2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737208 بازدید | 44691 پست
اگر درست تحلیل کنین و نیازهاتون رو بسنجین نه لازمتون نمیشه دوباره

مثلا وقتی لباسهای بچمون نو هست و ما نگه میداریم برا بچه بعدی.

یا لباس های نامزدی و و روتختی های عروسی که نگه میداریم برا بچه‌هامون.

یا کیف و روسری هایی که ممکنه با ی مانتو جدید ست بشن... 

من خیلی برام پیش اومده.

نه عزيزم اخه اون اتاق كوچيكه و به خاطر كمد ديواري ها نميتونم تختو بذارم كمدها باز نميشن. براي جابجاي ...

سلام،من هنوز عقبم تو خوندن پستها،ولی ترسیدم اگه الان جواب ندم ممکنه بعدا پیدا نکنم پست شما رو،اگه تکراری بود دوستان ببخشند.

شما میتونی درهای کمد رو ریلی کنی اینجوری فضای اتاق قابل استفاده تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا وقتی لباسهای بچمون نو هست و ما نگه میداریم برا بچه بعدی. یا لباس های نامزدی و و روتختی های عرو ...

لباس عروسی و نامزدی برای بچه ها که واقعا له نشن از مد افتادن تا اون موقع

❌لایک❌

تاحالا نشده چیزی داشته باشم که بگم به دردم نمیخوره تمام وسایل و لباسامو همیشه میپوشم خب قرار نیس مانتو تابستونی زمستان پوشید و برعکس

من پالتویی دارم مال ۸ سال پیش و هنوز میپوشم 

یک پالتو برای ۷ سال پیش

یک پالتو برای ۶ سال پیش

یکی هم ۳ سال پیش خریدم

همشوووون میپوشم اتفاقا امروز پالتوی ۸ سال پیشمو پوشیدم قشنگ یادمه دم عید که حراج زده بودن خریدمش و هنوزم میپوشم

عاشق امام زمانم❤
مثلا وقتی لباسهای بچمون نو هست و ما نگه میداریم برا بچه بعدی. یا لباس های نامزدی و و روتختی های عرو ...

منم لباسای بچم که خیلی نو هستن و لباسا و کیف هایی که دوست دارم رو نگه میدارم ولی اوناییکه قدیمی یا کهنه یا دوسشون ندارم رو میدم به نیازمند یا هم دستمالشون میکنم گاز و آشپزخونه رو یبار پاک میکنم ميندازم میره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
تاحالا نشده چیزی داشته باشم که بگم به دردم نمیخوره تمام وسایل و لباسامو همیشه میپوشم خب قرار نیس مان ...

منم بعضی لباسامو دوس دارم مال چند سال پیشه بیشترشو نگه میدارم ولی اوناییکه دلمو میزنه یا کهنه میشه رو ميندازم بره چون واقعا جا ندارم برا نگهداری

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

من سبک زندگیم همینه ولی نمی‌دونستم اسم خاصی داره....هیچ چیز اضافی ندارم حتی مخاطبای گوشیم هم هر از مدتی پاک میکنم اونایی ک رابطه ندارم...

هرچه به قله نزدیکتر میشوم ، باد شدیدتر است
تاحالا نشده چیزی داشته باشم که بگم به دردم نمیخوره تمام وسایل و لباسامو همیشه میپوشم خب قرار نیس مان ...

دقیقا منم همینطور 

۳ تا پالتو دارم

ی پانچو بافت

ی کاپشن 

که ۲ تا از پالتوها و پانچو را حدود ۱۲ سال پیش خریدم 

یکی از پالتوها را ۵ سال پیش هدیه گرفتم 

کاپشنمم امسال خریدم چون خیلی امسال یهو بارون میاد 

همشونم میپوشم 

کلا تنوع لباسی را دوس دارم 😕

دقیقا

من با وجود اینکه اصلااااااا به هیچ وجهههههه به بچه دوم فکر نمیکنم بازم با این وجود لباسای نو بچمو نگه میدارم هر چند لباسای پسرم اکثرا خیلی کثیف شدن ( به خاطر رفلاکس و استفراغ های شدید لباساش خیلی خراب شدن ) ولی چند تا سالم مونده مخصوصا لباس های عیدش نو مونده همشو نگه داشتم

میگم دور از جون اگر خدانکرده خدانکرده خدانکرده یهو ناخواسته حامله شدم حداقل چند تا تیکه لباس اضافه داشته باشم تن بچه کنم 

چون خودمون خیلی محتاج هستیم واقعا زبونم لال اگر ناخواسته باردار بشم خیییلی اوضاع خیط میشه 

اونایی که وسایلشون همین جوری از روی تفریح دور میندازن یا خییییلی پولدارن که میدونن بعدا لازم بشه میتونن بخرن

یا آدمای بیخیال هستن که فکر فرداشون نیستن میگن ول کن بابا اینو بندازیم بره بعدا لازم بشه میخریم یا از در و همسایه قرض میکنیم یا کاسه گدایی دستمون میگیریم با عرض معذرت

عاشق امام زمانم❤
دقیقا من با وجود اینکه اصلااااااا به هیچ وجهههههه به بچه دوم فکر نمیکنم بازم با این وجود لباسای نو ...

