2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738975 بازدید | 44705 پست
اینا +یه شال بافت گذاشتم خروجی.این جعبه نخریدم هدیه بود. انگشتر ورشو نخرید زود سیاه میشه اون بندانک ...

کشوی لدازم ارایشی بهداشتی ام داره خالی میشه تصویر ذهنی بهتون بدم یک ششم اش وسیله است:

وسایل ارایش+گل سرا+عینک آفتابی+مقدار کمی بدلیجات.

همش تو یه کیف لوازم ارایش متوسط جا میشه.

شادی صدام کنید
من حتی پیامای وتماسای گوشیمم حذف میکنم اضافه هارو خخخ

منم کلا تماسارو هربار فرصت کنم همه رو پاک میکنم تو پیام هامم فقط برا بانک یدونه رو نگه داشتم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم اونایی که خیلی نو مونده بودن رو دادم به نیازمند لباسای دخترم که کهنه شده بودن رو دستمال کر ...

کار خوبی میکنی عزیزم با دادن لباس به نیازمند ثواب زیادی میبریم منم قبلنا زیاد میخریدم و‌ قبلی ها رو میدادم ولی چند وقتیه به دلیل شرایط اقتصادی بدمون اونقدر نمیخرم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
خانما عیدتون مبارک 😍تو پذیرایی شما چه وسایلی دارین  کلا  ؟

من فقط سرویس مبل و غذاخوری، روی میزها هم کامل خالیه 

(اما چوب خود مبل ها خیلی شلوغه، پارچه اش رو ساده برداشتم اما بازم شلوغه) 

یک ساعت و یک تابلو بسم الله به دیوار 

یک راهرو هم هست که متصل به پذیرایی هست یک کنسول جمع و جور دارم برای سجاده و چادر نماز و اینه و شمعدون رو هم روش گذاشتم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
شما ها ویترین یا بوفه هم دارید که کلی ظروف کریستال و برنجی توش باشه

نه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خیلی دنیای ترسناکیه ! حس کنی فقط باید ورودی داشته باشی و جمع کنی و اصلا دور ریز نداشته باشی رها نی ...

مامان من خداروشکر تو اون دنیا ترسناکه نیست 😅

تو چیدمان خونه که کاملا مینیمال هستن اما تو بقیه وسایل خیلی چیزی دارن اما خیلی هم راه میان سر پاکسازی، کافیه من یکم وقت بزارم و برم سر وقت کمد هاشون 

گاهی ما میخوایم چیزی از وسایل خودمون بندازیم دور میگن حیفه و ننداز و.... اما وقتی یکم براشون توضیح میدم سریع موافقت میکنن 

باهاتون موافقم در مورد کیف پول. من هر جا برم با هر نوع کیفی حتما کیف پول همراهم به همین دلیلی که شم ...

وای چقد عاااالی افرین بهت 

یعنی هیچ جای دیگه خونه لباس نداری  همشون تو کشو پاتختی؟ خیلی خووووبه واقعا شایسته مدالی 😍🌸

من لباس خونگی های زمستونیم اینقدر حجیمن فقط یه قفسه از کمد رو گرفتن

اینم قبل و بعد کمدم تمام مانتوها و ساحلی ها و شومیز و کت های مجلسی اینجاست

عالی 👏👏👏

دیگه حسابی پاکسازی شد 

اون لباس های بلند رو مخصوصا اونی که حریر هست و شاید کمتر چروک بشه رو میتونید تا بزنید و از قسمتی که شلوار رو با چوب لباسی آویزون میکنیم آویزون کنید که هم قد با بقیه لباسها بشه 

این کمد مامانمه، منم خیلی درگیر بودم با قد لباسهاشون و اینطوری چیدم ، گفتم بگم شاید به دردتون بخوره 

یک سمت مانتوهاست، یک سمت پیراهن ها و وسط هم کت و دامن ها 

عزیزانم بنظرتون این کیفو رد کنم بره؟ اگه دقت کنید ازقسمت بالاش همش جلو هم پشتش داره پوست میندازه و ...

اگه دیر نشده 😅 بگم، موافقم با رد کردنش 

منم کیف عقدم رو که به همین وضع افتاده گذاشتم تو خروجی ها 

‏+این ماه حقوقم رو بریزن به خدا دیگه میدونم چیکار کنم بیست دقیقه بعد از واریز حقوق _خوب این هودی ر ...

👍🏻🤣

اینا خروجی های کمد دیواری اتاق خودمون هست 

اول تلاش برای فروششون میکنم و اگه نشد رد میکنم