2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا سلیقه ای هست و در طول استفاده متوجه میشیم که دوسش داریم همچنان یا نه 🤭

درسته عزیزم سلیقه ها متفاوته

موقع خرید کردن حتما باید حواسمون باشه به نیازهای خودمون و سلیقه خودمون توجه کنیم 

نه نیاز و سلیقه بقیه چون تجربه به من ثابت کرده هرچی رو با نظرسنجی از بقیه انتخاب کردم دارم میذارم خروجی! 

ممنون دوستان بابت عکسهای زیباتون لذت بردم 

منم امروز یه سطل آشغال کوچیک تو دستشویی داشتم تمیز شستم با لکه پاک کن و پودر گذاشتم تو پلاستیک نمیدونم چیکارش کنم مگر اینکه بذارم تو بازیافتی ها ولی انگار نو خریدی آخ نگفته 🙄

چون اوائل که دوقلوهام به دنیا اومدن مصرف پوشک بچه زیاد بود یه سطل بزرگ خریده بودم گذاشته بودم تو تراس فقط مخصوص پوشک کثیف بچه ها الان بچه هام از پوشک گرفتم اون سطل رو شستم گذاشتم کنار درب دستشویی دیگه سطل آشغال دستشویی کاربرد نداره برام

من می‌خوام سطل زباله بخرم برای آشپزخونه .

سطلی که در حال حاضر استفاده میکنم ، پدالش از همون هفته ی اول خراب شد ! پلاستیکی هم بود اما هرچقدر شستم انگار بازم کثیفه .

سطل زباله جهیزیه ام هم مال سرویس بود به چه بزرگی .

به دردم نمیخوره 

شما چه مدلی و چه جنسی و چه سایزی استفاده میکنید ؟

ممنون دوستان بابت عکسهای زیباتون لذت بردم  منم امروز یه سطل آشغال کوچیک تو دستشویی داشتم تمیز ...

عزیزم من متوجه نشدم سطل اشغال دسشویی رو بیرون گذاشتی؟ 

من سطل اشغال دسشوییم خیلی بزرگ انتخاب نکردم که سریع خالیش کنم چون خوشم نمیاد اشغال زیاد بمونه داخلش

وقتی بزرگ بشه هی میگی بذار پر بشه بعد خالی کنم! 

منم خونه قبلیمون دو تا توالت داشت یه سطل اشغال کوچیک داشتم که اومدیم خونه جدید میخواستم بندازم دور

یادم اومد مغازم سطل اشغال نداره. قشنگ شستمش بردم گذاشتم مغازه 

بچه ها در کنار گزارش خروجی ها ویژگی های یه خرید درست هم بگید.مثلا همین که ما می گیم خرید ابکش ول ...

یه تجربه از خرید های لباس من این بوده که جدیدا بلوز و شلوار و پیراهن تو خونه ای یا حتی شومیزهای بیرونی میخوام بگیرم حتما جنس پنبه ای میگیرم 

تابستونا خنکه و زمستونا گرم 

زود زود بوی عرق نمیگیره و برای پوست بدن هم مفیدتره

❌لایک❌

با همسرم صحبت کردم واسه پس انداز گفتم ارزش پول میاد پایین الکی پول نندازم قلک دیگه امروز نشستم اونقد فکر کردم تهش رسیدم به این که برم ده میلیون وام بگیرم یکساله( همشو یکجا بدم حالا یا شمش یا طلا شکسته یا پارسیان که بعدا که وام جور شد درموردش فکر میکنم )که دیگه بدونم قسط وام دارم خودم موظف کنم  پولهام جمع کنم برای قسط وقتی قسط تموم بشه حداقل قیمت ده میلیون طلایی که میگیرم یه مقدار رفته بالا این مدلی یه جورای میخوام خودم بندازم تو بدهی که یکم هم مسئولیت پذیر بشم چون شوهرم گفت به هیچ عنوان من قسط هات رو پرداخت نمیکنم خوب فکراتو کن تصمیم بگیر حالا به نظرتون کارم درسته فکر خوبی هست یا نه؟

من می‌خوام سطل زباله بخرم برای آشپزخونه . سطلی که در حال حاضر استفاده میکنم ، پدالش از همون هفته ی ...

برا من خیلی معمولیه مارک تِسا مدل زمرد 

منم سطل اشغالم خیلی بزرگ بود و اشغالا زیاد میموند بو میگرفت. ماه پیش رفتم شبیهش سایز کوچیکترشو خریدم و راحت شدم

اون بزرگه رو هم گذاشتم برای زباله های خشک و بازیافتی و نون خشک و...