2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

احساس کلافگی دارم

عملا نصف وسایل خونه ام اضافه است.

حتی وقتی می ذارم تو پنتری یا می برم خونه باغ حس می کنم دارم صورت مسئله پاک می کنم.من مطمئنم هیچ وقت از زودپزم وپلوپزم استفاده نمی کنم ولی چون جهیزیه است وحاصل زحمت پدرومادرم دلم نمیاد بذارم خروجی.ماکروفر ۸ سال روی پکابینت اصلا به برق نزدیم.وخیلی چیرای دیگه.

از این که شهامتش ندارم بذارم خروجی واز اینکه با مخالفت 

صد در صدی همسرم مواجه میشم احساس خوبی ندارم.

نمی دونم تا کی باید این ها با خودم یدک بکشم.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شما نون خشک ها کجا نگه می دارین که کپک نزنه؟من برای  یک پسر افغان جمعش می‌کنم اما گاهی د ...

بزار تو هوای سرد

من میزارم حیاط یا پارکینگ

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
به به چه لذتی داره مرتب و تمیز بودن و از همه مهمتر اینکه از وسایلی که داریم نهایت استفاده رو میبریم

دقیقا .

من اتاق خواب خودمون رو خیلی خلوت و تمیز کردم . به لطف این تاپیک این کارو کردم . خدا خیر بده به استارتر .

حالا هی میرم تو اتاق یه چرخی میزنم و لذت میبرم .

احساس کلافگی دارم عملا نصف وسایل خونه ام اضافه است. حتی وقتی می ذارم تو پنتری یا می برم خونه باغ ح ...

عجله نکن کم کم همسرت باهات همسو میشه و اینکه میتونی لوازم اضافی رو جمع کنی بزاری انباری تا جلو چشم نباشه و از انباری به خروجی بفرستی

هرچند خودم هم پلوپز هم زودپز خیلللی استفاده میکنم

دقیقا . من اتاق خواب خودمون رو خیلی خلوت و تمیز کردم . به لطف این تاپیک این کارو کردم . خدا خیر بده ...

حالتو خریدارم

عاللللی پیش رفتی عزیزم

برای آرامش هممون دعا میکنم.

بچه ها شما دم کنی واسه برنج استفاده می‌کنین؟وای خدا من یک عالمه دم کنی از سایز کوچیک تا بزرگ داشتم.گ ...

من‌ از اول استفاده نکردم .

دم کنی هم فقط سرویس عروسیم بود که سه تایی بود الان تو انباری هست .

امروز رفتم سراغ کتابخونه و چند تا کتاب که خوندم و دیگه نمیخام گذاشتم کنار.بعضی کتاب ها یکبار خوندنش ...

دقیقا .

مخصوصا الان تو پمپ بنزین ها هم میان کتاب میفروشن . هی داره به حجم کتاب های ما افزوده میشه .

بچه ها شما نون خشک ها کجا نگه می دارین که کپک نزنه؟من برای  یک پسر افغان جمعش می‌کنم اما گاهی د ...

نون خشک زیاد تولید نمی‌کنیم .

همون مقدار رو هم جدیدا دارم خرد میکنیم میریزم بیرون برای پرنده ها .

اما اگه حجمش بخاطر مهمونی و... زیاد بشه ، میبرم خونه مامانم اون با مال خودش میده نمکی .

عجله نکن کم کم همسرت باهات همسو میشه و اینکه میتونی لوازم اضافی رو جمع کنی بزاری انباری تا جلو چشم ن ...

وقتی نی نی دنیا اومد پلوپز و زودپز خیلللی بدردبخور شدن برام شاید برای شمام اینجوری شد

من الان همسرم کمی زودتر ازمن میرسه خونه همه چیزو اماده میکنم میگم دکمه پلوپزو بزن وقتی خودم میرسم خونه برنج اماده شده

همه ی خورش ها رو با زودپز درست میکنم 

بچه ها شما دم کنی واسه برنج استفاده می‌کنین؟وای خدا من یک عالمه دم کنی از سایز کوچیک تا بزرگ داشتم.گ ...

رو سرویس آشپزخونه داشتم که سالهاست رفته خروجی. تا حالا دم کنی استفاده نکردم.

دستکش فر هم رو سرویس بود اونم دادم مامانم چند سال پیش. آون توسترم یه انبر استیل داره برای برداشتن سینی داخلش. از همون استفاده میکنم.

دور ریز نونمون تقریبا صفره.

اگر در طول ماه یه تکه کوچیک باشه، تو پلاستیک کوچیک جدا میذارم همسرم موقع بردن زباله اونم میبره بیرون

احساس کلافگی دارم عملا نصف وسایل خونه ام اضافه است. حتی وقتی می ذارم تو پنتری یا می برم خونه باغ ح ...

درک میکنم.

حس خیلی بدیه😔

من خیلی از چیزهایی که دور ریختم رو حتی یادم میاد، چهره ی مامانم میاد جلو چشمم😑 فکر میکنم اگر بفهمه اونا نیست چه حالی میشه. گاهی عذاب وجدان میگیرم. ولی اگر نمیذاشتمشون خروجی هم باز کلافه میشدم😪