واقعا لباس بچه خیلی گرونه 

لباس مجلسی خیلی گرونه 

حالا ممکنه دختر من لباس‌های من را برا عقد و عروسیش نپوشه ولی حداقل ی مجلس میشه پوشید

اونم لباسهایی که ی دو  بار بیشتر پوشیده نشده

یا اینکه خودم باز بپوشمشون

دقیقا منم همینطور  ۳ تا پالتو دارم ی پانچو بافت ی کاپشن  که ۲ تا از پالتوها و پانچو را ...

چقدر هم عقیده ایم منم هر چقدر لباس داشته باشم بازم عاشق لباسم و دوست دارم متنوع بپوشم 

من ۴ سال پیش عروسی کردم اومدم خونه خودم 

شوهرم توی وسایلاش یدونه شلنگ داشت من ۴ بار اسباب کشی کردم هر بار توی دلم فحش میدادم به شوهرم که چرا این آت و آشغالا ینی همین شلنگ دور نمیندازه حداقل بده به مامان اینا نگه دارن انباری

خدا شاهده اون شلنگ یه روز یه جایی به دردم خورد که باورم نمیشه

لوله سینگ ظرفشویی گرفته بود اون شلنگ داخل لوله کردم و حداقل ۲ متر شلنگ به زور هل دادم تا آشغالا بره پایین

خداشاهد باشه قشنگ راه آب باز شد انقدر ترسیده بودم که مجبور بشیم لوله باز کن بیاریم 

مستاجر بودیم نمیتونستم پول لوله باز کن بدم چون میخواستیم در بیایم 

عاشق امام زمانم❤
منم بعضی لباسامو دوس دارم مال چند سال پیشه بیشترشو نگه میدارم ولی اوناییکه دلمو میزنه یا کهنه میشه ر ...

بله کهنه شدن فرق میکنه منم لباسای کهنه بشه دستمال آشپزخونه میکنم ولی واقعا کهنه بشه نه الکی

عاشق امام زمانم❤
چقدر هم عقیده ایم منم هر چقدر لباس داشته باشم بازم عاشق لباسم و دوست دارم متنوع بپوشم  من ۴ سا ...

دقیقا منم هر چی را انداختم دور بعدش نیازم شد

خیلی دوست دارم دورم را خلوت کنم ولی وقتی فکر میکنم فرداش نیازم میشه پشیمون میشم.

بیشتر دنبال اینم بهشون نظم بدم تا اینکه بندازم دور.

ولی خیلی سخته چون زیادن 😕 خونه هم کوچیکه و کمد کم داره

من لباسهای پسر بزرگمو هرکدوم نو مونده برای کوچیکه نگه میدارم

اونهایی بیرون میذارم که میدونم دیگه استفاده ای ندارم و شاید تا چند سال دیگه به درد پسر کوچیکم نخوره،میدم بره

کفش و کیف رو نه به خاطر اینکه چیزی ندارم باهاشون ست کنم میدم بیرون.بیشتر کفشهام واقعا کهنه میشن و حتی تعمیرشونم به صرفه نیست 

روسری و شال هم تا جایی که بشه استفاده میکنم و اگه رنگ و روش بره یا نخ کش بشه میره برای مغازه همسرم که نیاز به پارچه کهنه برای تمیز کردن دستاش داره ....

اینکه چیزی رو بذارم واسه بچه هامو من اصلا نمیپسندم چون دقیقا این کاریه که مادرم کرد برام،دستش درد نکنه ولی چیزهایی که از جهیزیه خودش برام گذاشت یا دیگه استفاده نمیشد یا از مد افتاده بودن مثل سماور ذغالی! کلا من وقتی میرم طبیعت اهل سماور ذغالی نیستم یه فلاسک چایی میخوایم میبریم همراه خودمون و انقدر دردسر نمیکشیم...

یا یه پارچه و چوب ننو (گهواره قدیمی) از جهیزیه خودش برام گذاشته بود و استفاده نکرده بود.خب من با این نوع گهواره تو خونه های این دوره زمونه به این کوچیکی و اجاره ای چیکار کنم؟! الان یه ساعتم صاحبخونه زورش میاد بزنیم به دیوار چه برسه به ننو بچه!!

حالا کنارشم برای سیسمونیم گهواره جدید هم خریده بود.دستش دردنکنه ولی واقعا ما کی باید این روند اشتباه رو کات کنیم و فرهنگ سازی کنیم؟!

با احترام در کل در این مورد که چیزی از وسایل و جهیزیه م رو برای بچه هام بذارم موافق نیستم💕

ما اینجا هستیم تا از وسایل و لوازم و پوشاکی که واقعا برامون بلااستفاده ست دل بکنیم یا بدیم مستحقش یا مثل یه میوه خوری لب پر شده یادگاری مادربزرگمون دل بکنیم و بندازیم سطل آشغال💖

اینجا هستیم تا باهم یاد بگیریم مصرف گرا نباشیم.خریدهای هیجانی نداشته باشیم تا به جاش تو این اوضاع اقتصادی بتونیم راحتتر زندگی و تفریح های مفید و از همه مهمتر آرامش داشته باشیم و به اهداف بزرگتری برسیم و فرهنگ سازی کنیم 

❌لایک❌