2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

خروجی امروز ما، دو جفت کفش کهنه ی همسرم بود با یه شومیز که اونقدر یقه ش برام تنگ بود که نمیتونستم استفاده کنم گذاشتم تو کیسه ی گوشه ی اتاقم که قراره بره برای نیازمند. 

ورودی2جفت کفش برای همسرم. 

دوستان یه مشورت، همسرم در مقابل دور ریختن وسایلش خیلی مقاومت داره حتی کاغذهای رسید و... واقعا کلافه م کرده بنظرتون چیکار کنم؟ تو انباری که نگم براتون چقدر وسیله ی بلااستفاده هست که نمیتونم بریزم دور از دستش😤

اگه نیاز به خواب داری یکم بخواب اگه لازمه یه دوش بگیری سرحال بشی پاشو گلم  شایدم آهن بدنت پای ...

بالاخره یه همتی کردم پا شدم از شلوغی نمی دونم چکار کنم 

یه کیسه زباله پر لباس گذاشتم بدم به خیریه همه تو دست و پام ریخته بود منم جمع کردمشون که رد کنم ولی بازم خیلی کار داره تا مرتب بشه 

یه دختر نوجوون هم دارم از هیچی نمیگذره همش به من میگه لازم میشه از من میگیره نگه میداره حالا من فقط زورم به وسایل خودمون میرسه برای اون که اصلا

مثلا کاردستی درست کردن برده مدرسه نمره گرفته باز آورده میگم بندازش بره میگه نه پول دادم وسایلش لازم میشه 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سال پیش خریده بودی لباس ترک رو  واقعا آدم دلش نمی یاد ولی خوب مجبوریم

دقيق نميدونم ولى ٩ سال پيش بار  دوم بود كه ميپوشيدمش 

مراسم اول حداقل ١٠ سال پيش بود ... پارچه اش خيلى خوب چيزى بود 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
خداروشكر     منم مثل شما يه لباس داشتم كه خيلى باز بود و هر جا تونسته بودم پوشيده بودم و ...

پسس چجوری انقد میبینم قیمتای بالا واسه لباسا میذارن و احتمالا هم فروش میره!

منم چیزایی ک گذاشتم فروش نرفته

برای یکیشون بالای بیست نفر تو یه روز پیام دادن ولی قیمت خیلی پایین میخوانش 

مثلا گلدون های شبیه چیزی که من گذاشتم دو سه تا دیدم ،  ۳۷۰۰ و همین رنج هست همش

من گذاشتم ۶۰۰

بازم میان میگن ۳۰۰ بده

پسس چجوری انقد میبینم قیمتای بالا واسه لباسا میذارن و احتمالا هم فروش میره! منم چیزایی ک گذاشتم ...

فك كنم قلب رئوف مون از روى آگهى هم معلومه 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
دقيق نميدونم ولى ٩ سال پيش بار  دوم بود كه ميپوشيدمش     مراسم اول حداقل ١٠ سا ...

پس ده سال مطمئنا دیگه داره قدیمی میشه 

منم لباس خریدم سال 97 فقط یه بار پوشیدم اونم مونده ترک هم هست ولی تا حالا پیش نیومد دیگه بپوشم

پس ده سال مطمئنا دیگه داره قدیمی میشه  منم لباس خریدم سال 97 فقط یه بار پوشیدم اونم مونده ترک ...

بررا همین اصلن دوست ندارم قیمت خیلی بالا واسه لباس هزینه کنما 😬

همونام که سعی کردم چیزی که دوست دارم رنج متوسط باشه بگیرم

مونده رو دستم 😂

البته من اونارو دوست دارم و چون کلا ساده دوست دارم فعلا هستن و تو مراسما میشه پوشید

غیر از دوتاشون که خیلی دوست ندارم و باید ببینم میشه توشون تغییر ایجاد کرد یا نه

خروجی امروز ما، دو جفت کفش کهنه ی همسرم بود با یه شومیز که اونقدر یقه ش برام تنگ بود که نمیتونستم اس ...

تو اینجور مواقع که ما اکثرا این مشکل رو داریم باید یه جورایی باید مدارا کنی گلم 

فعلا محدوده خودت و وسایلت رو پاکسازی کن،آشپزخونه،هال و اتاقها و .. وسایل شخصی خودت و بچه ها و ...

🌺🌺🌺

❌لایک❌