بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان نظراتتون رو خوندم خواستم بگم به نظر منم شرایط خیلی مهمه وهرکس بنا به شرایطش تاجایی که میتونه مینیمالیست رو وارد زندگیش کنه..جوری نشه که همین مینیمالیستی ک اومد تا مردم رو از مصرف گرایی بیش ازحد وآشفتگی واضطرابی که عواقبش هست نجات بده خودش باعث بشه ما آرامشمون رو ازدست بدیم
مثلا من الان میخوام برم مایع ظرفشویی ولباسشویی ده لیتری بگیرم این انباشتگیه ولی برای منی که اول زندگیمه توجیه اقتصادی داره خیلی سختمه ولی مجبورم واقعا البته میزارم خونه مادرم چون جا دارن..ما هیچوقت نمیتونیم اون مینیمالیستی که مثلاتو ژاپن هست داشته باشیم به خاطر فرهنگ مسائل اقتصادی و...که شرایط خاص زندگی شخصی هرکس هم جزوشه
خروجی های من امروز یه سویشرت همسر که کهنه شده بود دوتا هدبند ویه ساق دست ک اصلا استفاده نداشتم شونه همسرم ویه شونه ک فک کنم برای حجم دادن ب موهاس استفاده ندارم..یه برس چوبی هم جایگزین برای همسرم داشتیم
دوستان من چند ماه پیش ،زمانی ک اصلا با این بحث مینی مالیستی آشنا نبودم ۶ تا مانتومو ک اثلا نمیپوشیدم به خاطر سایز یا رنگشون با همکاری مامانم تبدیل به زیر سفره کردیم.به نظرم همه چیو نباید سریع دور انداخت اگر تغییر کاربری بدیم به مراتب بهتره.البته این شامل همه دورانداختنیا نمیشه
ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم