2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734804 بازدید | 44643 پست

خانوما از صبح تاپیک داره با موضوع اینکه چی بگیم؟

چی نگیم؟

چیکار کنیم؟

چیکار نکنیم جلو میره...

لطفا تمومش کنین🙏🏻

خیلی ها هستن مثل من با وجود تمام مشغله هایی که دارن یه تایمی رو خالی میکنن که بتونن از مطالب دوستان استفاده کنن

چون تاپیک رو دوست دارن

یه لطفی کنین اگه پست های روتین روزمرگی رو دوست ندارین فقط ازش رد بشین و تا انتها نخونین

اگه هم که دوست دارین خودتون لطف کنین گزارش پاکسازی و خروجی هاتونو بزارین تا بقیه هم لذت ببرن

چه شیک شدن عالیه 🫶

عزیزم چشمات زیباس 💕

فقط شیشه سن ایچ هنوزم گاهی میگیرم ونگه میدارم چون ی چیزایی هس کمتره واین شیشه ها حسابی خوبن براشون وکلا دوسشون دارم جاشم دارم البته 

خروجی بازیافتی رومن اینجا فقط میگم بازیافتی ازشیشه وکاغذوجعبه و.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چشمات زیباس 💕فقط شیشه سن ایچ هنوزم گاهی میگیرم ونگه میدارم چون ی چیزایی هس کمتره واین شیشه ها ...

ای جان اون شیشه کوچیکه برای سنیچه؟یه درب کوچیک یک طرح براشون هست ؟چه جالب

عزیزم چشمات زیباس 💕فقط شیشه سن ایچ هنوزم گاهی میگیرم ونگه میدارم چون ی چیزایی هس کمتره واین شیشه ها ...

من درب برای شیشه بزرگا دیده بودم برای کوچیکا ندیدم.اگه باشه خوبه پس

میگین گزارش خروجی های روزانه مثل بازیافت و این چیزا رو ذکر نکنن

گزارش روزانه ندن

از تمیزکاری ها نگن

از روزمرگی ها نگن

پس چی بگن ؟؟؟

هر روز که آدم خروجی قابل به عرضی نداره بخواد بیاد بگه

میگین گزارش خروجی های روزانه مثل بازیافت و این چیزا رو ذکر نکننگزارش روزانه ندناز تمیزکاری ها نگناز ...

دقیقا عزیزم 

هرکدوم از خانم ها کاروبچه دارن وقت میزارن میان اینجا برای سرپانگه داشتن تاپیک ودیگه واقعا خروجی قابل عرض کم هستش 

البته این وافرادی میگن که گاهی یکباریادشون میفته میخوان خروجی داشته باشن ی سراینجا میزنن میخوان آخرین پست هاروبخوونن قطاری ویک نظم به زندگیشون بدن

درب بانکه هم که فراوان همه ی پلاسکو ها دارن باقیمت مناسب اون برچسب ها هم روی درب ها بود 

فقط زحمتش شستن شیشه ها کندن برچسب ها بود 

اول که هنوز درستشون نکرده بودم 

همه میگفتن بریزبرن وقتی اماده شدن هرکس اومده خونه ام توکشودیده حزبرده ومدام میپرسن کجاگرفتی وباورنمیکنن هموناهستن😍

2810