2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736987 بازدید | 44690 پست
عزیزم من از اینا خریدم بزرگاش دونه ای ۱۴ کوچیکا ۱۰ تومن . البته من اصلا دنباله زیبایی و جنس خوب نبود ...

اره اینا جای خونه ما هم‌هست منم باید یه روز برم‌بخرم تا یکدست بشه

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
خیلی ساده بود که😁 تاحالا شده بری خرید مثلا چشمت یه شومیز قرمز رو بگیره و بگی اینو بخرم با اون شلوا ...

اره باید یه بار دیگه برم‌قشنگ بخونم منم ۷ ۸ تا جین دارم دوتاش زانوش سفید شده بود و بد وامیستاد و‌کردم شلوارک😆 دوتا رو که برای بیرون به لباسام نمی‌خورد رو تو خونه با تاپ میپوشم بقیه هم که گذاشتم برای بیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا جا حبوباتم شنبه یکشنبه هستن... هر کدوم از یه رنگ...خخخ... فعلا نمیخرم... تا بعد... ادویه ه ...

مآل من دارم چند تا مثه هم ولی کمه بقیش تو پلاستیک.  قند و اینا رو از این سرویس های آشپزخونه هستن که سه تا بزرگ سه تا کوچیک یکی برای قند یکی برای برنج یکی سطل آشغال مال من از‌اوناس تو‌اونا میریزم . 

همونی که ما نیستم

مجله رشدای دبستانم هنوز تو خونه مون هست 😐

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               

اینم یه دور تو‌خونه زدم از گوشه موشه ها پیداکردم 🤦‍♀️خروجی هاست . یک‌کلاه که معلوم‌نیس مال کدوم کاپشنه مال چند سال پیش . دوتا خودکار که مغزای توش نیس😁یه اینه بوده که اینه اش شکسته این زیرش مونده . یه جالباسی شکسته یک تیکه برگ مصنوعی ک از گلدون کنده شده اون پاپیون هم مال دمپایی تو‌خونه ای ک کنده شده

منم کتابام مال دبیرستان هست ولی نمیرم سمتش😑

اگع نظام جدید بودی بده به یکی استفاده کنه

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               

الان فهمیدم سبک زندگیم اینه 

کمدم هر چند وقت یه بار میریزم بیرون مرتب می کنم و اضافات رو دور می ریزم و میبخشم 

لوازم تحریر ها و برگه های اضافه هم همینطور

یه هفته ای هست پاکسازی گوشی رو شروع کردم بالای هزار تا فایل پاک کردم

نقطه مقابل من پدرمه که چیزی دور نمیریزه

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
اگع نظام جدید بودی بده به یکی استفاده کنه

اره ولی خب من نتونستم دیپلم بگیرم 😔😔هنوز حسرتش رو دلمه میگم شاید تونستم برم 

یاحسین🤯

تازه خونه مون هم کوچیکه همیشه خدا شلوغ به نظر میرسه

با کلی مبل شلوغ

دلم میخواد پول دربیارم کلا دکوراسیون مون رو عوض کنم 😕

الان فهمیدم سبک زندگیم اینه  کمدم هر چند وقت یه بار میریزم بیرون مرتب می کنم و اضافات رو دور م ...

مثه مامان من همیشه در حال پاکسازی بعضی چیزا هم دور از چشم‌پدر🤭

اره ولی خب من نتونستم دیپلم بگیرم 😔😔هنوز حسرتش رو دلمه میگم شاید تونستم برم 

عزیزم حتماً برو دنبالش.

من مدرسه شبانه بودم سوالی در این خصوص داشتی بپرس عزیزم