2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737885 بازدید | 44694 پست
عزیزم من متوجه نشدم سطل اشغال دسشویی رو بیرون گذاشتی؟  من سطل اشغال دسشوییم خیلی بزرگ انتخا ...

آره واسه دستشویی کوچک بود ولی این یکی بزرگه و دم درب دستشویی گذاشتم علاوه بر دستمال توالت استفاده شده آشغالهای لوازم یدکی شوهرم که توی راه پله هست هم میره توی این سطل +سبد آشغالهای حمام هم میره تو همین سطل 

حمام دستشویی بهم نزدیکه 

بچه ها یه چیزی که از گقانی یادم مونده این بود که تا وسیله قبلی خراب نمی‌شد، خرید جدید نمی‌کرد.حتی واسه نایلون های خرید هم هم همین کار می‌کرد. واسه همین حس می‌کنم خونه اش خیلی همه چی ست نبود.این اخلاقش خیلی دوست داشتم.در کنار مینیمال بودن حواسش به محیط زیست هم بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من خیلی معمولیه مارک تِسا مدل زمرد  منم سطل اشغالم خیلی بزرگ بود و اشغالا زیاد میموند بو م ...

منم متاسفانه سطل آشغال بزرگ دارم توی آشپزخونه... اما دوست ندارم فعلا عوضش کنم... دست و دلم اصلا به خرید نیست.چون می‌گم بخرم باز این سطل چیکارش کنم...

بچه ها شما نون خشک ها کجا نگه می دارین که کپک نزنه؟من برای  یک پسر افغان جمعش می‌کنم اما گاهی د ...

باید بذاری تو هوای ازاد کاملا خشک بشن من معمولا تو یه بشقاب میذارم بالای یخچال . کاملا خشک که شد می ریزم داخل سطل نون خشکم

زیاد که شدن میدم به عمه همسرم که مرغ و خروس داره 

یه تجربه از خرید های لباس من این بوده که جدیدا بلوز و شلوار و پیراهن تو خونه ای یا حتی شومیزهای بیرو ...

تجربه خوبیه.من باید یه مدت کلاس برم که بفهمم جنس پارچه چیه...پنبه هست یا نه

با همسرم صحبت کردم واسه پس انداز گفتم ارزش پول میاد پایین الکی پول نندازم قلک دیگه امروز نشستم اونقد ...

اگه پول در این حد دستت میاد بهتره طلا آب شده بگیری

بعد اینکه الان که همسرتون میگه قسطی پرداخت نمیکنه از کجا میخواید اقساطش رو پرداخت کنید؟

❌لایک❌
یه تجربه از خرید های لباس من این بوده که جدیدا بلوز و شلوار و پیراهن تو خونه ای یا حتی شومیزهای بیرو ...

چقدر خوب یادم بمونه.

بچه ها دل زدم به دریا کلاهی که بافته بودم از مدلش یه عکس گرفتم گذاشتم کنار وسایلی که می خوام فردا بدم به خواهرم.

شادی صدام کنید
احساس کلافگی دارم عملا نصف وسایل خونه ام اضافه است. حتی وقتی می ذارم تو پنتری یا می برم خونه باغ ح ...

منم دیروز زنگ زدم به مادرم و گفتم پلوپزمو نمیخوام اگر میخوای برات بیارم که گفت لازم نداره و خودش یه دونه داره.

پلوپز من چون مامانم خیلی سال پیش خریده ازین تک کاره های قدیمیه و اتوماتیک هم نمیکنه که خودش خاموش کنه فقط بوق میزنه وقتی میپزه 

مامانم بنده خدا ده سال پیش خریدش ۲۵ هزارتومن 😁

گفتم پس میذارم برای فروش. گفت بفروش برا خودته هرکاری دوس داری میتونی باهاش بکنی

الان میخواستم عکسشو بگیرم بذارم تو دیوار ولی هنوز دودلم 

میگم ببرم بذارم خونه روستاییمون که اونجا که میریم استفاده کنیم. تابستونا مامانم اینا روستا زیاد میرن شاید اونجا لازمشون بشه 

من زباله خشک هام زیاده به خاطر مصرف شیر پاستوریزه چون (بچه هام در روز دوتا بطری شیر پاستوریزه رو تموم میکنن ) جمع میکنم گونی بزرگ میشد میذاشتم دم درب حیاط این نمکی ها میومدن میبردن یه روز درب خونمون زد گفت خانوم ببخشید این شیشه ها واس شماست گفتم آره گفت من دو سری بردم این سری خواستم بپرسم نمیخوای در قبالش نمک یا پول بهتون بدم منم گفتم  نه فقط هر وقت اومدی ببری به نیت شفای پسرم واسش دعا کن 

نون خشک هامم هر سه ماه یه پلاستیک میشه میذارم کنار همین شیشه هاا

بچه ها یه چیزی که از گقانی یادم مونده این بود که تا وسیله قبلی خراب نمی‌شد، خرید جدید نمی‌کرد.حتی وا ...

این فامیلی آقا یا خانم گقانی رو میشه یکی برام بگه چجوری باید بخونم؟!😷

❌لایک❌
من می‌خوام سطل زباله بخرم برای آشپزخونه . سطلی که در حال حاضر استفاده میکنم ، پدالش از همون هفته ی ...

من برای جهیزیه م سطل استیل پدالی داشتم بعد از چهار پنج سال یه قطعه مربوط به پدالش شکست. در نتیجه دیگه پدالش حرکت نمیکرد. هیچ جوره هم درست نشد. یه مدت به هوای اینکه استیل بوده و گرونه و فلان به همون وضعیت استفاده کردم😶 اما بعدش گفتم فدای سرم. گذاشتمش خروجی و یه سطل پلاستیکی پدالی خریدم. ابعاد دقیق رو نمیدونم اما ارتفاعش حدودا دو وجبه. عرضش یه وجب. طولش هم یه وجب و نصفی.

راحت تر شسته میشه. سر و صدا نداره. هنوزم سالمه. گرون هم نبود فکر کنم مارکش ممتاز بود. پنج سال پیش خریدم

اگه پول در این حد دستت میاد بهتره طلا آب شده بگیری بعد اینکه الان که همسرتون میگه قسطی پرداخت نمیکن ...

خب همسر من ماهی یک میلیون دویست میزنه به کارتم منظورش به این بود که پول خرج کنم دوباره قسط هام بندازم گردن خودش😅 برای مخارج خودم مثل لباس آرایشگاه و اینا که من لباس زیاد نمیخرم آرایشگاه هم هر دوهفته یه بار واسه اصلاح و ابرو میرم وسایل آرایش هم که سالی یه بار چیزی لازمم بشه میخرم یه جورایی پول رو همش وسایل خنزر پنزر میخریدم یا لباس ست واسه دوقلوهام یا اسباب بازی واسه بچه هام (به غیر لباس و وسایل بازی که شوهرم براشون میخرید من خرید هیجانی میکردم براشون) که اینا همش خرج الکی بود

چهارصد تومن هم خودم از جایی حقوق دارم در کل ماهیانه یک ششصد توی کارتم دارم که قشنگ میتونم مدیریت کنم قسط وام بدم