2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735537 بازدید | 44665 پست
بچه ها یه عالمه پتو و تشک هم دارم ک استفادم نیست بنظرتون بزارم برای فروش؟

من داشتم مامانم ۶ دست پتو و لحاف و تشک و کلی پتو واسه جهیزیه ام داده بود. همه رو فروختم. چون از شهرستان مهمون میاد واسم ۴ تا تشک یک نفره و ۴ تا پتو نگه داشتم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من فقط هشت تا بافت رنگهای مختلف دارم با پالتو ها و کاپشن ها ست میکنم... همشون رو هم استفاده میکنم ول ...

شما باید کمد کپسولی درست کنید اگه اهل تنوع هستید جمعه آخر هر ماه کمدتون رو بچینید و بقیه پوشاک رو از جلو چشم بر دارید به چمدان انتقال دهید 

اگه خیلی اهل تنوع نیستین فصلی بچینید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من توی وزن هم مینیمال نیستم  باقد ۱۶۰ روم به دیوار۷۴ کیلو هستم.از چند ماه پیش به ۶۸ رسیدم ولی م ...

تو مثل منی پس.من قدم ۱۶۰ تا چند سال پیش ۷۲ بودم که الان رسیدم به ۶۲... البته قصد دارم کمش کنم.

چقد خوشحالم که از مبحث نمادشناسی استقبال کردید و حواستون به خریدهای جدید هست بچها من مدام درحال مطا ...

منن هیچ وقت فکر نمیکردم انقد الگو و معروف شده باشه 😁

مث بقیه بلاگرا بود دیگه

حمیده دانشور تو نظم و اینا معروفتر بود

من داشتم مامانم ۶ دست پتو و لحاف و تشک و کلی پتو واسه جهیزیه ام داده بود. همه رو فروختم. چون از شهرس ...

مننم ممکنه مهمون شب داشته باشم ولی خییییلی کم

اما رخت خواب خیلی زیاد دارم و انقد زیادم ، حس میکنم زیادیه

مننم ممکنه مهمون شب داشته باشم ولی خییییلی کم اما رخت خواب خیلی زیاد دارم و انقد زیادم ، حس میکنم ...

اصلا خیلی رو مخم بود.. ی کمد دیواری تا سقف پر شده بود.. تشکهای پنیه ای بزرگ دو نفره! آخه مهمون تشک دو نفره میخاد چیکار.

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
2810