2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737028 بازدید | 44690 پست
من لباسهای پسر بزرگمو هرکدوم نو مونده برای کوچیکه نگه میدارم اونهایی بیرون میذارم که میدونم دیگه اس ...

البته این را بگم اینکه میگم گذاشتم برا بچم نه اینکه حتما استفاده کنه. اگه دوست داشت و به دردش خورد ....

اگر نه که خودم استفاده میکنم 

چون هر چی نگه داشتم واقعا نو و شیک هست و به درد نخور و دمده نیست.

و اینکه بله منم کهنه ها را میذارم بیرون 

ولی لباسا و وسایلی که کهنه و خراب نیستن را استفاده میکنم به شدت هم وسایلم نو میمونن مخصوصا لباسام و واقعا کمدم پره از لباسها و کفش و کیف هایی که سالها از خرید و استفادشون میگذره و هنوز شیکن تا میخوام رد کنم بره شوهرم میگه اینا که خوبن چرا میخوای بدی بره 

باز من میمونم و ی کمد پر لباس که نمیدونم چجوری مرتبش کنم

زیادم لباس نمیخرما ولی سالم و نومیمونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم همینطور  ۳ تا پالتو دارم ی پانچو بافت ی کاپشن  که ۲ تا از پالتوها و پانچو را ...

اگه همه رو میپوشی خب چه اشکالی داره 

من تو اطرافیانم میبینم مثلا ۷تا بافت داره هیچکدومو نمیپوشه از هرکدوم یه ایرادی میگیره.بازم میخواد بره بافت بخره. بعد وقتی بهش میگم اینها رو که میگی هرکدوم یه مشکلی داره خب بده بره دیگه چرا نگه میداری؟! 

میگه هرچیز که خار آید روزی به کار آید!

یا،واه تو این گرونی اینارو بدم بره؟!

شاید یه روز پوشیدم ....

و و و و 

این وابستگی بده عزیزم 

این انباشت اصلا خوب نیست 

اینکه یکی انقدر لباس و وسایل بلا استفاده داره و ازشون استفاده نمیکنه و یکی آرزوش یه چیزی مثلا جاروبرقی دست دومی باشه که من تو انباری گذاشتم واسه روز مبادا.....اینو چی میشه اسمش گذاشت؟!

اون آرامشی که من از بخشش همون لوازم دست دوم به دردنخورم که داره تو انباریم خاک میخوره به دست میارم از دعای خیر اون نیازمند میتونه باشه و ایمان به اینکه خدا روزی رسونه برای روز مبادای من عزیزم 

❌لایک❌
البته این را بگم اینکه میگم گذاشتم برا بچم نه اینکه حتما استفاده کنه. اگه دوست داشت و به دردش خورد . ...

خب همون که زیاد نمیخری و همه رو استفاده میکنی که عالیه عزیزم 

❌لایک❌
اگه همه رو میپوشی خب چه اشکالی داره  من تو اطرافیانم میبینم مثلا ۷تا بافت داره هیچکدومو نمیپوش ...

درست میگین اگر استفاده نمیشد میدادم بره

ولی استفاده میشه

غیر از چندتا یادگاری از عروسی 

و ی سری لوازم خونه که شاگردام برام هدیه آوردن گذاشتم بدم دخترم ببره برا معلماش 

خدایی خوبن فقط من ازشون دارم برا همین اینا را استفاده نکردم 

یا مثلا لباسهای نو دخترم که گذاشتم برا بچه بعدی 

کریر کالسکه و ... 

اینا واقعا نو بخواییم بخریم خیلی هزینه میشه 

درست میگین اگر استفاده نمیشد میدادم بره ولی استفاده میشه غیر از چندتا یادگاری از عروسی  و ی ...

عالی 

منم کالسکه پسر بزرگمو نگه داشتم واسه بچه بعدیم چون واقعا جنسش خوب بود و برام کاربرد داشت(هم مسافرت و هم پیاده روی هام)

و خیلی وسایلای دیگه ش که همه به دردم خورد 

❌لایک❌
عالی  منم کالسکه پسر بزرگمو نگه داشتم واسه بچه بعدیم چون واقعا جنسش خوب بود و برام کاربرد داشت ...

خب همه اینا جا گرفته و خونه را شلوغ کرده 

هیچکدومم نمیشه بدی بره

بنظرم ما بچه‌دارا مخصوصا تو ایران که قیمتا هر روز خدا تومن افزایش داره نمیشه مینیمال زندگی کنیم

این مدل زندگی تو کشورای خارج  که تورم تک رقمیه و حقوقا بالاست جواب میده.

اینجا باید درآمدت خیلی خوب باشه که بتونی این سبکی زندگی کنی.

