2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

من الان بلند شدم یه بارونی که حسابی پوشیدمش

یه دامن پلیسه که یکیار هم نپوشیدمش....اتاق پرو کوچیک بود ندیدم پشتش بد می مونه اومدم خونه متوجه شدم....

دوتا دکوری جا شمعی گذاشتم تو پلاستیک فردا ابجی ام اومد میدم ببره بده به کسی که نیاز داره.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه چقدر خوب نگفته بود تو چند مدت اینقدر جمع کرده بود  من خودم قصد دارم سالها جمع کنم بهش دست ...

ارزش پول داره به شدت پایین میاد نمیشه این کار رو متاسفانه انجام داد 

هی باید تبدیلش کنین

بچه ها در کنار گزارش خروجی ها ویژگی های یه خرید درست هم بگید.مثلا همین که ما می گیم

خرید ابکش ولگن استیل بهتر از نوع پلاستیکی اش 

یه نکته مهم تو خرید.در بقیه موارد اعم از پوشاک تا وسایل خونه تا ارایش وبهداشتی بگید.

شادی صدام کنید

من خودم دوتا بوفه جهیزیه ام یا می فرستم خونه باغ یا میدم همسرم بذار خروجی بعد به خواهرم گفتم می خوام به جاش ااینه کنسول بگیرم که میشه وسایل پذیرایی توش گذاشت 

یه کم فکر کرذم دیدم برای سبک زندگی ما داشتن کتابخونه واجب تره.پس ااینه کنسول هم کنسل شد.

شادی صدام کنید
بچه ها شما نون خشک ها کجا نگه می دارین که کپک نزنه؟من برای  یک پسر افغان جمعش می‌کنم اما گاهی د ...

من اول میزارم تو یه بشقاب خشک بشه یه روز دو روز بعد انتقال میدم به کیسه یه کیسه دسته دار شد میزارم بیرون 

البته الان یه مدت خیلی زیاده دور ریز ندارم دیگه 

این کتابخونه خیلی می پسندم متعلق به نیما کرمی مجری صداوسیمااست

کتابخونه قبلی م رو از این عکس ایده گرفته بودم

همینجوری نشیمن داشت اما سفید بود چوباش

گوشه هال نصبش کردیم اما موقع فروش خونه دیگه نمیشد بیاریمش چون دیوار رو خیلی خراب میکرد.

خیلی دوسش داشتم

تا جایی که ازم بر بیاد خرده‌نون ها کنترل می کنم زیاد نشه.همون مقدار کم هم همسرم می بره خونه باغ برای ...

وقتی از دم کنی استفاده می‌کنید پلو خوش مزه تر میشه؟من اصلا استفاده نکردم.همینطوری در قابلمه می‌گذارم و میرم....