2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736558 بازدید | 44687 پست

خوشبحالتون‌من هنوز مانتوی سه سال پیشمو دارم انقد خرتو پرت دارم ک‌اتاقم شکل انباری

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتماً برو دنبالش. من مدرسه شبانه بودم سوالی در این خصوص داشتی بپرس عزیزم

من دانشگاه ک تو شهرمون نیست راه دورم کسی هم نیس بچمو نگه داره باید برم بزرگسالان غیرحضوری همه رو بردارم الان دوساله میگم میرم ولی قسمت نشده گریم گرفت🥲 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

هرچند وقت یه بار کلی خرت و پرت رو دور از چشم همسرو بچه هام میدم بیرون

یه مانتو مخمل داشتم با یه دمپایی پاشنه بلند مجلسی و یه کمربند طبی که ازش استفاده نکردم با یه دمنوش که مادرم سوغات اورده بود استفاده نمیشد امروز دادم رفت 

یه جارو برقی کهنه هم داریم که موتورش سالمه و قابل استفاده ست،و یه سری روغن شحم گاو که مادرشوهرم داده ولی استفاده نمیکنم و یه سفره قند که خواهرشوهرم دوخته و لازمش ندارم و کفشم که دیگه نمیپوشم و چند تا بشقاب و نمک پاش که لنگه شده گذاشتم کنار فردا میان میبرن

چون نزدیک عیده و خونه تکونی  قطعا بیشتر میدم بره 

❌لایک❌
من دانشگاه ک تو شهرمون نیست راه دورم کسی هم نیس بچمو نگه داره باید برم بزرگسالان غیرحضوری همه رو برد ...

عزیزم تو بزرگسالان اکثرا غیر داوطلب آزاد هستن یا همون غیر حضوری چون شرایط شون شبیه شماس یا بچه دارن یا شاغلن و...خلاصه وقت نمیکنن تو کلاسا شرکت کنن 

تو حضوری بزرگ سالان هم چیز خاصی یاد نمیدن فقط خوبیش اینه که اگه حضوری بخونی مستمر داری و با ۷/۵هم قبول میشی 

من خودمم غیر حضوری بودم با کتاب کمک آموزشی پیش رفتم و درسا رو پاس کردم 🙃

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
عزیزم تو بزرگسالان اکثرا غیر داوطلب آزاد هستن یا همون غیر حضوری چون شرایط شون شبیه شماس یا بچه دارن ...

خدا کمک کنه بتونم حداقل دیپلم رو بگیرم آرزوش به دلمه . هزینش چطوریاس؟

عزیزم تو بزرگسالان اکثرا غیر داوطلب آزاد هستن یا همون غیر حضوری چون شرایط شون شبیه شماس یا بچه دارن ...

بعدش رفتی دانشگاه یا ن ؟ 

خدا کمک کنه بتونم حداقل دیپلم رو بگیرم آرزوش به دلمه . هزینش چطوریاس؟

کلش باهم دو بین یک تا دو ملیون میشه

بستگی داره حضوری باشی یا داوطلب آزاد

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
تازه خونه مون هم کوچیکه همیشه خدا شلوغ به نظر میرسه با کلی مبل شلوغ دلم میخواد پول دربیارم کلا دکو ...

حالا پول در میاری ان شاالله 

فقط خداییش هرچی خرت و پرتی که خیلی وقته استفاده نمیکنی و بنداز بره 

انقدر دور ورت خلوت میشه 

❌لایک❌

به به چه تاپیک خوبی خوراک منه من از این که وسائل اضافی وبه درد نخور اطرافم باشه اصلا خوشم نمیاد ولی متاسفانه با وجودمامانم این سبک زندگی امکانپذیرنیست. ولی تصمیم گرفتم در ارتباط با اتاقم این کار رو انجام بدم حالا به هر قیمتی😁

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
بعدش رفتی دانشگاه یا ن ؟ 

نه امسال می‌خوام کنکور بدم

من زیاد از دوره دبیرستانم نگذشته بود سال دوازدهم رو مدرسه نرفتم بعد اومدم بزرگ سال دیپلم یه رشته دیگه رو گرفتم

حالا پول در میاری ان شاالله  فقط خداییش هرچی خرت و پرتی که خیلی وقته استفاده نمیکنی و بنداز بر ...

دست خودم نیست مامانم کلا عادت داره همه چیز رو نگه داره 

نمیزاره هم بندازیمشون دور 😕

نه امسال می‌خوام کنکور بدم من زیاد از دوره دبیرستانم نگذشته بود سال دوازدهم رو مدرسه نرفتم بعد اومد ...

اها مرسی که جواب دادی ممنونم 🥰