کی بدش میاد از اینکه هر چندوقت ی بار لوازم زندگیش را نو کنه. حتی همون ضروریا را هم نمیشه نو کرد از بس گرونن

ولی اینکه شیشه خالی و لوازم آرایش اضافه و وسایل بلا استفاده را نگه نداریم موافقم  هرچند که برا ...

اره من چند وقت پیش ها هر چی لوازم آرایشی خراب و به درد نخور و تاریخ مصرف گذشته بود انداختم دور

لوازم آرایشی چیزی نیس که بگی حالا بعد ها به دردم میخوره وقتی تاریخ مصرفش دیگه خیلی بگذره باید بندازیم دور

البته من سایه چشم دارم واسه ده سال پیش میزنم ولی هر چی کرم کهنه بود انداختم رفت چون پوست خراب میکنه 

اتفاقا چند روز پیش یدونه کرم سوختی برای پسرم خریده بودیم وقتی نوزاد بود باز کردم دیدم به جای کرم ازش آب میاد 🤣🤣🤣 همون جا تقدیم کردم به سطل آشغال

عاشق امام زمانم❤
خب همه اینا جا گرفته و خونه را شلوغ کرده  هیچکدومم نمیشه بدی بره بنظرم ما بچه‌دارا مخصوصا ...

عزیزم ما که این سبک زندگی رو دوست داریمم، داریم تو این کشور زندگی میکنیم با همین حقوق های معمولی.اتفاقا ما ایرانی ها خیلی فرهنگ هایی داریم که باید اساسی متحول بشه 

یکی فرهنگ خرید عروسی،جهیزیه،سیسمونی و و و و ....

نمیشه صورت مسئله رو پاک کرد و بگیم خب ما همه چیز نیاز داریم حتی اون چیزهایی که الان فکر نمیکنیم نیازمون باشه،بعد میبینیم خونه هامون کوچیکه نمیشه این همه وسیله رو تو خودش جا بده،درست هم نمیدونیم از وسایل غیر قابل استفاده به هر ترتیبی بگذریم چون نمیشه به اقتصاد ایران اعتماد کرد و نمیتونیم چهار روز دیگه اگررررر به اون نیاز داشتیم دوباره بخریم.پس نتیجه میگیریم که باید خونه های بزرگتری بخریم که کمد و کشو های بیشتری داشته باشن ولی اصلا نباید به فکر تغییر فرهنگ اشتباه باشیم 

به نظرتون این عقلانیه گلم؟

❌لایک❌
منم همینطور..همه چی رو گذاشتم تو کابینت...فنجونا تو کابینت چون فقط موقع مهمان اومدنی درشون میارم.. ...

منم چون پسرام خیلی لیوان استفاده میکردن در طول روز ،دوتا لیوان فانتزی بزرگ و دسته دار پلاستیکی چندسال پیش خریدم براشون تو دوتا رنگ مختلف،قسمت جا لیوانی در ساید میزارن.همیشه اونجاست لیواناشون.

ولی اینکه شیشه خالی و لوازم آرایش اضافه و وسایل بلا استفاده را نگه نداریم موافقم  هرچند که برا ...

اره خب همسرا همیشه یه راهکاری برای دور ننداختن لوازم و وسایل دارن خخخ

شیشه ها رو اگه استفاده رب و ترشی و شوری میکنیم چرا که نه 

حتما باید نگه داشت 

حالا اگه یکی مثل من باشه که کل مصرف سال ترشی و شور و رب گوجه م از تعداد انگشتای یه دست فراتر نمیره حتما باید خروجی داشته باشم مگر اینکه از این راه درامدزایی کنم 🙃

❌لایک❌
دقیقا من با وجود اینکه اصلااااااا به هیچ وجهههههه به بچه دوم فکر نمیکنم بازم با این وجود لباسای نو ...

عزیزم منم با حرفای دوست عزیزمون هیدوا جان خیلی موافقم. ما  سعی میکنیم خودمون، نیازها و هدفهامون رو بهتر بشناسیم و خرید هیجانی نداشته باشیم. 

خود من امسال حدود ۳۰۰ مورد رو یا هدیه دادم به کسانی که نیاز داشتند یا اگه غیر قابل استفاده بودن دور انداختم باور میکنین حتی به یک مورد هم نیاز پیدا نکردم. 

در مورد نگهداری وسایل بچه، منم از وسایل بچه ی اولم اونایی که قابل استفاده بودن رو برای بچه ی بعدیم نگه داشتم و پشیمون هم نیستم. 

و اما در مورد نگه داشتن وسیله یا لباس خودم برای اینده ی بچه هام اصلا موافق نیستم. مثلا الان دارم فکر میکنم لوازم سالها قبل مادرم به چه درد من میخوره؟ سلیقه و دنیاهامون زمین تا اسمون متفاوته. من ترجیح میدم برای اینده ی بچه هام به جای یادگاری، سرمایه ای بذارم که بنا بر نیازشون استفاده کنن.