2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737459 بازدید | 44691 پست
اها مرسی که جواب دادی ممنونم 🥰

فدات شم عزیزم 💚

موفق باشی

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره باید یه بار دیگه برم‌قشنگ بخونم منم ۷ ۸ تا جین دارم دوتاش زانوش سفید شده بود و بد وامیستاد و‌کرد ...

من تاحالا ۷ تا شلوار جین با هم نداشتم 😁

الان در حال حاضر یه دونه جین شیش جیب دارم برای طبیعت گردی میپوشمش معمولا. خیلی ساله خریدمش هنوز ترتمیزه

یه شلوار جاگر هم دارم برای سفر میپوشم تو ماشین که راحت باشم

دو تا جین،  یه مام و یه اسکینی داشتم برای روزمره که هردوش به ملکوت اعلا پیوست و تازه رفتم یه جین راسته خریدم برای روزمره

یه بگ ابی روشن دارم برای بیرون

یه بگ طوسی هم دارم که معمولا برای مهمونی ها میپوشم

کل شلوار بیرونی ها و مجلسی من همیناست

ازین جهت فکر کنم خیلی مینیمالم

خدا کمک کنه بتونم حداقل دیپلم رو بگیرم آرزوش به دلمه . هزینش چطوریاس؟

عزیزم حالا من که مدرکه دیپلم دارم چیکار کردم ؟ دو ترم هم رفتم دانشگاه ول کردم  کلی پوله کلاس کنکور دادم کلی شبانه روز نشستم درس خوندم آخر چی شد ؟؟؟ هیچی الان فقط حرفه و هنره که به درد آدم میخوره . به عوضش خیاطی میکنم هم برای خودم هم برای دخترا هم واسع مشتری . یه پولی پس انداز میکنم تو هزینه های خرید مانتو و لباس بچه ها بصرفه اس . به عوض حسرت دیپلم که آلانم بگیری هیچ فایده ای نداره . دنباله یه حرفه باش . مثله خیاطی ، آرایشگری،  .... بقیه ی چیزا

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
من تاحالا ۷ تا شلوار جین با هم نداشتم 😁 الان در حال حاضر یه دونه جین شیش جیب دارم برای طبیعت گردی ...

منم دو تا جین دارم یه قد ۹۰ و دمپا با یه شلوار مشکی مجلسی همین ... دیگه یه کت مجلسی دوختم و یه بارونی و یه مانتو پاییزه که با اینا میپوشیدم. دارم سعی میکنم  بیشتر ست استفاده کنم . نه بیشتر بخرم.  تازه قبلا خیلی مینیمال تر بودم جین فقط یه دونه داشتم تا خراب نمیشد نمیخریدم دیگه 😄

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
من تاحالا ۷ تا شلوار جین با هم نداشتم 😁 الان در حال حاضر یه دونه جین شیش جیب دارم برای طبیعت گردی ...

نه من لباس کلا زیاد دارم از همه چی 😁

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

من امروز رفتم سراغ لباسام

هرکدوم رو بررسی کردم دیدم یا بهش نیاز دارم یا دوسش دارم و...

درنهایت فقط یه لباس ساحلی که خودم دوخته بودم تمرینی و خیلی جالب نشده بود و رنگش هم قشنگ نبود گذاشتم از پارچه ش استفاده کنم

چندتا لباس زیر هم انداختم اشغالی

دیگه زورم به همینا رسید

لباس نامزدیم هنوز تو کمد اویزونه و تو دیوار و کمدا فروش نرفته

یه سری لباسام هستن که پرز دادن و اصلا خوشم نمیاد ازشون ولی مجبوری نگهشون داشتم نمیدونم بندازم دور یا نه

تو این اوضاع اقتصادی ادم میترسه چیزی بندازه دور 

عزیزم حالا من که مدرکه دیپلم دارم چیکار کردم ؟ دو ترم هم رفتم دانشگاه ول کردم  کلی پوله کلاس کن ...

خب الان دیپلم کمترین سطحه حداقل اینو بگیرم . آرایشگری رفتم یاد دارم حتی بهتر از آرایشگرا ولی مدرک نگرفتم بخوام بگیرم کاری نداره ولی نمیصرفه خودم آرایشگاه بزنم برم شاگردی خیلی بهتره . یه مدت هم رفتم ولی بچم اذیت می‌کرد کسی هم نیس ک نگه داره نرفتم منتظرم یکم بزرگتر شه بعدش برم 

دیروز متاسفانه یه خرید هیجانی هم داشتم که با شوهرم رفتم خرید و جوگیر شدم یه دورس خریدم که فعلا میشد نخرمش و چیزای واجب تری هم دارم که بخرم! 

ولی دیگه نیاوردمش دم دست تا برای عید یه لباس بندازم دور بعد اونو بیارم!

بچه ها لک روغن روی لباس افتاده چطوری میشه پاکش کرد؟

یه لباسمو تازه خریده بودم رفتم باهاش بدون پیش بند اشپزی کردم و لک شد بعدش شستم هربار میشورم لکه هاش تیره تر و زشت تر میشن 

فکر کنم دیگه باید بندازمش دور. یا کسی راه حلی داره؟ 

خوشبحالتون‌من هنوز مانتوی سه سال پیشمو دارم انقد خرتو پرت دارم ک‌اتاقم شکل انباری

چه عیبی داره اگر لباسهای قدیمی داشته باشیم؟ منم کفش هشت سال پیشمو دارم به طور مثال. وقتی سالم و کاربردی هست چرا باید زباله ش کنم؟ 

مینیمالیستها وسایل بی استفاده رو کنار میذارن. حالا میخواد نو باشه یا قدیمی.

و اگر چیزی استفاده داره فرقی نمیکنه مال چند سال پیشه.

من کلا چهار تا شلوار دارم.

یه مشکی ساده.

یه جین بگ.

یه مشکی بگ.

یه جین راسته.

باید برم یه اسکینی بخرم (شلوارم خراب شده و باید جایگزین شه)

و با توجه به لباسام یه کرم هم لازم دارم

چه عیبی داره اگر لباسهای قدیمی داشته باشیم؟ منم کفش هشت سال پیشمو دارم به طور مثال. وقتی سالم و کارب ...

اره منم تا یه ماه پیش یه کفش داشتم ۶ سال بود استفاده می‌کردم خراب نشد ولی دلمو‌ زده بود کردم تو پلاستیک بردم دم در گذاشتم شاید کسی احتیاج‌داشته باشه ببره . بنظرم وقتی چیزی رو می‌خریم از ته دل بخریم که تا خراب نشده استفاده کنیم مثلا من چند تا لباس دارم اصن دوسشون ندارم و زود پشیمون شدم از خریدنش نه دل میکنم‌بندازم نه دوس دارم بپوشم باید تو‌خرید هرچی دقت کرد

بچه ها مانتو چند تا دارین ؟ سالی چند تا میخرین؟

من از پارسال بهمن تا الان یه جلو باز نسبتا رسمی گرفتم و دو تا تونیک تابستونی. 

زمان خاصی برای خرید ندارم. هر موقع لازم باشه میخرم 

فکر کنم همون سالی یکی دو تا.