2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
من امروز حیاط رو کلا خالی کردم گلدون ها رو شیشه ها رو همه جمع کردم  فقط تو مرتب کردن لباس ها مو ...

از یه دسته شروع کنید. اگه همه رو با هم بخوایید پاکسازی کنید گیج و خسته میشید و احتمالا دوباره همه رو میذارید تو کمد.

مثلا اول فقط مانتوها رو بازبینی کنید . بعد فقط شال و روسری. بعد شلوار و ...

اگر هم نمیشه هر روز فقط یک دسته رو مرتب کنید.

من صبح دوتا کابینت دیگه تمیز وپاکسازی کردم

خروجی:دوتا شکلات خوری که یکی دوبار استفاده کرده بودم ولی برام کاربردی نبود ست وسایلم نبود.هدیه گرفته بودم

🌹چون استفاده کرده بودم قابل هدیه دادن نبود 

🌹چون کاربردی نبود بعدا هم برام قابل استفاده نبود.

درنتیجه رفتند تو سطل زباله

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندتا دستمال آشپزخونه انداختم دور.

اخر ماه قصد دارم برم خرید دستمال وپیش بند واین چیزا بخرم تا اون موقع یه شال کنفی که می خواستم بندازم دور قیچی کردم این چند روز ازش استفاده کنم 

شادی صدام کنید
من صبح دوتا کابینت دیگه تمیز وپاکسازی کردم خروجی:دوتا شکلات خوری که یکی دوبار استفاده کرده بودم ولی ...

چرا انداختینشون تو سطل زباله ، میدادینشون به نیازمند

تو همون کوچه تون میزاشتید میبردنشون

نیستید بچه ها.یادتون چند روز پبش گفتم یه سری قابلمه هام‌جمع‌کردم گذاشتم تو کارتن.

قبلا اشپزی می کردم اگه قابلمه ای بند بود یا کثیف بود سریع از کابینت قابلمه جدید بر می داشتم واشپزی می کردم.

اون لحظه کارم راه می افتاد ولی بعدش من می موندم وظرفهایی که باید شسته بشه وخشک شه بره سر جاش.ریخت وپاش اون لحظه اشم بماند.تصور کنید یه دونه قابلمه تو سینک باشه یا مپلا سه تا قابلمه خوب شلختکی اش بیشتره

شادی صدام کنید

این چند روز که قابلمه ها جمع‌کردم فقط دوتا دم دستم نگه داشتم جوری اشپزی می کنم حدالامکان همون دوتا استفاده کنم سریع می شورم یا غذا مونده باشه سریع جابه جا می کنم خیلی احساس سبکی ونظم بیشتری دارم.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان تو قسمت بشقاب وپیش دستی وکاسه همین این مشکل داریم اگه پیش دستی کثیف باشه یا توش وسیله باشه تو یخچال خودم وهمسرم عادت داریم سریع از کابینت بر می داریم که بده 

البته خانم شلخته ای نیستم ظرفهام‌کثیف تو سینک بمونه موقع اشپزی یا کارای این شکلی ظرف زیاد کثیف می کنم.

شادی صدام کنید
این چند روز که قابلمه ها جمع‌کردم فقط دوتا دم دستم نگه داشتم جوری اشپزی می کنم حدالامکان همون دوتا ا ...

من قاشق و چنگالا رو جمع کردم همینجوری 

فقط شش تا قاشق و چنگال 

شش تا چاقو و قاشق کوچک 

قبلا همه شون تو کشو بودن🤭 هی کثیف میشدن و هی جمع میکردم

از یه دسته شروع کنید. اگه همه رو با هم بخوایید پاکسازی کنید گیج و خسته میشید و احتمالا دوباره همه رو ...

چه راه کارخوبی فردا رئیسمون نیست آخر وقت مرخصی بگیرم بچه هام هم مدرسه هستن لباس هامو مرتب می کنم 

سلام خانم های عزیز من تازه ثبت نام کردم و بلافاصله بعد از ورود با این تاپیک آشنا شدم 

من در زمینه لباس از بچگی مینی‌مالیست بزرگ شدم و الان هم این اخلاق تو من مونده مانتو مجلسی بلا استفاده ندارم معمولا مدلهایی رو میخرم یا میدوزم که از مد نیفته بتونم سالها استفاده کنم (از پالتوها و لباسها کیت میدلتون ایده میگیرم همچین خاصیتی دارن لامصبا ) 

برای مانتو های دم دستی هم معمولا دو یا سه تا تهیه میکنم همونا رو می‌پوشم کهنه شد میندازم بره جدید میگیرم لباس تو خونه و شلوار هم همین روش رو دارم از انباشتگی بدم میاد 

ولی لوازم منازل و جهیزیه وای وای هیچ وقت نتونستم مینیمالش کنم 

الآنم با این وضعیت قیمتها و دلار مینیمال دونم فکر کنم خراب شد 

یه تشکری هم بکنم از کاربر ماهی طلایی ؟(که خیاطی می‌کنه و پارچه زیاد داره😁)منم خیاطی میکنم تکه پارچه زیاد دارم این ایده از از پستهای شما اومد تو سرم 

که تکه پارچه های رنگی که از لباسهای مختلف زیاد اومده با همدیگه بر اساس رنگهاشون ترکیبشون کنم وباهاشون لباس تو خونه آیی بدوزم 😁مشعوف شدم واقعا این ایده اومد تو سرم 

گزارش امروز من:

کشوی اول مرتب وپاکسازی شد‌

خروجی:مقداری قرص وشربت که دور ریختم.

یه سبد کوچیک که داروهای کوچیک گذاشته بودم سبد می ره تو پنتری تا ببینم کجا مورد نیازم میشه‌.

کشوی دوم مرتب وپاکسازی شد

خروجی:یه قاشق چای خوری که ست وسایلم نبود ونمی دونم از کحا وارد وسایلم شده دور انداختم.

قاشق های دم دستی ام دسته کردم باید حدالامکان تلاشم بکنم بهشون دست نزنم.برای جاقاشقی کنار سینک دوتا چنگال دوتا قاشق چای خوری وسه تا چاقو وچندتا قاشق جدا کردم که همش همون ها استفاده کنم.کنترل این بخش خیلی مهمه.

قاشق های مهمان هم به این کشو اضافه شد.

شادی صدام کنید