2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از پبش نیازهای منیمال شدن این که پیشگیری کنیم. پیشگیری بهتر از اینکه وسیله ای وارد بشه وندونیم ...

من یه دوره ای وحشتناککککک زیاد کتاب میخریدم.

یکی دو ساله استفاده مو از اپ طاقچه و فیدیبو خیلی بیشتر کردم. 

هم اینکه به خودم قول دادم تا مثلا ۲۰ تا کتاب رو نخونم نمیتونم کتاب جدید بخرم.

هر کتابی که خیلی دلم بخواد چاپیش رو بخرم میرم تو حساب کاربری م تو سایت پردیس کتاب (یه کتابفروشی معروف و بزرگ تو مشهده) میذارمش تو لیست علاقه مندیهای اونجا.

اینطوری اسمش رو فراموش نمیکنم.

هر موقع بخوام بخرم میرم به اون لیست سر میزنم از ۷۰ تا مورد مثلا ۲ تا یا ۳ تایی که بیشتر از همه دلم میخوادشون یا واجب تر هست رو انتخاب میکنم برای خرید.

اینجوری تونستم ورودی کتاب رو کنترل کنم.

بچه ها شما دم کنی واسه برنج استفاده می‌کنین؟وای خدا من یک عالمه دم کنی از سایز کوچیک تا بزرگ داشتم.گ ...

من نه دم کنی استفاده نمیکنم..‌‌بنداز برره 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من یه دوره ای وحشتناککککک زیاد کتاب میخریدم. یکی دو ساله استفاده مو از اپ طاقچه و فیدیبو خیلی بیشتر ...

منم همین طور .. یکساله کتابهام شده پی دی اف یا پادکست. دگ کتاب کاغذی نخریدم... ی سری هم دادم کتابخونه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
بچه ها شما دم کنی واسه برنج استفاده می‌کنین؟وای خدا من یک عالمه دم کنی از سایز کوچیک تا بزرگ داشتم.گ ...

نه اصلاا فقط واسه کیک درست کردنی استفاده میکنم..فقط یه دست ۳تایی دارم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بچه ها من از ظرفی سرویسم استفاده نمی‌کنم.کاربرد بعضیاشم نمیدونم...دیگه گذاشتم توی کارتن جدا که توی د ...

او دوتا درازا جای کره پنیره..

یکی هم جا دستمال کاغذی...

اون فنجون دسته داره شیر ریز

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چه ایده خوبیه... اینطوری از خرید هیجانی کتاب هم جلوگیری میشه

آره خیلی خوب شده.

از اول سال فکر کنم فقط سه تا کتاب جاپی و ۴ تا کتاب الکترونبکی خریدم در حالیکه سالهای پیش سالی ۴۰ تا میخریدم😑

تازه خیلی استرس میگرفتم کتابخونه مو میدیدم 

فکر اینکه کی اووون همممه کتاب رو بخونم واقعا کلافه م میکرد.

الان خیلی کتابخونه م خلوت شده

احساس کلافگی دارم عملا نصف وسایل خونه ام اضافه است. حتی وقتی می ذارم تو پنتری یا می برم خونه باغ ح ...

فعلا یک کم صبر کن... منم این حس دارم... بخصوص امروز که دیدم سماور و پلوپزم استفاده نمی‌کنم و مادرم برام تهیه کرده...

فکر کنم بهتره به قول دوستمون  فعلا جلوی ورودی ها بگیریم و نتیجه اش چند سال دیگه ببینیم.