2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
بچه ها شما نون خشک ها کجا نگه می دارین که کپک نزنه؟من برای  یک پسر افغان جمعش می‌کنم اما گاهی د ...

بالکون ندارید یا بزارید تو یخچال من خیلی کم دور ریز دارم چون به اندازه میگیرم و اگر کمی نشه خورد تهدیگ میکنم یا میزارم خشک بشه  آسیاب میکنم میدم به پرنده ها

دقیقا . من اتاق خواب خودمون رو خیلی خلوت و تمیز کردم . به لطف این تاپیک این کارو کردم . خدا خیر بده ...

منم از وقتی این تاپیکو پیدا کردم هر دفعه میرم یه سر به کمدی کابینتی قفسه ای میزنم و پاکسازی میکنم 

استراحتام باز میام سروقت این تاپیک 

این دو ماه اصلا خرید لباس و وسیله ای نداشتم 

هرچی دیدم اندازم نیست یا استفاده نمیکنم دادم به نیازمند...

استاتر چقدر ثواب کردی خداییش با این تاپیک 

در پناه حق باشی گلم 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا جایی که ازم بر بیاد خرده‌نون ها کنترل می کنم زیاد نشه.همون مقدار کم هم همسرم می بره خونه باغ برای مرغ ها.

دم کنی سه تا دارم استفاده می کنم.

دستکش فر ندارم وحتما باید بخرم چون زیاد با فر کار می کنم گه گداری دستم می سوزه تو خریدش دیر هم شده.

شادی صدام کنید
بچه ها شما نون خشک ها کجا نگه می دارین که کپک نزنه؟من برای  یک پسر افغان جمعش می‌کنم اما گاهی د ...

اگه نون ها بیرون کپک میزنه از رطوبته عزیزم 

بذار تو یه سبدی که هوا رد و بدل بشه مثل این صافی های آبکش برنج. دور از بارون و ترجیحا جلو آفتاب. بعد که خشک شد بریز تو گونی 

اگه هنوز نرم هستن از سفره تو کیسه نایلونی یه گونی یا کارتن بریزی چون رطوبتش از بین نرفته باز کپک میزنه 

من دور ریز نونمون کمه 

میذارم خشک بشه بعد میکوبم میریزم تو باغچه برای پرنده ها

نرمه های اضافه برنج هم براشون میریزم 

کلی پرنده از طلوع تا غروب آفتاب میان و میرن 

خیلی لذت بخشه❤️ 

❌لایک❌

کتاب هایی که استفاده می کنیم جزو پرفروش ترین کتابهای ایران وجهان وارزش سالها نکهداری دارند.در این مورد قصد مینیمال شدن ندارم ومرتب کتاب می خریم هر دومون.با تولد دخترم احتمالا کتابهای مربوط بهش اضافه میشه واز الان نیاز به یه کتابخونه بزرگ داریم.

شادی صدام کنید
کتاب هایی که استفاده می کنیم جزو پرفروش ترین کتابهای ایران وجهان وارزش سالها نکهداری دارند.در این مو ...

منم کتاب خوندنو خیلی دوس دارم.

کتابخونه سفارش دادم سه هفته س نجاره نیومده هنوز.

کتابام همه تو کمد ولو شده😪

یکی از پبش نیازهای منیمال شدن این که پیشگیری کنیم.

پیشگیری بهتر از اینکه وسیله ای وارد بشه وندونیم باهاش چیکار کنیم.باید سطح نیازامون بسنجیم وبببنیم تا چه حد بدون خرید وسیله جدید میشه کار پیش برد.

شادی صدام کنید
کتابهای دانشگاه خیلی وقت پیش گذاشتم خروجی.

منم همینطور.

هر از گاهی بعضی کتابها رو چک میکنم و میذارم خروجی.

پسرم هم کلی کتاب داره. البته تا الان فکر کنم صد تایی ش رو گذاشتم خروجی. خیلی کوچیک بود پاره میکردشون. بعضی هاشون رو هم انقدر خونده دیگه نگاه نمیکرده رفته خروجی.

اما هنوزم زیاد داره.

خودم از اپ فیدیبو و طاقچه هم خیلی استفاده میکنم

احساس کلافگی دارم عملا نصف وسایل خونه ام اضافه است. حتی وقتی می ذارم تو پنتری یا می برم خونه باغ ح ...

فعلا بذار جایی که جلو چشمت نباشه 

مثل انباری 

رو کارتنم بنویست توش چیه که هی نری سراغش واسه پاکسازی

من با یه سری وسایلی که فعلا ازش استفاده ندارم و همسرمم اجازه اهدا یا فروشش رو نمیده همینکارو کردم 

گاهی یه چیزی که فکر میکردم بهش نیاز ندارم واقعا به کارم اومده یا برعکس،دیگه اون موقع گذاشتمش خروجی چون دیگه همسرمم یادش رفته و خودمم  قانع شدم که نیازی بهش ندارم 

❌لایک❌