2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738597 بازدید | 44700 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبونه ساعت ۹ البته چون رفتم خونه مامان برا ادامه پاکسازی ها دیر شد. یه موز یه کاپوچینو بدون شکر

نوش جانتون.🌹

بچه ها من تو کشو لدازم ارایش وگل سرها وبدلیجات ولک وپد اینا به تفکیک گذاشته بودم.این چند وقت انقدر پاکسازی کردم الان همه ایناتو دوتا کیف لوازم ارایش متوسط جا شد.

کشوم متوسط وعمیق الان محتواش شد اینا:

دوتا کیف لوازم ارایش متوسط

عینک آفتابی،بادبزن.،کیف هندزفری ام،گردبندم بدلیجاتم که تو جعبه اش.

شادی صدام کنید
گلی بزار بره. من همون جا تو سالن همه چیز رو بخشیدمشون رفت. فقط خود لباس عروسی و تورشو اول دادم به چن ...

چه کار خوبی کردین. 🥰بله میخوام همراه با جامهای عسل بدمشون به یکی از اقوام که پسر و دختر مجرد داره و بگم اگه نمیخواشون بدشون به هر کی که خواست. 

نظرتون چیه تو ایتا تا روبیکا گروه بزنیم؟اینجا سایت عمومیه یه خرده عکس گذاشتن و حرف زدن سخته. بخصوص ...

به نظرم هم خوبه و هم نه. خوبیش همونطور که گفتین اینه که دیگه واسه حرف زدن و عکس گذاشتن همه راحتن و از طرف دیگه این تاپیک هم حیفه که زیاد جلو نره و بقیه که در اینده تاپیک رو میخونن از ادامه ی صحبتها محروم بشن. 

نظرتون چیه تو ایتا تا روبیکا گروه بزنیم؟اینجا سایت عمومیه یه خرده عکس گذاشتن و حرف زدن سخته. بخصوص ...

من موافقم ولی  یه  جا گروه بزنین که فیل تر نباشه منم بتونم بیام 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

من کلی کش مو چهل گیس ریز و سنجاق و گیره مو دارم  نمیدونم بزارم خروجی یا نه چون موهام بلنده  گاهی میبافم مدل دار ولی جدیدا حوصله بافت   ندارم یه کیف لوازم ارایشی پر کش مو  و... دارم تو کشو چتد ساله  کش جدید نگرفتم چند ساله همش مال قبلا هست 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من موافقم ولی  یه  جا گروه بزنین که فیل تر نباشه منم بتونم بیام

اگه بچه های ثابت وفعال موافق باشند گروه می زنیم.

در مورد کش مو در راستای منیمال بودن ونچرال بودن من تصمیم گرفتم تمام کش موهام وگل سرام تحریم کنم راستش فکر کردم حالا که خدا مهربون موهام بهم داده چرا از زیبایی شون بهره نبرم بپیچم لای کش وگل سر.تصمیم گرفتم موهام باز وبه اصطلاح ازاد ورها بذارم فقط چون رو تمیزی حساسم موقع اشپزی کاملا می بندمشون.

با این حساب نیاز به وروذی اکسسوری های مو هم ندارم چون تصمیم دارم تو مهمونی ها خانومانه هم موهان باز بذازم

شادی صدام کنید

اگه گروه توی بله باشه من دوست دارم خصوصا به هوای عکسا، همش می خوام عکس بزارم میگم ولش کن عمومیه.

ایتا و روبیکا رو دوست ندارم

از طرفی هم تاپیک یه جوریه که حتی گذری هم برا بقیه مفیده گروه بزنیم احتمالا بیشتر اونور خواهیم بود اینجا حیف میشه. 

اینه که نهایتا با هر تصمیمی موافقم

🧡 

سلام دوستان ،بخث قاشق چنگال شد ،سوالم اینه ،من واسه دم دستی دارم می‌خوام واسه مهمون بخرم،کامل بخرم؟!یا جدا جدا؟!چیا واجبه که بخرم  ،لوازم پذیرایی می‌خوام ۱۸نفر ه بگیرم قاشق چنگال ۱۸نفره چیز زایدی نداره؟اگه جعبه ای نگیرم چطوره؟!آخه جعبه و کنسول جاگیره ...ممنون میشم نظرتون و بهم بگید