2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735307 بازدید | 44658 پست
🏠سرویس پارچ ولیوان:۲ عدد پارچ و۱۲ عدد لیوان، جای ادویه کنار گاز،جای قند وشکر به سلیقه عروس خانم می ...

من جای حبوباتم ۶ تاست ولی برام کمه. برای مثال الان نخودها رو توی دو تا بانکه ریختم چون جاشون تو یکی نبود. چند تاشون کمتر از یه کیلو حبوبات جا میگیرن. دو تا سایز بزرگ گرفتم دو تا متوسط و دو تا کوچیک کاش همه رو بزرگ و یه اندازه میگرفتم.

شما چیزهایی مثل جو، کشمش، زرشک و لیمو عمانی رو تو چی گذاشتین؟ من برا اینا جای مشخصی ندارم از تو پلاستیک درشون نیاوردم و همه ی پلاستیکها رو تو یه سبد گذاشتم. 🙄☹️

عزیزم ممنونم از توضیحات خوبتون فقط به نظرتون سرویس ۱۲ نفره کافیه؟ البته مال منم ۱۲ نفره ست حس میکنم ...

ببین گلم ۱۲ نفره یا ۱۸ نفره بستگی به سبک زندگی افراد داره 

ما اگه می گیم ۱۲ برای اینکه میانگین افراد در مهمونی ها در نظر می گیریم.وگرنه همون ۱۲ نفره هم من می شناسم زوج هایی که مهموناش بیشتر از ۸ نفر نمیشه.خانواده هایی هم هستند که مهمون هایی ۳۰ نفره دارند.شما در این مورد به نیاز خودتون نگاه کنید

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جای حبوباتم ۶ تاست ولی برام کمه. برای مثال الان نخودها رو توی دو تا بانکه ریختم چون جاشون تو یکی ...

ببین عزیزم استاندارش اینه هر بانکه حالا شیشه ای فلزی پلاستیکی هر چی برای حدودا یک کیلو حبوبات این عرف اش.

دیگه بقیه اش باید تو پلاستیک نگاه دارید یا تعداد بیشتری بانکه تهیه کنید مثلا دوتا بانکه برای لوبیا قرمز.سایز بزرگترم بخواهید تهیه کنید من به شخصه کابینت ام جای برای بانکه های بزرگ نداره.

شادی صدام کنید
امروزم خروجی زیاد داشتم😬😬دوتا گل تزئینی که سوغات بود خیلی رو مخم بود رد کردم  دوتا سبد تو کش ...

خسته نباشی گلم 

این دروغ محسوب نمیشه عزیزم 

جهیزیه خودته 

این کارت فقط برای جلوگیری از غر زدن همسرته و آرامش زندگیتون

❌لایک❌
من جای حبوباتم ۶ تاست ولی برام کمه. برای مثال الان نخودها رو توی دو تا بانکه ریختم چون جاشون تو یکی ...

من تو سرویس پلاستیک جهیزیه ام تعدادی ظرف یخچال وفریزر بود بسته به نیازم می ریزم تو اون ها مثلا یه بار تو اون ظرف سبزی اش می ریزم اون زمان مثلا جو استفاده ندارم زمان دیگه توش جو می ریزم گردشی دیگه

شادی صدام کنید
امروزم خروجی زیاد داشتم😬😬دوتا گل تزئینی که سوغات بود خیلی رو مخم بود رد کردم  دوتا سبد تو کش ...

چقدر خروجی چقدر عالی

من چسبیدم به مبل وگرنه دلم می خواد پاشم کلی وسیله بذارم بیرون

عزیزم سزویس چاقو اگه جزو جهیزیه ات اصلا همون دروغ مصلحتی هم نکو سرویس با جاش بده به پدرت.

چون گفتی استفاده هم نمی کنید

شادی صدام کنید
منن هیچ وقت فکر نمیکردم انقد الگو و معروف شده باشه 😁 مث بقیه بلاگرا بود دیگه حمیده دانشور تو ...

اره لیلی ترکوند😐🤩

حمیده دانشورم تو کار پاکسازیه؟

کو برم فالوش کنم 🤩

عزیزم ممنونم از توضیحات خوبتون فقط به نظرتون سرویس ۱۲ نفره کافیه؟ البته مال منم ۱۲ نفره ست حس میکنم ...

به نظر من کم نیست البته به متراژ خونه هم بستگی داره ایا تا به حال از ۱۲ نفر بیشتر مهمون داشته اید؟

من چون خونم کوچیکه اصلا بیشتر از ۱۲ نفر دیگه جا واسه نشستن نیست بنابرابن سرویسم ۱۲ نفره ست،جالبه بدونید من اصلا سرویس جهیزیم رو باز نکردم چون هرجا رفتم کابینتام کمه و جا نمیشه ، هنوز بعد از ده سال آکبنده😐😐😐 چند دست بشقاب پلو خوری جدا داشتم از همونا استفاده کردم تو این سالها ، اصلا نیازی به سرویس چینی نداشتم نمیدونم چرا خریدم 

سلام دوستان 

امروز فقط کارهای روتین منزل رو انجام دادم 

ان شاالله امشب پاکسازی رو ادامه میدم 

میخوام اضافه های یه سبد اسباب بازی های پسرم رو بذارم خروجی و اینکه یکی دوتا کمد آشپزخونه رو تمیز کنم اگه چیزی بود که خیلی وقت بود استفاده نکردم یا برنامه ای برای استفاده ش ندارم بذارم خروجی.

در ضمن یه شلوار کار همسرم رو بااجازه خودش!!! انداختم سطل آشغال دیگه طوری له شده بود که هیچ مدله قابل استفاده نبود! 

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

❌لایک❌

من از شیشه ی سس استفاده میکنم ، هر وقت سس مایونز میخرم از همون مارک میخرم که یک دست باشه 

گلم من واسه همشون بانکه گرفتم.. هیچ چیزو توی پلاستیک نگه نمبدارم چون جلو چشمم نباشه یادم میره چی دارم چی ندارم الان عکسشو واست میفرستم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
2810