2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
خوش اومدید😍 فکر کنم منظورتون کاربر ماهی تنگ طلا باشه.

ممنون از شما 😍😍

بله موقع تایپ هر چی فکر کردم اسم کاربری شون دقیق یادم نیومد موقعی که داشتم صفحات رو میخوندم کاملا ایشون رو درک میکردم یه جاهایی هم یاد گرفتم ازشون شکافتن لباسها وتغییر کاربریشون خیلی ایده جالبی بود  من همه لباس مجلسی ها رو پارسال دادم خیریه بغیر از دوتا لباس که خیلی دوستشون دارم و یادگاری هستن این دوتا رو نتونستم بدم و سایز من هم نیست متاسفانه ولی نگهشون داشتم و اینو هم اضافه کنم که هر بار هم در کمدمو باز میکنم از اینکه نمیتونم استفاده کنم ناراحت میشدم  پستای ایشون رو میخوندم گفتم وای چه فکر خوبی لباس مجلسی ها رو تبدیلشون کنم به شومیز یا تاپ بتونم استفاده کنم 

این تاپیک عالیه🤩✨️مینیمال بودنو یادبقیه میده من خودم یه مینیمالم چیزای اضافه توخونه اعصابموبخم میریزه همیشه درحال چک کردن وسیله های اضافه هستم ‌خیلی وسیله هامو میدم کسایی ک نیاز دارن ی سریال میزارم جلو سطل زباله زباله گردا شاید نیازشون شه ‌کارهمیشگی منه خیلی ام لذت‌ بخشه کاش همه بتونن 🤩✨️

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من صبح زود بیدار شدم شروع کردم به پاکسازی

کشوی سوم:خروجی یه روی میزی که هم لک شده بود هم سوراخ-یه سفره که کهنه شده بود.

یه کابینت دیگه هم پاکسازی کردم :خروجی یه حالت ایستاده دارند توش دستمال رولی می ذارند رو‌کابینت می ذارند برای جهیزیه ام بود انداختم دور.

دوتا تابلو هدیه بود بگم برای ده سال پیش باورتون نمیشه یه بارم به دیوار نزدیم انداختم دور

سه تا فرشته کوچلو ایناها خیلی استفاده کردم دیگه دوستشون ندارم انداختم دور

دوتا میوه خوری بود یکی اش نگه داشتم یکی اش انداختم دور

یه مقدار دستکیره که خودم دوخته بودم نو بود ولی چون بین اش ابر نذاشته بودم کاربردی نبود انداختم دور

قمقمه آب خودم نو بود خوبم بود ولی جز یکی دوبار استفاده نکرده بودم.

یه قندون نقره از اینا  که از کربلا میارن کادو بود این نگه داشتم بدم کسی که سینی ووسایل دیگه اش داره ست کنه.

چون من اصلا ست اش ندارم.

یک پنجم فضای این کابینت آزاد شد.

شادی صدام کنید

خیلی احساس سبکی وراحتی می کنم.این وسایل انگار روی دلم بود.اینجور ادم تعلقاتش به این دنیا ومادیاتش کم می کنه

کاش تاپیکی بود فضای ذهنی مون هم از بچگی تا حالا مرتب وپاکسازی وآزاد می کردیم.

شادی صدام کنید

سلام بچه ها.من دیروز رفتم انباری توی پارکینگ کلی کارتن دارم و خرت و پرت.دیروز یک کارتن آوردم برخلاف انتظارم خروجی کم بود چون اسباب بازی بچه ها بود یکسری که بچه ها دل نکندن ازش.خروجی ها 

یک باطری قدیمی لپ تاپ

یک تیکه چوب درخت که بچه ها برای بازی استفاده میکردن و نمیخواستن

یک جفت کفش کوچیک

شیشه شیر قدیمی!!

دو تا کتاب

چند تیکه کاغذ

....

امروز هم احتمالا دوتا کارتن دیگه بیارم و ببینم.امیدوارم درجه دلبستگی به وسایلم کم شده باشه...  

من اصلا یه تیکه اضافه هم ندارم

از بچگی عادت دور انداختن داشتن

ولی من از این ور بوم افتادم😂

یه چیزاییو دور میندازم ک بعدش میبینی بهشون نیاز پیدا میکنم😶

💫 همیشه شاد باش ، بیهوده ترین روزها ، روزی است ک در آن نخندیده باشیم 💫

بچه ها اگه تو این تاپیک موندگار شدید بعد از پاکسازی در مورد حفظ خونه‌مینیمال مون با هم حرف می زنیم

مثلا من به امید خدا خرید سبسمونی در پیش دارم 

یا تا عید در پیش داریم وخرید مینیمال

روز مادر در پیش داریم چی بخریم برای مامان هامون که اونم نذاره تو کمدش

اگه تولد بچه هاتون در پیش وجشن دارید چه جوری میشه یه تولد شیک ومینیمال گرفت

می تونیم در موردش با هم تبادل نظر کنیم.

شادی صدام کنید

بچها من یه روش ابداعی دارم(یعنی از کسی تو خوتنوادم یادنگرفتم و یهو به ذهنم رسید)

چند سالیه که وسایلی یا لباسایی ک هدیه میگیرمم یا  از خریدشون پشیمون شدم یا دیگه سایزم نیست رو با اتیکت نگه میدارم و یه کارتن دارم بنام کا تن هدایا،ه وقت تولد یا روز مادری ،پدری چیزی میشه از توی همون یه هدیه برمیدارم و میبریم

باورتون میشه دو ساله هرجا رفتیم،از تولد و روز مادر و خونه نویی و پاتختی و... هنوز کادو نخریدیم

😛😉

بچها یکسالی میشه که جلوی ورودی لباس به خونمون رو برای خودم بستم و دیگه هیچ نوعی نمیخرم و از طرفی هم چندین مانتوی نو دارم که استفاده ای به اون صورت نمیکنم(هشتاد درصد مانتوهارو خیریه دادمااا ولی اینارو دو دلم)

بنظرتون اینارو هم بدم خیریه یا مثل لیلی دیلی تو کمدا بفروشم؟اخه خیلی نوعن لباسام ولی دیگه سلیبه من نیستن

بنظرتون ارزش داره برای چارتا مانتو خودمو درگیر کمدا و اداره پست کنم؟