2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737201 بازدید | 44691 پست
جدا؟ پس انشالله فردا ظرفهاي كه مرتب استفاده ندارم رو ميذارم توي كمد ديواري. يك راهنمايي ديگه هم از ه ...

حیاط خلوت رو ببندید به اتاق خواب اضافه کنید...یا تخت دو طبقه بگیرید..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا  خوش سلیقه ها بیان بگن عید چه تیپی بزنیم که راحت و جذاب و مناسب باشه و‌خاص  یجورای ...

من خرید نمیکنم چیزی احتیاج ندارم . تنها خریدم یه شلواره و دوتا جفت جوراب . تیپ امسال من ، آنچه گذشت هست 😁

خانم های گل  لیوانای روزانه رو کجا میزاید؟؟ من از اون جا لیوانی رو میزی دارم.ولی زنگ زده میخام ...

همون جا لیوانی های ک زیر ابچکون وصل میشه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
همون جا لیوانی های ک زیر ابچکون وصل میشه 

شلوغ میشه بالای سینک..

کلا دورتا دور آشپزخونه ام جز یه جا قاشقی و یه جالیوانی(ک اونم زنگ زده) و یه گلدون چیزی نمیزارم..

فردا اگه خدا بخاد میخام آشپزخونه رو سرو سامون بدم. 

شلوغ میشه بالای سینک.. کلا دورتا دور آشپزخونه ام جز یه جا قاشقی و یه جالیوانی(ک اونم زنگ زده) و یه ...

اره من کلا آشپزخونه ام خلوته. اگ بتونم اونم بردارم عالی میشه.. اخه توی ایچکون استکان ها رو میزارم فک نکنم جای لیوان هم بشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
تو آبچکان میذارم خشک که شدن تو کابینت وسایل دم دستی میچینم .

تو فکرم بود ولی دست دخترام به کابینت های بالا راحت نمیرسه ..بعد اینکه روزانه خیلی لیوان استفاده میکنن..

الان تو دی جی کالا استند لیوان دیدم ولی قیمتش خیلی بالاس.

دخترا  خوش سلیقه ها بیان بگن عید چه تیپی بزنیم که راحت و جذاب و مناسب باشه و‌خاص  یجورای ...

من سه تا شلوارای بیرونیم گشاد شدن و مدام از پام پایین میاد

سجاف هم گرفتم تا یه مدت خوب بود ولی باز گشاد شده 

برای عید برنامه دارم این سه تا رو بذارم خروجی و کلا یه دونه بگیرم 

کیف و روسری دارم 

بلوز که اونم یه ساده رو یه جا دیدم جنسش نخ پنبه ست و برای هوای بهار مناسبه اونو میگیرم 

کفشمم چند وقت پیش چون زیرش خراب شده بود و آب داخلش میشد گذاشتم خروجی یه دونه تازه گرفتم یه ماه نمیشه برای عید همونو میپوشم  

❌لایک❌
چقدر از اینا دوست دارم یعنی میشه استفاده کنم پشت سینک درست بشه

ببین عزیزم اگه لوله هاتون بیشتر از یه بند انگشت از دیوار بیرون هست اون قسمت برجسته میشه خیلی شکیل نمیشه ولی میتونی یه تیکه اش رو کاتر بزنی  به اندازه ای که راحت بره زیر دیوار پوش من خودم تاحالا نگرفتم وگرنه بیشتر راهنماییتون میکردم 🌼

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
اره من کلا آشپزخونه ام خلوته. اگ بتونم اونم بردارم عالی میشه.. اخه توی ایچکون استکان ها رو میزارم فک ...

منم همینطور..همه چی رو گذاشتم تو کابینت...فنجونا تو کابینت چون فقط موقع مهمان اومدنی درشون میارم..

ولی ماگ ولیوان آبخوریامون رو نمیدونم کجا بزارم..