2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737459 بازدید | 44691 پست

اگر وسایل اضافی داشتین بدین اینجا

ثوابم داره😥😥😍😍

‼️ آری....

اینجا آوای همدلی ست...‌

با بیش از ۹۰۰ کودک بیمار ، بی سرپرست ، بد سرپرست ، کار ، و آسیب دیده اجتماعی...

بدور از محله گرایی و قومیت گرایی

محور اصلی فقط و فقط انسانیت 🌸

کودکانی که به دلیل فقر و تنگدستی والدین دچار افسردگی ، و پرخاشگری شده اند

متاسفانه بسیاری از این کودکان در منزل از پدر و مادر خود کتک میخورند و رفتن به یک جشن و یا حتی ۱ ساعت آرامش در فضایی شاد و سرگرم کننده برایشان حسرت و آرزوست....

کودکانی که مجبورند بعد از بازگشت از مدرسه و یا قبل از رفتن به مدرسه ، در کارگاه ها مشغول به فعالیت های سنگین باشند تا بتوانند نانی برای خانه تهیه کنند😭

کودکان بیمار و یا معلولی ک  پدر و یا مادرشان خانه نشین شده اند 😔😔  

خردسالانی که قاشق و بشقاب در دست دارند و التماس به مادر میکنن جهت لقمه نانی و مادر با چشمان گریان شرمنده زبان تازه باز شده کودکشان است😭😭😭

👈 اما....

اینک ما اینجا دور هم جمع شده ایم برای یاری این کودکان

برای نشاندن گل لبخند بر لبان این معصومان

کودکانی که در همسایگی هریک از ما هستند و بی خبریم...

کودکانی که با فرزندان ما در مدرسه ، در یک کلاس و یا کنار هم هستند😔😔

خداراشکر بابت وجود شما بزرگواران

حداقل کمک به این کودکان

رساندن صدای مظلومیت و محرومیت آنها به همه مردم شهر ست...

دوستان و فرهیختگان را به جمع همدلی ها دعوت کنید

به سادگی از کنار این مسائل عبور نکنیم

https://eitaa.com/joinchat/1752301766Cbaf0ad7798

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیا تو خونه کتابخونه دارن؟ چند وقته سراعش نرفتین؟

من در مورده کتابام اصن مینیمالیست نیستم قرض میدم ولی نمیدم بره...ناموسمن خاهر😳

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
سخته واقعا. ولی تا کی میخواین نگهشون دارین؟ این ماه فقط یک چیز رو حذف کنین ازشون. کم کم آسونتر میشه. ...

دقیقا... میخام سمسار بیارم😂😂

میز تی وی لباسشویی.دستگاه دی وی دی...میز غذا خوری(تو سالن)...ریسیور.پرده...اینا رو گذاشتم تو کمد دیواری...همشون بدون استفاده آن یا خرابن...گفتم بدم سمسار هم پولی دستم بیاد هم اطرافم خلوت تر شه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
میگم لیلی دیلی انگار خیلی از دست قوم شوهر می‌ناله کی در جریانه که چی بوده چکارش کردن😄

قرار بوده طبقه بالای خونه پدر همسرش که سال اول زندگی میکردن به نام اونا کنن که زدن زیرش لیلی و همسرشم از اونجا بلند شدن یکیش این بود 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من اصلا نمیدونستم بالم لب چیه هر رنگ رژلبی امتحان میکردم به نظرم خیلی تو دید بود انگار من خوشم نمیوم ...

تینت بگیرین به نظرم خوشتون بیاد قبلش سرچ کنین اگه خوشتون اومد بگیرین رنگش خیلی ملیح و طبیعی هست

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
اینا رو نمیدونم کلا چین باید حضوری برم شهر ببینم یکیش انتخاب کنم 

سرچ کنین کلیپش هست  کلا نقد میکنه که خوبه یا نه چه ویژگی های داره کامل هست