دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ها ما خونه جدید که اومدیم صاحبخونه کلی وسایل جا گذاشته بود
کلی ات و اشغال جمع کردم ازینور اونور خونه. همه رو گذاشتم تو پلاستیک. یه روز که اومدن وسایلشونو ببرن از تو حیاط شون گفتم اینارو هم ببرین با خودتون. منم رفتم سرکار بعد اومدم دیدم نصفشو نبردن. یه سری دبه و قابلمه و قاب عکس و ... با دو تا کمد و اینا بود، گذاشتن گوشه حیاط فک کنم دلشون نیومده بریزن دور. کمدشو که شوهرم زنگ زد بهشون گفت لازم نداریم ما هم به یکی که نیاز داشت گفتیم بیاد ببره. حالا به نظرتون من چیزایی که مونده بریزم دور یا بذارم بمونه؟ باید ازشون اجازه بگیرم یا اختیار دارم دیگه؟ چون دادم بهشون بازم نبردن! همش هم اشغاله ها چیز به درد بخوری نیست نمیدونم چرا دور نریختن
بچه ها کجا میرید اینجا حیفه جلو نره مینیمال های عزیز تو پیام رسان های دیگه عکس تو حافظه پنهان کوشی م ...
عزیزم اونجا حداقل میدونیم آشنا نیست از روی کاربری و عکس ولی اینجا امکان شناسایی هست و اینکه اینجا هم گزارش میدیم ولی عکس نداریم . و اونجا عکسو هم میشه حذف کرد اینجا امکان نداره