2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737488 بازدید | 44691 پست
منم دیروز زنگ زدم به مادرم و گفتم پلوپزمو نمیخوام اگر میخوای برات بیارم که گفت لازم نداره و خودش یه ...

ببره بذار همون جا 

منم یه سر وسایل برای خونه باغ جمع می کنم.همین الانم هر سری می ریم از خونه ظرف بر می دارم الان به ذهنم رسید چه کاره ای یه سری خودم ظرف ببرم بذارم اونجا که دیگه هی سبد با خودم نبرم.

شادی صدام کنید
منم دیروز زنگ زدم به مادرم و گفتم پلوپزمو نمیخوام اگر میخوای برات بیارم که گفت لازم نداره و خودش یه ...

۲۵تومن!

انگار حرف یه قرن پیش میزنیم جنس با این قیمت میگرفتیم!!

به نظرم ببر خونه روستاییتون

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من می‌خوام سطل زباله بخرم برای آشپزخونه . سطلی که در حال حاضر استفاده میکنم ، پدالش از همون هفته ی ...

من یدونه دارم همون که به در کابینت وصل میشه برای من که خیلی کاربردیه دیگه توی کابینت زیر سینک بوی آشغال نمیگیره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
هیدوا جون طلا آب شده هم طلا فروشی ها دارن؟

تو شهر ما یزد،جاهایی که سکه میفروشن دارن 

من همیشه از یه طلافروشی طلا میگرفتم بعد چند سال پیش یه دفعه پول زیادی دستم اومد طلافروش بهم گفت بهتره طلای مصرفی نگیرید و طلا آب شده بخرید،خودش رفت از کسی که فروش سکه داشت برام طلا آب شده برداشت و بهم فروخت...

بعدها واسه کادویی سکه یا شمش میخواستم مستقیما میرفتم پیش کسی که فروش مسکوکات طلا داشت بعد کم کم متوجه شدم کدوم به صرفه تره خریدش و ...

❌لایک❌
بچه ها در کنار گزارش خروجی ها ویژگی های یه خرید درست هم بگید.مثلا همین که ما می گیم خرید ابکش ول ...

موافقم !

من قبلا یه تاپیک داشتم برا مینیمال که مخاطب خاصی نداشت و من حذف کردم ولی باز اینجا ریز ریز میذارم مطالبشو ،چون کاملا یادمه ! فقط یادمه خانم هیدوا خونده بودن اون تاپیکو 😅

یکی از نکته هایی که درباره ی مینیمال بودن لوازم آرایشی هست ،من خوندم این بود که خانما برای بیرون رفتن به جای خرید و وقت گذاشتن روی کرم پودر و آبرسان و ضد آفتاب و ...زدن با یه bbکرم یا ccکرم و جدیدا خوندم که کوشن هم مثل اینکه شبیه اشون عمل میکنه ، میتونن هم تو وقتشون هم پولشون رو  ذخیره کنن ،باز سرچ کنن بنا به نیازشون هر کدومو که دوست داشتن بخرن ،من چون خودم اهل آرایش نیستم دقیق نمیدونم درباره اشون !

یا به جای رژلب ،میتونن از بالم لبای رنگی استفاده کنن هم رطوبت و آبرسانی به لبا رو داره و هم رنگ میده به لب  ...

از نکته هایی بود که خوندم این بود که مینیمال ها سعی میکنن به جای خرج اضافه برا لوازم آرایش و ... سعی در طبیعی بودن خودشون داشته باشن و بیشتر از لوازم مراقبتهای پوستی استفاده میکنن تا صورت شادابی داشته باشن و کمتر از لوازم آرایشی استفاده کنن ... 

خب همسر من ماهی یک میلیون دویست میزنه به کارتم منظورش به این بود که پول خرج کنم دوباره قسط هام بنداز ...

این عالیه 

حتما همینکارو انجام بده 

اون لباس و اسباب بازی بچه ها هم از پولی که همسرت بهت میده خرج نکن اینو بذار به عهده همسرت 

یه جوریم بگو که ناراحت نشه 

مثلا بگو عزیزم باتوجه به قسط وام و پول آرایشگاه و لباسم میترسم پول واسه یکی از اینها کم بیارم مجبور بشم باز بگم واریزی داشته باش برام و ...

❌لایک❌
موافقم ! من قبلا یه تاپیک داشتم برا مینیمال که مخاطب خاصی نداشت و من حذف کردم ولی باز اینجا ریز ریز ...

چه خوب یادتونه من مخاطب اون تاپیکتون بودم عزیزم ❤️💖❤️

یه نکته ای از پستتون یاد گرفتم و اینکه استفاده از وسایل مراقبتهای پوستی جدای از مزیتهای ظاهری که داره، تو دراز مدت پوست رو به طرف سلامتی پیش میبره دقیقا برعکس وسایل آرایش بی کیفیت و فیک که فرد بعدها میفهمه چی به سر پوستش اومده و چقدر باید پول و وقت صرف سلامتی از دست رفته ش بکنه👌👌👌

❌لایک❌
چه خوب یادتونه من مخاطب اون تاپیکتون بودم عزیزم ❤️💖❤️ یه نکته ای از پستتون یاد گرفتم و اینکه اس ...

😍❤من همیشه تو ذهنم میمونن خیلی چیزا به خصوص کاربرایی که میخونن تاپیکامو و لایک میکنن یا ریپلای😅

دقیقا همینه 🌺❤😍

موافقم ! من قبلا یه تاپیک داشتم برا مینیمال که مخاطب خاصی نداشت و من حذف کردم ولی باز اینجا ریز ریز ...

من اصلا نمیدونستم بالم لب چیه هر رنگ رژلبی امتحان میکردم به نظرم خیلی تو دید بود انگار من خوشم نمیومد بعد که رژلب میزدم با دستم کمرنگش میکردم باید بالم لب امتحان کنم بعد شما بالم لب چی توصیه میکنی که رنگ لب و کمرنگ باشه