2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
امروز چ چیز خوبی از شما یاد گرفتم هیدوا جان.. ک با هر مبلغی میشه طلا گرفت . مرسی ک یادم دادی خواهری ...

خواهش میکنم گلم 

استاتر تو پست های اولیه تاپیک نوشته بودند که با جلوگیری از خریدهای هیجانی و اسراف تو هرچیزی،این پولش رو میشه پس انداز کرد برید مسافرت،یه وسیله بزرگی برای خونه زندگیتون بخرید،برید تفریح کنید و .....

شما هم با این نمونه پس انداز(طلاهای خرد و کوچیک) به همون اهداف میرسید ان شاالله 

💝💝💝💝

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وآقا سکه پارسیان دویست تومن هست؟بعد واسه پس انداز خوبه؟ارزشش کم نمیشه؟

گلم طلا هیچ وقت کم ارزش نشده 

بیشتر شده کمتر نشده 

نمیدونم کدوم کاربر بود گفت من واسه این قلک میگیرم که بتونم سالها به این پول دست نزنم 

خب میتونید سالها به این نوع پس انداز سکه دست نزنید 

❌لایک❌
کاش هیدوا جون میومد خوب راهنمایی می‌کرد که به صرفه هست پارسیان بخرم اگر با دویست تومن بشه خرید من می ...

شمش های کوچیک درصد و اجرتش از سکه کمتره گلم 

اگه طلای آب شده هم بگیرید که دیگه هیچی کسری ندارید 

مثلا با ۵۰۰ تومن یه ورق خیلی نازک اندازه نخود بهتون طلا آب شده میدن 

اینها کم کم خودش زیاد میشه عزیزم 

اولش شاید اصلا به چشم نیاد

❌لایک❌

بچه ها یادم نمیاد اینجا گفتم یا تو تاپیک پس انداز

مثلا پولتون میشه ۲ میلیون با همسرتون برید طلا فروشی اندازه دوتومان یه پلاک طلا بردارید حالا شد دو ونیم اون پونصد همسرتون می ذاره.

یا سکه گرمی بخرید ربع سکه بخرید هر چقدر که بودجه دارید یکی ده تومان دستش یکی یه میلیون از این خرجای هوسی واضافه بزنید کلی پول دستتون جمع میشه.

ولی طلایی که خریدید حداقل یکی دوسال نباید دست بزنید.

میگم حداقل اگه حالا بیشتر هم نگه دارید چه بهتر.

باز خرید ربع سکه یا نیم سکه خوبه گرون میشه ضرر هم نداره

خرید طلا هم خوبه شاید زمان فروش کمی ضرر کنید البته اگه صبر کنید چندسال ضررنمی کنید ولی خوبیه طلا این می تونید استفاده هم بکنید

شادی صدام کنید
قاشق چنگال و کفگیر ملاقه و ... دم دستی + سفره و سفره پاک کن و نمگیر و زیرانداز کوچیک دم دستی که استف ...

به به

چه لذتی داره مرتب و تمیز بودن و از همه مهمتر اینکه از وسایلی که داریم نهایت استفاده رو میبریم

❌لایک❌

در مورد دستمال های آشپزخونه دستمال های من ایناست:

دستمال پاک کردن ظروف برقی:از یخچال لباسشویی تا مولینکس وهمزن :بعد استفاده می شورم خشک می کنم می ذارم تو کیسه فریزر روشم برچسب زدم دستمال وسایل برقی که با بقیه دستمال ها قاطی نشه

دستمال پاک کردن کابینت ها:به همون روال بالا.

سه تا دستمال برای پاک کردن ظروفی که بعد از شستشو باید بره کابینت 

این ها دستمال های اصلی آشپزخوته ام.

چندتا دستمال متفرقه هم دارم برای پاک کردن گاز وروی پیشخوان وسینک که یا می خرم یا تازکی از یه شالی که نیاز نداشتم استفاده کردم برای اولین بار

شادی صدام کنید

امروز رفتم سراغ کتابخونه و چند تا کتاب که خوندم و دیگه نمیخام گذاشتم کنار.بعضی کتاب ها یکبار خوندنش کافیه و میشه داد کس دیگه ای بخونه.اما بعضی کتابا چند بار باید خوند.

یک مشکل دیگه در مورد خرید کتاب،شوهرم هست که از این خانومایی که میان اداره اش کتاب میخره...