کاکتوس_۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1133 عنوان باز دوباره یادش افتادم 83 بازدید | 4 پست اه لعنت به من بااین گندی که زدم به زندگیم 🤦🏻♀️کاش کمی عاقلتر بودم تو انتخاب شخص عاطفیکاش کمی دهن قرص تر بودم به رفیقام هیچی نمیگفتم بحث حسودی نیست بحث انرژیه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️کاش الزایمر بگیرم نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید امروز | 11:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستوخانومم عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 289 دقیقا دوست حسود میشع نباید بگی اشکال نداره تجربه شد واست
کاکتوس_۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1133 دقیقا دوست حسود میشع نباید بگی اشکال نداره تجربه شد واست نیش وکنایه هاشون هنوز هست🤦🏻♀️ خاطرات هنوز هستکادو و عکسا و ویساشو چتاشو یه جوری نابود کردم لباسایی که میپوشیدم میرفتم پیششو چیکار کنم🤦🏻♀️ نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید
پرستوخانومم عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 289 نیش وکنایه هاشون هنوز هست🤦🏻♀️ خاطرات هنوز هستکادو و عکسا و ویساشو چتاشو یه جوری نابود کردم لباسا ... میفهمم منم تجربه داشتم گریه کن تنهایی بکش به وقتش خدا خوشگل میچینه