2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

سلام 

مثل همیشه پر از انرژی مثبت هستین

مخصوصا شادی و ماریتا⁦❤️⁩

چقدر خوب که فقط وسایل دم دستی را تو خونه نگه میداریم.منم دلم خواست 

تو فکر رفتم منم یه گوشه از پارکینگ را خلوت کنم اضافه های آشپزخانه رو بزارم اونجا 

چند روز پیش هم یه سری وسیله هنری و خرت و پرت بود که فقط جا گرفته بود استفاده هم نمی‌شد . کشوها شلوغ شده بود .جمع کردم و بردم بالا گذاشتم فعلا 

یک عالمه وسیله به درد نخور هم ریختم دور.خیلی قابل تعریف نیستن ولی خداروشکر دیگه جایگزین ندارن .فک کنم اندازه یه گونی بودن😐

دو تکه لباس،پالتویی که کوچیک شده بود،دوتا پارچه چادر رنگی و یه جانماز ترمه(یه دونه دیگه ترمه داشتم و بنظرم دومی اضافه بود) بخشیدم رفت

با همینا هم خیلی  دور و برم سبک شد

یه برنامه داریم که اگه انشالا انجام بشه میتونم خیلی از وسایلی که تو خونه کاربرد ندارن جای دیگه انتقال بدم تا اونجا استفاده شون کنیم

حتی از ذوقم یه لیست نوشتم 😁و می‌دونم اگه اینارو ببریم خونه یه نفسی میکشه

من خودم ساید داشتم واقعا جایش برای فریزر کم بود ی یخچال فریزر بالا پایینی خریدم نمیشه برای همه ی نسخه داد هرکس با توجه به سبک زندگیش باید انتخاب درست و ب اندازه انجام بده 

من خودم به شخصه از وسایل چوبیم ناراضی ام مثلاً میز ناهار خوری بدون استفاده مونده بوفه هم دوست دارم عوض کنم کنسول بخرم ولی فعلا تا برم خونه خودم چیزی عوض نمیکنم 

مثلاً سرویس خواب کلی پاف و پاتختی داره با تاج دفعه بعد ی سرویس خواب ساده میخرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم های عزیز من تازه ثبت نام کردم و بلافاصله بعد از ورود با این تاپیک آشنا شدم  من در زم ...

سلام

پس شما هم خیاطی میکنید🤩 خیلی خوبه

منم قبلا از یه خانمی که سابقه و تجربه ش بیشتر از من بود اینو یاد گرفتم.البته اون فقط مدل مانتو ها رو تغییر میداد.

چقدر خوب که ترفندم حتی برای یک نفر کاربرد داشته

پس یه چیز دیگه هم بگم البته نمی‌دونم سلیقه تون باشه یا نباشه

این مانتو های لش یا عبایی و چین دارها ....کلا مدل های که دور ریز پارچه کمتری دارن وقتی بخوای مدلش را عوض کنی دستت بازتره و هم اینکه برای لباس خونگی یکم گشاد و راحت باشه دیگه  

سلام  مثل همیشه پر از انرژی مثبت هستین مخصوصا شادی و ماریتا⁦❤️⁩ چقدر خوب که فقط وسایل دم دست ...

عزیزمی

خسته نباشی ❤❤❤❤

خوشحالم که فرصت کردی دوباره بهمون سر بزنی

شادی صدام کنید
ممنون از شما 😍😍 بله موقع تایپ هر چی فکر کردم اسم کاربری شون دقیق یادم نیومد موقعی که داشتم صفحات ...

منم تا جایی که بتونم دارم کما بیش پارچه ها رو به یه جایی می‌رسونم

خودمو موظف کردم تا اینا رو به سر و سامان نرسوندم حق ندارم لباس آماده بخرم😁 در واقع برام تنبیه هست که دیگه کار امروز رو به فردا نسپارم

حتی الان لباسهای خونگیم آنقدر کم شدن که قسم میخورم گاهی وقتا بی لباس میمونم😂 اما نرفتم بخرم و دارم از همون پارچه ها برای خودم یه چیزایی در میارم

اين حرفا رو دين اسلام ١٤ قرن پيش زده  ولى به نظر خيلى ها شيك نمياد ولى غربيا همون حرف رو قلنبه ...

