درد زندگیمون میخوره رو برداریم. قرار نیس همه مثل هم باشیم و همه مثل هم زندگی کنیم و... شرایط هرکسی با دیگری متفاوته، هیچکس هم از زندگی اون یکی خبر نداره

من یه جمله گفتم ما از روی تنبلی یا از روی مد یا از روی عادت یه کارایی رو انجام میدیم، گفتم "ما" و خودمم مطمئنا جزوشون بودم و قصد برچسب زدن به شخص خاصی رو نداشتم. یه چیز کلی عنوان کردم بدون در نظر گرفتن شرایط خاص یا بارداری و بچه داری و...حرفمو زدم

من رفته بودم خونه دوستی و گازش لعابی بود. لعاب روش خراب شده بود و روش فویل کشیده بود چون نمیخواست یا نمی تونست برای گاز جدید هزینه کنه، خب تو اون شرایط بهترین کاری بود که میتونست انجام بده. یا همین مورد بچه داری و... اینا شرایط خاصی هستن و نمیشه بهشون خورده گرفت.

مثلا میگیم شکر برای بدن ضرر داره این یه قاعده کلیه. یکی میگه من که میخورم چیزیم نمیشه. یکی میگه میدونم ضرر داره ولی من اگه شکر نخورم اعصابم به هم می ریزه. یکی میگه میدونم و اگاهم که ضرر داره پس سعی میکنم مصرفشو کمتر کنم. یکی هم میگه برو بابا دلت خوشه. یکی هم میگه واقعا؟ چه جالب نمیدونستم و... برای یه جمله ای که من از نقطه نظر خودم گفتم به اندازه تمام انسان های روزی زمین دیدگاه و زاویه دید و نظر وجود داره. پس لطفا اگر کسی حرفی میزنه سعی کنیم به خودمون نگیریم و حداقلش اینه که اگه به زندگی ما نمیخوره از کنارش بگذریم

یه بنده خدایی چندوقت پیش تو یه تاپیک پس انداز پست گذاشته بود که من ضایعات خونه رو جمع میکنم و میفروشم و پولشو پس انداز میکنم. چقدر نکوهش شد که چه ارزشی داره و... همونارو ببر بذار سرکوچه ثواب داره زباله گردا برمیدارن و... خب اون بنده خدا شوهرش کارگر بود نیاز داشت به اون پول، حتی هزارتومنم براش ارزش داشت یه جوری همه باهاش برخورد کردن که خودش هم عذاب وجدان گرفت که تاحالا زباله هاش رو از زباله گردا دریغ میکرده!

مینیمالیست مثل یه خط صافه بدون هیچ نقطه ای. نه ابتدایی داره نه انتهایی. 

ولی ما هرکدوممون با توجه به عقاید و سلایق و باورهامون برای خودمون تو ذهنمون یه خط رسم میکنیم. ممکنه کسی برای خودش روی این خط انتها بذاره و بگه خب من دیگه کارم تمومه من اینجا و در این نقطه مینیمالیستم و دیگه کمتر ازین نمیتونم داشته باشم

ولی یه نفر که این شخص رو از بیرون نگاه میکنه بگه نه تو هنوز اول خطی. چون هرکسی داره خط خودش رو میبینه و از خطی که تو ذهن اون یکیه خبر نداره

شاید ما فکر کنیم که مینیمالیست یعنی اینکه بیایم روی این خط و هی بریم جلوتر. ولی در اصل کار مشکل تر و اصلی اینکه که کلا خط رو پاک کنیم و باورهامون رو تغییر بدیم یا کلا خط جدیدی رسم کنیم مرئی یا نامرئی یا اینکه اصلا لازم باشه هیچ خطی نباشه

در نهایت منظورم اینه اگه اینجا کسی نظری میده یا حرفی میزنه وحی منزل نیست و هرکسی با عقل  وشرایط خودش باید سبک سنگین کنه و ببینه چی به کارش میاد و چی نمیاد

من نمیتونم نظر علمی و منطقی بدم چون هم اینکه سطح سوادم پایینه هم زیاد اهل مطالعه نبودم ولی یادمه بچه ...

دقیقا موافقم اولویت های ادما با هم فرق داره 

من چندوقت پیش به شوهرم میگفتم اصلا وقت نمیکنم مثل بقیه به خودم برسم! گفت: "نگو وقت نمیکنم بگو اولویت من نیست. تو وقت میکنی هرروز تمیزکاری کنی و تغییر دکور بدی و... ولی وقت نمیکنی نیم ساعت بذاری برای به خودت رسیدن؟"

دیدم واقعا راست میگه چون اون کار مورد علاقه م نبود و جزو اولویت هام نبود با گفتن این حرف که وقت ندارم داشتم خودمو گول میزدم! 

2810