2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735550 بازدید | 44665 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤️لیست جهیزیه کاربردی برای عروس خانم ها❤️

❤️بخش آشپزخونه❤️

🏠وسایل بزرگ:یخچال،اجاق گاز،ماشین لباسشویی،فرش،پرده

وسایل برقی:آب میوه گیری،مخلوط کن،مولینکس،یا غذاساز که همه اینا داشته باشه،همزن برقی

وسایل پذیرایی از مهمان:سرویس چینی ۱۲ نفره،سرویس ارکوپال ۱۲ نفره که هم برای مهمان خودمونی استفاده بشه هم تعدادی اش برای استفاده روزمره عروس وداماد ومهمانی که تعارف ندارند.

سرویس قاشق چنگال مهمان،

سرویس پذیرایی بسته به سلیقه عروس خانم چه چینی چه بلور چه کریستال چه چوب که شامل:میوه خوری،شیرینی خوری،پیش دستی،قندان،آجیل خوری،استکان یا فنجان پذیرایی،سینی پذیرایی

🏠سرویس قابلمه یک دست ،دوعدد قابلمه در دوسایز ویک عدد ماهیتابه برای استفاده روزمره،یک ابکش ویک سینی برای استفاده روزمره،قاشق وچنگال ۶ نفره برای استفاده روزمره

کتری وقوری،جا قاشقی کنار سینک

شادی صدام کنید
❤️لیست جهیزیه کاربردی برای عروس خانم ها❤️ ❤️بخش آشپزخونه❤️ 🏠وسایل بزرگ:یخچال،اجاق گاز،ماشین لباسش ...

🏠سرویس پارچ ولیوان:۲ عدد پارچ و۱۲ عدد لیوان،

جای ادویه کنار گاز،جای قند وشکر به سلیقه عروس خانم می تونند از بانکه های تکی استفاده کنند،۶ عدد بانکه جای حبوبات.

۶ عدد بانکه جای دمنوش ها.

دو عدد اب کش ولگن در دو سایز،جای برنج وسطل زباله.

رنده یک عدد،

🏠سرویس دم کنی:سه عدد دم کنی،دو عدد دستگیره ،یک جفت دستکش فر،یک سفره مهمان ویک سفره دم دستی

کاسه آبگوشت خوری ۶ عدد برای مصرف آش یا آبگوشت

۲ عدد گلدان 

شادی صدام کنید
منن انقد دارممممم کم کم دارم پاکسازی میکنم 😵‍💫

ببین اصلا چیز اضافه یدیقه هم نگه ندار... من میرم خونه مادر شوهرم عصبی میشم واقعا انقد چیزای چرت و پرت دارن دوروز اونجارو بدن دست من عینه ی دسته گل تمیزش میکنم...

ولی ب من چه 💔😂

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
توو گروهای انلاین شاپا خیلیا تبلیغ میخواستن وردارن باهلش کنسل کردن

من راستش انفالوش کردم. بخاطر همین جریانات اخیر. متوجه شدم چ موضعی داره و کدوم طرفی هس. واسه همین دیگع بدم اومد ازش

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
بچه ها یه سبد پیک نیک منیمال برام بچینید تا اینجاش می دونم سبدسایز متوسط،سیخ ۶ تا،زیر انداز

یه سینی پلاستیکی 

به تعداد افراد خانواده لیوان قاشق چنگال و بشقاب (گود ترجیحا که بشه داخلش آش و ... هم سرو کرد)

چاقو

فلاسک

2810