یعنی میگین ماها که سعی داریم این سبک زندگی کنیم بخاطر باکلاس جلوه دادن هست؟😬🤭

من خودم زندگی خلوت رو دوست دارم. بخاطر نظم و آرامش بیشتر . تا حالا  از این نظر بهش نگاه نکردم

اکثریت جامعه داشتن وسایل و امکانات بیشتر رو باکلاسی میدونن🙄 یعنی اقوام خودم که اینطور هستن و نمونه هاش زیاده

یعنی میگین ماها که سعی داریم این سبک زندگی کنیم بخاطر باکلاس جلوه دادن هست؟😬🤭 من خودم زندگی خل ...

نه كسى كه ميگه اين سبك مينيماليست هست و انرژى مثبت مياد و اينا 

وگرنه از نظر اسلام امثال شما ساده زيست و مورد پسند خدا هستين چون دنيا ارزش اين همه حرص و مال اندوزى نداره 👏👏👏👏

یعنی میگین ماها که سعی داریم این سبک زندگی کنیم بخاطر باکلاس جلوه دادن هست؟😬🤭 من خودم زندگی خل ...

باز یه عده هم در برابر هر آنچه غربی هست گارد دارن.

حالا یا غربی یا شرقی چه فرقی میکنه. حرف درست و زندگی درست مهمه. چه اهمیتی داره کی گفته و چه وقتی؟!

پ.ن. مینیمالیسم از شرق و ژاپن بوده شروعش.

ولی برای من به شخصه مهم نیست از کجاست و قبلا کجا تکرار شده بوده.

از نظرم درسته پس پیروش هستم.

نه كسى كه ميگه اين سبك مينيماليست هست و انرژى مثبت مياد و اينا  وگرنه از نظر اسلام امثال شما س ...

آهان . ببخشید من یه جور دیگه متوجه شدم

بله انرژی مثبت که داره

من دقیقا می‌دونم باید چطور مینیمالیست رو تعریف کنم و چطور از مزایا و خوبی هاش بگم

اما چون تو ذهنم اون طرف کسی هست که بیش از حد استفاده لباس داره و تو آشپزخونه ش از شیر مرغ تا جون آدم پیدا میشه

اینه که کارمو سخت می‌کنه و حس میکنم حرفام درش اثری نداره قدرت بیانم کم میشه 

مثلا چند وقت پیش یه خانم از خانواده خودم میخواست کابینتهاش رو عوض کنه

می‌گفت یه قسمت دیوار که کابینت نداشت رو اضافه کنه

در صورتیکه وسایلش اونقدر نبود که نیاز باشه

من وقتی گفتم نیازی نداری گفت کابینت هر چی بیشتر بهتر⁦🤦🏻‍♀️⁩

جالبه که اگه میخواست اون کارو کنه هزینه بنایی هم براش داشت و حتی هزینه همون کابینت رو هم مونده بود چکار کنه

تا کجا بخاطر چهارتا کاسه بشقاب باید انقد خودمون را به زحمت و عذاب بندازیم؟

یادم میفته به برنامه بفرمایید شام که خانمه فقط شش تا بشقاب داشت و یه دونه ش رو گم کرده بود.انقدر گشت تا پیدا کرد بعد سفره چید

سلام دوستم😍 چطوری؟ بی خبر بودیم ازت. خوش برگشتی🤩

قربونت عزیزم.شما خوبین😍😘

مگه میشه بیخیال اینجا شد🥰

به شدت در حال مینیمالیست شدنم بلکه به گرد پاتون برسم😃

راستی یادم اومد از شما و فکر کنم شادی خانم بود تشکر کنم🥰 در مورد خونه تکونی مینیمال ها گفته بودین .

من هنوز به این درجه نرسیدم اما پارسال و امسال هم احتمالا کارم کمتر باشه

فقط دیوار ها پر از خط خطی هست که می‌دونم خون به جیگر میشم تا اینا رو پاک کنم💔

و مبلهای بیچاره هم پر از لکه شده.لازمه یادآوری کنم کار کیه؟🙋

کسی تجربه اینایی که میان خونه با دستگاه مبل را میشورن نداره؟ نمی‌دونم کامل تمیز میکنن؟؟

باز یه عده هم در برابر هر آنچه غربی هست گارد دارن. حالا یا غربی یا شرقی چه فرقی میکنه. حرف درست و ز ...

درست میگین.یه روش منطقی و کار راحت کن برای همه خانم های خونه دار هست .چرا که نه

جالبه همون غربی ها هم بهتر از ما به دین اسلام عمل میکنن.(میدونم این جمله کلیشه ای بود)

اما تو کشور خودمون هم ساده زیست (حتی بیشتر از ماها ) نه که نباشن .هستن .اما یا آنقدر کم که به چشم نمیان یا به نمایش نمیزارن