2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737493 بازدید | 44691 پست
این عالیه  حتما همینکارو انجام بده  اون لباس و اسباب بازی بچه ها هم از پولی که همسرت بهت ...

نه این دوتا رو خودش میخره من یهو تو اینترنت یه چیزی خوشم میومد واسشون سفارش میدادم وگرنه برعهده من نیست لباس و اسباب بازی بچه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا نمیدونستم بالم لب چیه هر رنگ رژلبی امتحان میکردم به نظرم خیلی تو دید بود انگار من خوشم نمیوم ...

بالم لبا مارکای مختلفی دارن من خودم از بالم لب لابلو چند سال پیش رنگیشو که گرفتم ،گیلاسیش یه قرمز خیلی ملایم و قشنگ داشت فقط یه رد کوچیک قرمز میموند رو لبم که تو ذوق نمیزد ، یه هندونه ای هم برا صورتی داشتم بوی خوبی نداشت به نظرم ،باز دیج*ی کالا قسمت نرم کننده لب رو که بزنی میان مارکای دیگه و یه سری کاربرا رنگ بالم رو گذاشتن میتونی از رنگای دیگه هم بخری ... فکر کنم تینت لب یا رژای مایع حرارتی هم هستن که رنگ طبیعی میدن و کاربرد همون بالم لب رو دارن،من چون خودم استفاده نکردم و فقط خوندم نظر خاصی نمیتونم بدم فعلا ...ولی دیج*ی کالا که میگشتم همچین چیزی که شما میخوایید رو میشه پیدا کرد تو قسمت آرایش لب ...

بچه ها برای استایل وارایش مینیمال به استایل های عروس های ملکه انگلستان،ایوانکا ترامپ دختر رییس جمهور سابق امریکا سرچ کنید وازشون ایده بگیرید.البته اون ها متریال گرون استفاده می کنند ولی میشه بهشون نزدیک شد.

شادی صدام کنید