2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

خروجی های من 

۲ تا روسری ک فقط یکی دوبار پوشیده بودم و چندسالی بود استفاده نکرده بودم 

۲ جفت جوراب مردانه ....۳ تا ساپورت ک دیگه دوستشون نداشتم 

۲ تا لباس مجلسی 

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی های من  ۲ تا روسری ک فقط یکی دوبار پوشیده بودم و چندسالی بود استفاده نکرده بودم  ۲ ...

خسته نباشی خانوم✨،منم دوتا لباس مجلسی دارم جذاشتم دیوار فروش نرفت دلمم نمیاد بزارم خروجی نو نو هستن

خسته نباشی خانوم✨،منم دوتا لباس مجلسی دارم جذاشتم دیوار فروش نرفت دلمم نمیاد بزارم خروجی نو نو هستن

بزار کنار فعلا آخر آخر  بازم فروش نرفت یک نیت کن بده خیریه برا تازه عروسا نیازمندکه لباس ندارن مراسم جایی بپوشن. یا کسی که میشناسی لازمش میشه بده بهش.

بزار کنار فعلا آخر آخر  بازم فروش نرفت یک نیت کن بده خیریه برا تازه عروسا نیازمندکه لباس ندارن ...

اخه خیریه نمیشناسم طرفمون ...اشنا هم نمیشناسم ک نیازداشته باشه و لازمش بشه اینا..

[QUOTE=293934555]قیمت لباست رو میتونی خیلی پایین بزاری اینجوری,کسی که نیازش باشه  برمیداره[/QUOواقعا کم گذاشته بودم ک فروش بره,,ولی باز خیلی کمش میکنم ک ب قول شما هرکی نیازداره ببره

ممنونم عزیزم 

منم چند ماه قبل ۳ تا مانتو 

۳ تاپالتو

۷_۸ تا لباس مجلسی ک هرکدوم فقط یکبار پوشیده بودم و تنگ شده بود واسم رو گذاشتم دیوار فروش نرفت،بعد دادم به یکی از آشناها ک میخواست ازدواج کنه و وضع مالی خوبی نداشتن

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
چ خووب✨ولی متاسفانه من کسیو نمیشناسم نیازداشته باشه بدم بهش..

اگردوست داری میتونی بدی به مراکزخیریه

چ خووب✨ولی متاسفانه من کسیو نمیشناسم نیازداشته باشه بدم بهش..

خداروشكر   

منم مثل شما يه لباس داشتم كه خيلى باز بود و هر جا تونسته بودم پوشيده بودم و تحت هر شرايطى ميخواستم بدم بره، شايد باورتون نشه ولى ٤٠-٥٠ تومن فروختمش :| ترك هم بود

ديگه گرونترين قيمتى كه لباس مجلسى فروختم ٢٠٠ بوده :|

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
خداروشكر     منم مثل شما يه لباس داشتم كه خيلى باز بود و هر جا تونسته بودم پوشيده بودم و ...

😁کاوی به از هیچی،،نه من این دوتا رو هرکدوم دوبار پوشیدم...و یکیش هم ترک واسه من عالیه حالا حالا هم از مد نمیره ولی چون دیگ سایزم نیس میخوام بدم بره...منم همون ۱۰۰میزارم ببینم فروش میره😁🥺

سلام بچه ها همگی خسته نباشین خروجی هاتون عالی بود 🥰خیلی وقته نیومدم اینجا منم بگم که 

گوشی رو یک‌ پاکسازی ریزی کردم ۶ تا فیلم سینمایی و چندین عکس پاک‌شد قسمت سطل زباله های گوشی هم همچنین یه سری از مخاطبین هام‌و حذف کردم هنوزم جا داره که سر فرصت باز پاکسازی میکنم 

چند تیکه از لباس های دخترم رو خروجی دادم باز و خیلی کشو لباس هاش خلوت و خوب شده و خودمم خیلی در برابر خرید ها مقاومت میکنم و فقط چیزای ضروری رو میخرم 🥰

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