2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735204 بازدید | 44652 پست
ببین اصلا چیز اضافه یدیقه هم نگه ندار... من میرم خونه مادر شوهرم عصبی میشم واقعا انقد چیزای چرت و پر ...

😁

منم خیلی خوب شدم

از دو س سال پیش شروع شد

تازه ب اینجایی ک‌ هستم رسیدم 😅

وگرنه انننقد داشتم ات و اشغال ک باورت نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سبد پیک نیک منیمال برام بچینید تا اینجاش می دونم سبدسایز متوسط،سیخ ۶ تا،زیر انداز

لیوان ی بار مصرف. سفره یک بار مصرف. نمک و فلفل. قند و چای

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
سلام دوستان تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره 🤭بخونید خوبه  بیشتر از یک میلیون و ۵۰۰هزار بازدی ...

من فک کنم باید تاپیک مدیریت هزینه ها رو بخونم 😁

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

بچه ها من تاپیک زدم هنامیک جون تگ کردم وبخش اول لیست جهیزیه گذاشتم

دختر آفتابم ظرف های غذا وبادبزن اضافه کردم خودمم بادبزن دارم همیشه

هستی جون ترجیحم اینه از سفره وظروف یکبار مصرف استفاده نکنیم چون قابل بازگشت به چرخه طبیعت نیست،نمک وفلفل وقند وچای معمولا بسته به موقعیت پیک نیک بر می داریم 

بیشتر هدفم لیست خرید لوازم

شادی صدام کنید

استقبال از تاپیکم صفر حتی یه کامنت ولایک نگرفت الان اگه تیتر می زدم شوهرم فلان بهمان قشنگ سه روز می رفت تو پر بازدید،واقعا امثال لیلی دیلی خیلی قدرت دارند که تونستند همچین صفحه ای راه اندازی کنند وخیلی ها از طریق لیلی با این مبحث‌اشنا شدند همینطور هنامیک جون که ما اینجا دور هم جمع کرده ولی من ناامید نمیشم روزهای اینده هم در مورد بخش های دیگه تاپیک می زنم

شادی صدام کنید
استقبال از تاپیکم صفر حتی یه کامنت ولایک نگرفت الان اگه تیتر می زدم شوهرم فلان بهمان قشنگ سه روز می ...

من رفتم لایک کردم تو‌ناامید نشو هرچیزی زمان میخواد

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

امروزم خروجی زیاد داشتم😬😬دوتا گل تزئینی که سوغات بود خیلی رو مخم بود رد کردم 

دوتا سبد تو کشوهای بود خریده بودم واسه نظم دادن که مدام بچه ها به هم میریختنش همه وسایل مثل هندزفری و سیم شارژ موبایل و سیم برای برق و چندتا سیم جزء وسایل شوهرم بود به کابل برای وقتهایی میریم بیروت شبها میمونیم اینا همه رو دونه دونه با کش مو از این چهل گیس ها مرتب بستم گذاشتم توی همون سبدها يه گوشی خراب که همین چند روز اخیر بچم انداخت تو سینک پر از آب دیگه روشن نشد فعلا نگهش داشتم و دوتا کارتن موبایل که ضمانت دارن هنوز همه رو گذاشتم تو سبدها مرتب رفت بالای کمد دیواری

یه کشو خالی شد فعلا چیزی نذاشتم داخلش

یه جانونی از اینا که روی سرویس عروس هست اسمش یادم نیست اونم دادم شوهرم برد مغازه وسایل بذاره داخلش اونقد ذوق کرد که بهش دادم گفتم ببر انگار خیلی به دردش میخورد🤣

داروها رو ریختم بیرون یه سری پماد و قرص و سرنگ اینا رفت خروجی و باقیمانده قرصهایی که خالی بود قیچی کردم

یه دبه بزرگ دادم شوهرم برد مغازه 

یه سرویس کارد دارم که ساطورش رو بابام برد استفاده کنه قبلا حالا شوهرم چندبار گفته ساطور رو نیاوردی سرویس کارد ناقص شده در صورتی که من اصلا از سرویس چاقوها استفاده نکردم اصلا روم هم نمیشه از بابام بگم ساطور رو بده زشته آخه دیگه نشستم فکر کردم گفتم یکی اینکه سرویس رو لازم ندارم یکی اینکه روی پس گرفتن وسیله رو ندارم پانصد تومن پس انداز دم دستی تو کیفم دارم گفتم به شوهرم الکی بگم بابام ساطور رو لازم داشت بهم گفت سرویس کارد بفروش بهم پولش بهت میدم در عوضش پول پس انداز خودم نشون شوهرم بدم بعدم جلو خودش بندازم قلک و سرویس رو همینجوری ببرم خونه مامانم🤐😅😅به نظرتون دروغ مصلحتی حساب میشه؟😢

❤️لیست جهیزیه کاربردی برای عروس خانم ها❤️ ❤️بخش آشپزخونه❤️ 🏠وسایل بزرگ:یخچال،اجاق گاز،ماشین لباسش ...

عزیزم ممنونم از توضیحات خوبتون فقط به نظرتون سرویس ۱۲ نفره کافیه؟ البته مال منم ۱۲ نفره ست حس میکنم کمه. کاش از همون اول ۱۸ نفره خریده بودم. الان دیگه نمیدونم یه دست از همون طرح رو میتونم پیدا کنم یا نه. 

2810