2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738636 بازدید | 44700 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی های امروز:

یه کیف لوازم ارایش با یه پالت سایه با ۲ تا مداد لب و چشم با دو تا رژ گونه و ۵ تا سایه دوتایی چون زیاد بودن

۸ تا پلوور و بلوز و ۴ تا مانتو و یه پالتو و یه بارونی و دو تا کیف یکی دم دستی یکی مهمونی چون زیاد بودن

یه چمدون وه زیاد بود دستشم یه جوری شده بود با کاور مبلا که سالهاست استفاده نمی کنم با ۳ تا سبد نظم دهنده که خالی شدن و دیگه به کارم نمیان با ۶ تا شال و یه روسری بزرگ که دیگه مد نیست

۳ تا هم ژاکت چون دیگه نمی پوشیدم

ست آینه و شمعدان عید چون شمعدون های رو میز رو استفاده می کنم و آینه هم پارسال یه دونه دیگه خریده بودم

یه سری خودکار و روان نویس رنگی

امروز مجبور شدم که خارج کردنی ها رو تند تند اماده کنم چون کسی که میان و وسایل رو می برن و  تحویل نیازمندا میدن امروز اخرین باریه که میومدن و تا سال جدید هر چی بخوام رد کنم باید فعلا بره بالای کمد

همسرم سه بار کمک کردن وسایل رو ببریم خونه مامان که اونجا جمع بشه.

خیلی سبک شدم. چقدرم ادعای مینیمالیست بودن داشتم. 

هنوز بیشتر کمدای اتاق خودمون و  بیشتر کتابخونه و قسمتی از بالای کمدا مونده.

🧡 

منم امروز  یه دمپایی همسرم با صندل دخترم رو گذاشتم خروجی ...

۱جانماز و تسبیح   دادم مامانم بزاره مسجد ..

۲تا از پیراهنای شوهرمم  ک یذره رنگ و روشون عوض شده بود و دیگه نمیخاست بپوشه گذاشتم پلاستیک  یکی از دوستاش مکانیکی کار میکنه اونجا بعنوان لباس کار تنش باشه  همیشه لباساشو میده اونجا...

چقدر حس خوبیه  آدم حس سبکی میکنه

میدونین  من حالا حالاها  کار دارم برای مینیمالیست شدن واقعا   لازمه برای خونه زندگیم و مغزم

بعد درخواست باید چیکارکنم؟ چجوری شمارمو بدم من خیلی واردنیستم

صبر می کنیم درخواستمون پذیرفته بشه بعد شمارتونو تو ارسال پیام براشون بفرستین.

رو اسمشون بزنین بعد ارسال پیام

🧡 

سلام سلام..

منم امروز اتاقها و کشوها رو خونه تکونی کردم... 

باوجودیکه فکر میکردم هیچ چیز دورریختنی ندارم. 

یک پلاستیک تقریبا پر خروجی داشتم

دو تا هودی دخترم ک سالم بودن نو هم بودن فقط نزدیک یکسال نپوشیده و میگه دوسش ندارم. جفتشو گذاشتم خروجی.

ی شال بافت خودم ک دوسش نداشتم دیگه.

دو تا کیف ک با وجود سالم بودن و تقریباً نو بودن چون دیکه سلیقم نبود گذاشتم خروجی

دو تا بافت همسرم ک اونم دیگ نمی‌پوشید

. همه رو گذاشتم کنار گاری اشغالی ک اگ کسی نیاز داشت برداره😉

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

اصلا کار درستی نیست که تا یه تاپیک داره خوب پیش میره و انگیزه میده برای کار و انرژی و هدف مثبت میاید گروه پیام رسان میزنید و کسانیکه اینجا خیلی خوب با گروه پیش میرفتن رو بی انگیزه میکنید.

این تاپیک از سال ۹۷ فعاله

دوستانیکه میرن بسلامت 

و عزیزانیکه اینجا هستن امیدوارم که همتون هدف تاپیک رو که در صفحات اول بصورت مفصل بهش پرداختیم رو در زندگیتون بکار ببرید

و تمریناتی که از صفحه ۸ تاپیک هست برای یه خونه تکونی به سبک مینیمال انجام بدید

همگی موفق باشید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