2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738731 بازدید | 44704 پست
بچه ها ما خونه جدید که اومدیم صاحبخونه کلی وسایل جا گذاشته بود  کلی ات و اشغال جمع کردم ازینور ...

حالا اینا رو نمیتونم مطمین بگم ولی بعضی ها تنبلن و پررو،مستاجر مادر همسرم بعداز ده سال که نشسته بود وقتی خواست بره یکسری وسایل نبردن،همسرم زنگ زد که وسایلتون جا مونده کی میاید ببرید،بهش گفته بود اونا اشغالن بریزین دور،همسرم به اون هیچی نگفت ولی ناراحت شده بود میکفت به خودش زحمت نمیده گذاشته اینجا ماببریم

حالا اینا رو نمیتونم مطمین بگم ولی بعضی ها تنبلن و پررو،مستاجر مادر همسرم بعداز ده سال که نشسته بود ...

ببین این خونه که ما اجاره کردیم یه اتاق خیلی بزرگ داره که درش از تو حیاط باز میشه به عنوان پذیرایی و اونو کلا نگه داشتن برای خودشون، با اینکه خونشونو بردن شهر دیگه این وسایلارو هنوز نگه داشتن! یعنی داخل این اتاق رو ببینی فاجعه س. از تکه های کوچیک موکت بگیر تا میز و صندلی و دراور و کمد و... از هرکدوم فکر کنم دو سه تا دارن. حداقل کاش سالم بود هرکدومش قشنگ معلومه سی سال بیشتر کار کرده و داغووووون  🤣 

حالا یه روز اومده بودن مثلا رفع انباشتگی کرده بودن. یه سری وسایل رو گذاشته بودن گوشه حیاط. یعنی بازم دلشون نیومده بود که بریزن دور!

دختر صاحبخونه اومده بود میگفت توروخدا بریزین دور اینارو

کلا وسیله زیاد داشتن قبلا اینجا گفتم من اومدم خونه رو تمیز کنم فقط پنج شیش تا جالباسی و چندتا جاصابونی و...  از یه حموم  که به زور دو متر میشه گذاشتم بیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خونه م خیلی کوچیکه هست همیشه از نداشتن فضا گلایه داشتم .امروز کمد دیواری رو پاکسازی اساسی کردم سه کارتن کتاب کلی کاغذ مقدار زیادی چیزای دکوری بی مصرف وو... خروجی گذاشتم الان اینقدر کمد دیواری م خلوت  و قشنگ شده ازش لذت میبرم .

روی میزآرایشم پر از استند و وسیله بود. همه رو برداشتم و توی یکی از کشوها جا دادم دو تا استند و وسیله های اضافی و ی مقدار لاک و دو تا رژ لب و گیره مو های اضافی رو گذاشتم خروجی 

کشو لباس های همسرم رو خالی کردم چند جفت جوراب و لباس زیر گذاشتم خروجی .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌لباس های باشگاهش رو هم گذاشتم داخل ی کیسه جدا که قاطی بقیه نشه هر بار کشو رو باز می‌کنه ی مقدار بدلیجات داشتم دوستشون نداشتم هدیه بودن اکثرا رفت خروجی . چند تا سررسید نو بدون استفاده اونا رو گذاشتم برا یکی از دانشحوهای خانواده . یسری رخت آویز و آویز شال ک همخونی نداشت با بقیه رو هم گذاشتم خروجی بدم خواهرم . برای سشوار ی پایه دیواری گرفته بودم همسرم نصب کنه کنار در حموم اونو گذاشتم جلوی دست ک فراموش نکنه . تمام مدارک پزشکی رو یک جا گذاشته داخل ی پوشه ک بزارم کمد های بالا . مدارک و اسناد مهم خودمون هم گذاشتم داخل یک کیف چرم و گذاشتم کنار تا همسرم بازبینی کنه . طلاهام داخل جلد کرم مرطوب کننده بودن اونا رو جا به جا کردم همه رو با هم گذاشتم توی ی جعبه چوبی طلا و ساعت ها رو همه رو گذاشتم کنار هم داخل یک جعبه و جعبه های اضافی رو رد کردم رفتن . خلاصه امروز خیلی کار کردم و الان جنازه ام 😖😖😖

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
بچه ها این شیشه روی اجاق گاز دقیقا چه کاربردی داره؟  دوستانی که گازشون مبله س نگهش داشتن یا ان ...

درش رو می‌بندن فک کنم 

من گازم صفحه ای هست ولی آجیم قبلا از اینا داشت گازش کنارسینک بود وقتی آشپزی ش تموم میشد گاز رو پاک میکرد درش رومیبست بعد ظرف ها رو می‌شست ک آب نپاشه بهش و کثیف بشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خسته نباشی دلاور

قربانت بخدا پوکیدم تازه اتاق یک روز دیگ کار داره حداقل چون فقط ریختم بیرون اونجوری ک به دلم باشه مرتب نچیدم 

درش رو می‌بندن فک کنم  من گازم صفحه ای هست ولی آجیم قبلا از اینا داشت گازش کنارسینک بود وقتی آ ...

اهان فکر خوبیه منم گازم کنار سینکه ولی حوصله ندارم هی درشو ببندم باز کنم پس کلا میذارمش خروجی 😁

ولی اگه فقط هرکسی که این سبک رو قبول داره توی نزدیکان خودش این سبک رو رواج بده کم کم سبک زندگیها درس ...

من دقیقا دارم توضیح میدم به خواهرم الان خواهرم روزی سه چهار پلاستیک زباله خروجی داره خخخ

نظرتون چیه تو ایتا تا روبیکا گروه بزنیم؟اینجا سایت عمومیه یه خرده عکس گذاشتن و حرف زدن سخته. بخصوص ...

دوستان دیگه هرطور راحتن

من نمیتونم 

کلا تو ایتا فقط دوتا گروه واجب کلاسی پسرم و قرعه خونگی دادم 

روبیکاهم اصلا پست نمیذارم اونجا هم چندتا صفحه ای که واجبه رو فالو دارم 

همین.

اینجا رو بیشتر دوست دارم

چون مرتب کاربرای جدید  و نامحدود میان و میرن و پستها و کامنتها و عکس ها برای خیلیا مفید میتونه باشه و پست ها تکراری نیست  این برام قشنگه

تبادل نظر چند نفر محدود برام خسته کننده ست 

بااحترام❤️

❌لایک❌