2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738524 بازدید | 44697 پست

من امشب بد خواب شدم و هنوز خوابم نبرده😶 رفتم آشپزخونه رو چک کردم. 

خروجی های آشپزخونه:
یه برس و یه مسواک برای گاز پاک کردن
یه ظرف در دار (کهنه شده بود و ترک داشت)
دو تا سبد ارگنایزر (سایزشون نامناسب بود)
یه کفگیر کهنه
دو تا در پلاستیکی کهنه (ظرفشون شیشه ایه به عنوان کاسه کاربرد داره)
یه اسکاچ سیمی کهنه
یه مقدار روغن (نمیدونستم چی هست و استفاده نداشت)

عصری هم اتاق خواب رو چک کردم

خروجی کمد اتاق خواب:
یه روتختی کهنه پسرم
یه کیسه پارچه ای

دو ست لباس زیر قدیمی (که جایگزین شد)

بچه ها این شیشه روی اجاق گاز دقیقا چه کاربردی داره؟  دوستانی که گازشون مبله س نگهش داشتن یا ان ...

برای بعضی گازها لازمه حفظ تعادل گازه 

مامانم چندین سال پیش این شیشه روی گازش شکست کلا مجبور شد گاز رو عوض کنه و یه نو بگیره چون اصلا گاز تعادل نداشت  

بعضیام بعد از کار با گاز و تمیز کردنش شیشه رو میخوابونن 

اصولا شبها 

بعضی دیگه هم میگن برای اینکه چربی حاصل از سرخ کردن به کاشی های دیوار نچسبه اینجور گاز و شیشه ای مناسبه

در کل من گاز صفحه ای رو مبپسندم ولی چون با توجه به اینکه مستاجریم،امکانش نیست از همین مدل دارم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این شیشه روی اجاق گاز دقیقا چه کاربردی داره؟  دوستانی که گازشون مبله س نگهش داشتن یا ان ...

من گازم مبله هست وقتی گاز میخریدم خیلی گشتم که شیشه ی پشت نداشته باشه خوشم نمیاد 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خیلی باحاله این تاپیک 😍من بااینکه در راستای فنگ شویی خیلی وقته همش دنبال چیزای اضافه برا دور ریختنم و چیزای اضافی زیادی نگه نمیدارم،بازم باخوندن این تاپیک افتادم ب جون خونه زندگیم 🥰

چرا تنهاااا تو جامعه ای هستیم‌که میتونید برید به کارهای موردعلاقتون بپردازید و بعد از مدتی در راستا ...

این پست خیلی خوب بود❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

منم گازم فر دار هست درش سال اول تو اسباب کشی خورد شد  

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

من قبلا داشتم این مدل گاز . 

انداختم دور شیشو 

هیچ استفاده ای نداره

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

من از اون یه سری لباسی که گذاشته بودم بعدها ببرم باغ ، باز یه سریشو جدا کردم بدم خیریه .

لباس و کفش باغ هم گذاشتم تو یه کیسه دادم مامانم که بزارن تو باغشون بعدا ازشون بگیرم😁

بعد مامانا به ما رختخواب دادن کمد دیواری گرفته ، به مامانم گفتم خونتون جا داری من رختخواب ها بهت بدم بعدا ببرم باغ 🤣 حالا قراره خبر بده

اینجوری یه کند دیواریم جاش باز میشه

این ظرفم خیلی خیلی دوسش دارم ولی برام کاربردی نداره چون عمقش کمه و درش هم خیلی سنگینه فعلا دلم نمیا ...

این خیلی قشنگه ، حیفه عزیزم . من که همه از خلوتی خونه ام شاخ در میارن و هیچی هیچی نمی خرم و تازه همیشه در حال خلوت کردن بیشترم ، اینو نمی دادم بره . همینطوری بذارش یه جای خونه برای قشنگی یا توش نقل ، کشمش ، شکلات ، خرما بذار برای روی میز یا اپن .

اکثر افرادی که زندگی میکنن و خوش میگذرونن  پولشونو خرج تفریح میکنن و شاد هستن تو سبک زندگیشو ...

توروخدا یه راهی یه پیشنهادی بمن بدید 🥺 بازم عید و سال نو رسید و من بخاطر تنهایی فقط باید تو خونه بشینم😑 دوسال پیش با یکی از دوستام رفتم مسافرت خیلی خوش گذشت ک اونم بعد مدتی رفت و امد نکرد ! دلیلشم اینه میگه من دوس پسر دارم تو تنهایی اگ با کسی باشی خوبه چارتایی بریم بیرون !! 😑 امسال عیدش با تور رفتم شمال بخدا فرداش ک برگشتم زیر سُرُم بودم از بس بد بود و بد گذشت هم اتاقیمم خیلی اذیت کرد روزا دعوا داشت شبام تا صب هم با دوس پسراش تصویری حرف میزد میگفتی میخوام بخوام میگف خب بخواب😑 به مدیر تور هم گفتم گف الان کسی نیس جابجات کنم باهم بسازید 😑 دیگه از تنهایی رفتنم ترسیده شدم 😑 سالهای عمرم میگذره و من نمیتونم هیچ لذتی ببرم . خانواده و دوست و آشناییم نیس . همه ازدواج کردن و با خودشون میرن !! الان من چیکار کنم 😑

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )