2777
2789
عنوان

با یه حرف پکر شدم

210 بازدید | 21 پست

یکی گفت استخاره با قران میگیره کفتم بگیر برام به نیت بارداری ببینم این ماه خبری میشه یانه، گفت خیر نیست اعصابم خورد شد هنوز پریودم و اقدام رو شروع نکردم ولی خیلی امید داشتم یه حرف چقدر میتونه رو اعصاب ادم تاثیر بزاره الان یه جورایی ناامید شدم 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استخاره فقط برای مواردی هست که سر دوراهی گیر کردی هیچ‌جور مشاوره و عقلانیتی راهکار نمی‌ده میخوای ببینی خوبه یا بد.پیشگویی که نمیشه بکنی باهاش.برا خودت نمیشه هی تفسیر کنی.نشنیدی میگن در کار خیر استخاره نیست؟

استخارت غلطه. مگ قران ابزار تفال و سرگرمی و پیش بینی هست!!!

دختر خوب وقتی نسبت ب کاری ۵۰ ۵۰ هستی و همخ جوانب سنجیدی نمیدونی چکار کنی استخاره میکنن

ان شالله همین ماه بارداری.ب امیدخدا

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
یعنی همه زندگیت رو براساس استخاره میچرخونی پس عقل و منطق خودت چی قدرت تصمیم گیری و انتخاب یا عقلت رو ...

من همینجوری کفتم وگرنه اینطور نیستم که بخوام همه چیزو استخاره کنم یا فاال بگیرم، ولی خب یه جورایی حالم رو بد کرد

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
ول کن بابا به خدا اعتماد کن

توکل به خودش ولی واقعا به حرف کوچیک خیلی ادم رو به هم میریزه

من همینجوری کفتم وگرنه اینطور نیستم که بخوام همه چیزو استخاره کنم یا فاال بگیرم، ولی خب یه جورایی حا ...

ربطی نداره هرعملی قاعده و قانون خودشو داره باید مراحلش رو سپری کنی

لباب اهم ولی لب گشودن مشکل

استخاره فقط برای مواردی هست که سر دوراهی گیر کردی هیچ‌جور مشاوره و عقلانیتی راهکار نمی‌ده میخوای ببی ...

درسته من همبنجوری خواستم ببینم چی میگه ولی خیلی انگار به هم ریخت منو

استخارت غلطه. مگ قران ابزار تفال و سرگرمی و پیش بینی هست!!!دختر خوب وقتی نسبت ب کاری ۵۰ ۵۰ هستی و هم ...

اره درسته، ممنونم عزبزم

ببین گلم استخاره روبرای یه کاری میگیرن ک تصمیم گیریش براش سخت باشه وندونی کدوم راهوانتخاب کنی نه برا ...

اره درسته، ممنونم عزیرم انشالله