2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من صبح زود بیدار شدم شروع کردم به پاکسازی کشوی سوم:خروجی یه روی میزی که هم لک شده بود هم س ...

اوه چه عالییی😍

من هم یه تابلو خیلی بزرگ کلاسیک داشتم. گذاشتم برای فروش با پولش تابلو ساده و مدرن تر بگیرم برای هال😊

من اصلا یه تیکه اضافه هم ندارم از بچگی عادت دور انداختن داشتن ولی من از این ور بوم افتادم😂 یه چی ...

سعی کنید بیشتر وقت بذارید برای تحلیل نیازهاتون و بازبینی وسایل. اگر مطمئن نیستید زمان بدید به خودتون. عجله نکنید.

من عصری رفته بودم پیش دوستم خدمتتون عرض کنم که هم یخجال داره هم فریزر جدا یه یخجال کوچیک هم گذاشته بود رو تراس گفت مهمونی چیزی میاد.گفتم جمع اش کن مگه زمان قدیم ۳۰ تا مهمون بیاد.قانع شد جمع اش کنه.

بعد برای ویلاشون می خواست مبل بخره گفتم نخری ها پذیرایی ویلاتون کوچیکه مبل خور نیست

از این حالت نشیمن سنتی داره گفتم این ها ببر ویلات بذار قشنگ ترم هست.

بعد این مبل های الانش می خواست بذاره انبازی جدید بخره گفتم انباری چرا بفروشش گفت کی این ها می خره گفتم مبل به قسنکی نطمین باش می خرند.

بعد گفت برای اشپزخونه میز کوچیک بخرم

حالا یه میز نهارخوری ۸ نفره تو سالن داره ها گفتم نخر جلوی دست وپات تو اشپزخونه می گیره‌

اچون دختر خوبی بود به حرغهام گوش داد اخر قرار شد یه میز دو نفره برای تراسش بخره.

واین چنین جلوی دورهمی مینیمال گونه ما سپری شد.

بچه ها دلم می خواست نصف وسایل خونه اش بذارم بیرون

شادی صدام کنید

یعنی یکی یکی داره یادم میاد یه فایل بزرگ ۵ کشو داشت گفتم بذارش بیرون

دوتا میز وگلدون بزرگ هم داشت نظرم پرسید دیگه روم نشد بگم این ها هم بردار.

می دونید باید به سلیقه افراد تو چیدمان احترام گذاشت.

شادی صدام کنید
اين حرفا رو دين اسلام ١٤ قرن پيش زده  ولى به نظر خيلى ها شيك نمياد ولى غربيا همون حرف رو قلنبه ...

موافقم باشما 

نمیدونم چرا بعضیا نسبت به احکام و توصیه های اسلام گارد میگیرن اما اگه همون چیزا رو غربیا بگن بی چون و چرا قبول میکنن !! غرب زدگی تا این حد🤣🤣🤣

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی

من یک مینیمالیست هستم خبر نداشتم 🤔😁

اصلا وسیله اضافه جمع نمیکنم 

لباس اضافی نمیخرم اونا هم نمیپوشم‌یه مدتها و نو هستن می‌بخشم اگر قابل بخشیدن نیستن میندازه دور 

لوازم اضافی توی کمد و کابینت و حتی وسایل بچه م پیدا نمیشه 

همین دیروز چند تا از گل و گلدون هام رو انداختم رفت چون حس میکردم زیادی شلوغ شده خونم و اضافین 

لوازم اضافه هم می‌بخشم یا چشم بسته میندازم دور 

نمیذارم خونم نامرتب بشه هر وسیله سرجاش میذارم هر لکه جایی بیفته سریع پاک میکنم 

همه چی مرتب میذارم 

مهمون هر ساعتی بیاد خونم مرتبه با اینکه کوچیکه 

البته این وسط همسرم روی مخه مجبورم تا حدی به سختی کنترلش کنم مثلا لباس زیاد داره اونا که حواسش نیست میندازم بره یا وسایل به درد نخورش کمی عادتش دادم به مرتبی ولی باز گاهی مجبورم پشتش برم مرتب کنم و اضافیها رو پنهانی دور بریزم 😁

پیج خوشمزه من @angel__dessert
اين حرفا رو دين اسلام ١٤ قرن پيش زده  ولى به نظر خيلى ها شيك نمياد ولى غربيا همون حرف رو قلنبه ...

دقیقا دوست عزیز این مینیمالیست ‌فنگ شویی وقانون جذب همون حرفهای دین ماست که این مدلی به مذاق ما خوش میاد

قانون جذب مصداق این بیت معردف که شکر نعمت نعمتت افزون کند

یا اینکه وسیله ای استفاده نشه خمس وزکات بهش تعلق می گیره

والی آخر.

شادی صدام کنید