2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738947 بازدید | 44705 پست

سه تا کارتن پستی داشتیم که گذاشته بودم اگه چیزی لازمه بفروشم استفاده کنم که منصرف شدم و دیدم لازمشون ندارم بیخودی نگه ندارم 

دادم به همسایمون که استفاده پستی داره ❤️

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من کلی اثاث خونه و کفش و لباس نو گذاشنم دیوار ولی این دیوار دیکه دیوار سالهای قبل نیست😁 نردم ...

موافقم باهاتون👌

من قبلا هرچی میخواستم بذارم فروش میذاشتم تو یه کانال،تو ایتا

بابت هر آگهی ۲تا۵تومن میگرفت 

ولی دیگه خسته شدم از جواب دادن به پیامها و هرروز رفتن به اداره پست،همسرمم چون تو مورد فروش باهام هماهنگ نیست نمیتونستم بهش بدم ببره پست.

ترجیح میدم هرچی از نو یا قابل استفاده لازم نداشتم بدم به مستاجر برادرم،یه پیام بهش میدم میاد میبره بنده خدا

❌لایک❌

من هال وآشپزخونه یه سره است.اشپزخونه ام باز 

نهار خوری گذاشتم جلوی اشپزخونه،کمی این ور تر یک دست مبل وتلویزیون ومیزش.سه تا گلدون طبیعی .

روی جلو مبلی ها چیزی نمی ذارم مگر گل طبیعی باشه.

روی میز تی وی دکوری ندارم.روی دیوار فقط یه ساعت.اهان بخاری ام داریم.بخاری کوچیک وجمع وجور

یه بخش دیگه هال که منتهی میشه به اتاق ها یه میز خاطره دارم[میز خاطره دوست ندارم داستان داره]روش ایینه شمعدون عقدم وعود وجای عود،کنارش صندلی راک

شادی صدام کنید
من هال وآشپزخونه یه سره است.اشپزخونه ام باز  نهار خوری گذاشتم جلوی اشپزخونه،کمی این ور تر یک د ...

زمان خرید عروسی همسرم میز ایینه شمعدون نخرید یادمه دلخور هم شدم ولی خداروشکر که نخرید.ایینه شمعدونم فقط عیدها سر هفت سین استفاده می کردیم بقیه وقتها تو کمد بود این خونه اومدیم همسرجان گذاشتش روی میز خاطره.

شادی صدام کنید
چقدر عالی ومرتب آفرین به سلیقه تون

نظر لطفتونه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
چه خوب واقعا❤️ نعمت بزرگیه،سایه شون مستدام ان شاالله💝

ممنون 

خدا عزیزانتون رو حفظ کنه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
میدونین نظر شما محترم...اما من مثل شما فکر نمیکنم...به نظر من مادر شما هر کدوم از اون لباسها رو با ع ...

منم به خاطر همین بار روانی و وابستگی ش میگم.

ناخودآگاه آدم عذاب وجدان میگیره. اگر نبود اصلا مجبور نبودم بین خروج یا نگه داشتنش انتخاب کنم